הסיכום השבועי!

הסיכום השבועי! ../images/Emo199.gif../images/Emo63.gif

שיר השבוע של ג'ף:
שיר השבוע של אמן אחר:
אלבום השבוע:
אמן השבוע:
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיהיה לכולנו שבוע טוב:)

:(

שיר השבוע של ג'ף: אין שיר השבוע של אמן אחר: the cribs - im a realist אלבום השבוע: the cribs - men's needs, women's needs, whatever אמן השבוע: פטריק וולף והקריבס תמונת השבוע: x משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לשתי חברות טובות:) משהו רע שקרה לך השבוע: כנראה לא נוסעים השנה לפולין ונעשיתי חולה):

MogaY

New member
איזה שבוע עמוס!

שיר השבוע של ג'ף: Forget Her שיר השבוע של אמן אחר: Pantera-Cemetery Gates אלבום השבוע: אין אלבום ספציפי אמן השבוע: Avenged Sevenfold תמונת השבוע: אני לא במחשב שלי [שוב]. משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הרבה, סגרתי עם המורה לנהיגה שלי בקשר לשיעורים. משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שאין כזה דבר חבר אמיתי, כל השבוע בקושי הייתי בבית [ביה"ס וחזרות] ואני מותשת! הודגש באמצעות מדגישומטיק

STU XD

New member
ממ.

שיר השבוע של ג'ף:the other woman שיר השבוע של אמן אחר:מוש בן ארי-משא ומתן, Alice In Chains-Rooster, עוד כמה של בוב דילן.. אלבום השבוע:אנפלאגד של אליס. אמן השבוע:אליס, מוש, דילן וג'ף פה ושם. תמונת השבוע:שיפצור ראסטות אתמול. משהו טוב שקרה לך השבוע:שיפצור, גשם, ישנתי אצל חברה 3 ימים. משהו רע שקרה לך השבוע:ההורים שלי, אבא טס ואני אתגעגע, כל מיני רגשות שאני לא צריכה להרגיש, עבדתי כל יום וזה היה מתיש והתעלפתי, בצפר :/.

למעלה