הסיכום השבועי!

הסיכום השבועי! ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין גיי: שיר השבוע של להקה אחרת: להקת השבוע: אלבום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי רע שקרה השבוע: מחכים לו בשבוע הבא: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: תמונת השבוע: כווווווולם עונים

חרזריז ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין גיי: Give Me Novecane/Homecoming שיר השבוע של להקה אחרת: Tunnel Vision-The Swellers להקת השבוע:אממממממממ..... נראה לי שגרין דיי, אבל לאדעת. אלבום השבוע:Singles Going Steady-Buzzcocks הדבר הכי טוב שקרה השבוע:רביעי-שבת הדבר הכי רע שקרה השבוע: אמממממממממממממממממממממממ... מי שצריך לדעת יודע. :) מחכים לו בשבוע הבא:להגיש את העבודות באנגלית!!!!!!!11 (לא) מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:שיעור אנגלית
תמונת השבוע: איזה. כוסים. שווים. בעלים מאפיינים חיצוניים נאים

נמ

שיר השבוע של גרין גיי:בולברד אוף ברוקן דרימס שיר השבוע של להקה אחרת:כל שיר של קווין להקת השבוע:קווין אלבום השבוע:גרטיסט היטס-אלבום1 [קווין] הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה של אביב גפן הדבר הכי רע שקרה השבוע:._.0-0 מול נתניה מחכים לו בשבוע הבא:לונה פארק, מסיבה! מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:בית ספר;[

mogili

New member
ממ.

שיר השבוע של גרין גיי: she שיר השבוע של להקה אחרת: רוב האלבום של ביט69 להקת השבוע: ביט69 אלבום השבוע: חומרים רטובים - ביט69 הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ממ..מחנה ויום ראשון הדבר הכי רע שקרה השבוע: ממ לויודעת היה שבוע טוב מחכים לו בשבוע הבא: חוזרים ללמוד!XD עזבו אני מוזרה מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: הסוף שלו X_X הולך להיות שבוע טוב:] תמונת השבוע:עזבו

דניתיי16

New member
חח למה גיי?

שיר השבוע של גרין דיי: church on sunday castaway שיר השבוע של להקה אחרת:30seconds to mars- attack להקת השבוע: גרין דיי ו-30 seconds to mars אלבום השבוע:greenday-Warning הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממממממממ לאדעת.. הדבר הכי רע שקרה השבוע: חוזרים לבצפררררר מחכים לו בשבוע הבא: שביתה מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: בצפר תמונת השבוע: אוו טרה איזה תחת :]]

F i n k

New member
להלהלה

שיר השבוע של גרין גיי: הממ...Knowledge, אני חושבת. שיר השבוע של להקה אחרת: Sleep Now In The Fire - Rage Against The Machine להקת השבוע: גרין דיי, כמובן. אלבום השבוע: שנאניגאנס. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חופש.
הדבר הכי רע שקרה השבוע: אה...לא יודעת. כלום, נראה לי. מחכים לו בשבוע הבא: יום שבת. מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: בית ספר! אני כל כך לא מוכנה לחזור.
תמונת השבוע: תמונה חדשה של טרה D:

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|../images/Emo152.gif|מדוזה|../images/Emo152.gif

שיר השבוע של גרין גיי: טיים אוף יור לייף שיר השבוע של להקה אחרת: לא יודעת... מאסטר אוף פאפטס של מטאליקה להקת השבוע: דרים תיאטר אלבום השבוע: מאסטר אוף פאפטס, קאליפורניקיישן של רד הוט הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כל החג :| הדבר הכי רע שקרה השבוע: עבודת שורשים מחכים לו בשבוע הבא: הופעה של ברי סחרוף ויהודה פוליקר!! מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: להיפגש עם חברות לעבודה ;;;; תמונת השבוע: תגובה מהירה

=)

שיר השבוע של גרין גיי: לא שמעתי מוזיקה השבוע. שיר השבוע של להקה אחרת: גם לא להקות שהן לא גרין דיי. להקת השבוע: נמ אלבום השבוע: =/ הדבר הכי טוב שקרה השבוע: בומבמלה 2007 =) הדבר הכי רע שקרה השבוע: הפסדתי את הפסטיבל בים המלח =/ מחכים לו בשבוע הבא: יום שישי ה13 D: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: לימודים :S תמונת השבוע: נו, למי יש כוח.

shira907

New member
אממ

שיר השבוע של גרין גיי : Longview :) שיר השבוע של להקה אחרת : Helena/my chemical romance להקת השבוע : גרין דיי אלבום השבוע : the black parade-mcr הדבר הכי טוב שקרה השבוע : סיימתי את העבודה באנגליתתת !! ( עבודה לחופשת הפסח ) הדבר הכי רע שקרה השבוע : נשערה לי העבודה במתמטיקה :( מחכים לו בשבוע הבא : דייי למצות ! בעע מקווים שלא יגיע בשבוע הבא : מבחן במתמטיקה תמונת השבוע :

../images/Emo115.gif

שיר השבוע של גרין גיי: Give Me Novacaine
שיר השבוע של להקה אחרת: panic at the disco - build god then well talk
להקת השבוע: MCR
אלבום השבוע: My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נסעתי לת"א ופגשתי אנשים חמודים
הדבר הכי רע שקרה השבוע: ליל הסדר
מחכים לו בשבוע הבא: לפגוש את החברות בבצפר.
מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: לימודים, בצפר, מורים
תמונת השבוע:

coullette

New member
בם בם בם

שיר השבוע של גרין גיי: אין שיר השבוע של להקה אחרת: לא להקה..אבל- Liza Mineli-Life is a cabaret להקת השבוע: אין אלבום השבוע: הממ..קניתי באוזן תקליט כפול של בלאק פלאג.ובאוף דה רקורד תקליט אוסף של קווין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כלום הדבר הכי רע שקרה השבוע: לא יודעת.הכל תמיד רע מחכים לו בשבוע הבא: לקפוץ מהחלון מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: יש הרבה דברים תמונת השבוע: החתיך העולמי=>

עונה

שיר השבוע של גרין גיי: אין לי שמץ :S שיר השבוע של להקה אחרת: Grace Kelly-Mika להקת השבוע: אין אלבום השבוע: אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הממ...סדר פסח? הדבר הכי רע שקרה השבוע: זה שהבנתי שאני חייבת להתחיל ללמוד למבחן! מחכים לו בשבוע הבא: סופשבוע מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: מבחן במתמטיקה תמונת השבוע: אין,אני אצל סבא וסבתא

הממ...עדכונים ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Church on Sunday תמונה: רציתי תמונה אחרת *אהמ*דניתאתידועתאיזהתמונהXD*אהמ*

ממש לא

אבא אמריקאי זאת סדרה בת של איש משפחה,מאותו יוצר בדיוק. סת' מק-משהו. לא ראיתי אבא אמריקאי,אבל בינינו,שום דבר לא עולה על פאמילי גאי.

טוב

סבבה.. חח אם את אומרת זה עניין של טעם . אבל זה מסביר את הדמיון המטורףףףףףף בין הדמויות

למעלה