הסיכום השבועי

אושRתי

New member
הסיכום השבועי ../images/Emo141.gif

שיר השבוע של איתי?
שיר השבוע לא של איתי?
סדרת השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
בילוי השבוע?
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא ככ טוב שקרה השבוע:
הצלחת השבוע:
כשלון השבוע:
ציטוט השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע: סופ"ש נעים לכולם

שנינה11

New member
אאאאאאאני../images/Emo164.gif

שיר השבוע של איתי?מים מתחת לגשר
שיר השבוע לא של איתי? כל השירים של יוסילס
סדרת השבוע? פלקון ביץ'
סרט השבוע? -
ספר השבוע? -
בילוי השבוע? המסיבת סיום המדהימה שלנו
דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת סיום+ שיחות מוטיבציה איתו
דבר לא ככ טוב שקרה השבוע: שאני מתגעגעת אליו
הצלחת השבוע: המסיבה שהייתה אחרי המסיבת סיום..
כשלון השבוע: היה לא לפה!
ציטוט השבוע: משעמם לי!!;@;;1;#$^&*)()
תוכניות לשבוע הבא: לנוח להתחיל את הקייטנה "הלימודית" ולהיות שמחה:)
תמונת השבוע:-

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של איתי?כבלים שיר השבוע לא של איתי?כול מיני סדרת השבוע?השעון סרט השבוע? ספר השבוע? בילוי השבוע?הצגה הבן הבכור דבר טוב שקרה השבוע:העבודה דבר לא ככ טוב שקרה השבוע:הנפילה באוטבוס+הכאבים הצלחת השבוע:העבודה כשלון השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא:הופעה של מירי מסיקה תמונת השבוע:

אושRתי

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של איתי? כבלים
שיר השבוע לא של איתי? אני לא אוהב אף אחד של בעז בנאי
סדרת השבוע?חשופים
סרט השבוע?
ספר השבוע?
בילוי השבוע? יום כיף
דבר טוב שקרה השבוע: יום כיף (יום העובד) היה ממש כיף !
דבר לא ככ טוב שקרה השבוע: לא היה
הצלחת השבוע: כל מיני
ציטוט השבוע:"כאן היתה טירה ונהר זורם בלי מים, עברתי רק כדי לראות...."
תוכניות לשבוע הבא:מפגש עם חברים, חתונה וכו
תמונת השבוע:
סופ"ש נעים

צריך ללמוד לנשום במים.

שיר השבוע של איתי? אברהם ואיברהים שיר השבוע לא של איתי? מיטשל- מיקה קרני סדרת השבוע? הרווק [ברומא] סרט השבוע? מה שקורה בווגאס ספר השבוע? אין לי מושג איך היא עושה את זה- אליסון פירסון בילוי השבוע? תל אביב ושוב תל אביב ושוב תל אביב. בנדיקט, לבונטין, הופעות רוק, חלונות פתוחים. המון רעש, המון שקט. דבר טוב שקרה השבוע: זמן עם שיר, התגעגעתי. דבר לא ככ טוב שקרה השבוע: ששכנעתי את עצמי שזה עובר. הצלחת השבוע: לחזור מפגישה עם אבא ללילה בלי דמעות. כשלון השבוע: מגן נמוך בהיסטוריה. ציטוט השבוע: אין. תוכניות לשבוע הבא: ללמוד להיסטוריה, אולי בשישי אפרת גוש ואסף אבידן בלבונטין? תמונת השבוע:

yuvizz

New member
..........

שיר השבוע של איתי? שיר השבוע לא של איתי?gone-jack johnson סדרת השבוע?חשופים סרט השבוע?מה שראיתי עם מאיה לא זוכרת את השם ספר השבוע? בילוי השבוע?ראשון עם שחר, שני יום בריכה+אצל דר, שלישי מאיה רז ולירן פה, רביעי עם מאיה בבית, שישי אצל עמרי עם אור והופעה של היהודים בחמדיה, שבת בים ליום ההולדת של שוקו ואז אצל מאיה. דבר טוב שקרה השבוע:מאה אחוז קסם ישחרר אותנו. דבר לא ככ טוב שקרה השבוע:המתכונת במתמטיקה. הצלחת השבוע:יום שני, יום שישי. כשלון השבוע:יום חמישי. ציטוט השבוע:"ותמיד זה עצוב לי לעזוב", "מאה אחוז קסם ישחרר אותנו" "באתי לחבר געגועים
, "אני עמד על נייר". תוכניות לשבוע הבא:בגרות במתמטיקה והסטוריה, יום הולדת למאיה.. תמונת השבוע:

למעלה