הסיכום השבועי!

הסיכום השבועי! ../images/Emo209.gif../images/Emo96.gif

שיר השבוע של ג'ף:
שיר השבוע של אמן אחר:
אלבום השבוע:
אמן השבוע:
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע טוב

AndreaCorr ©

New member
לא הייתי פה שנים

אבל עכשיו המחשב חזר וגם אני :) שיר השבוע של ג'ף: all flowers in time שיר השבוע של אמן אחר: robert wyatt - sea song אלבום השבוע: damien rice - o אמן השבוע: דמיאן רייס תמונת השבוע: אין לי כח לעבור להוספת תגובה רגילה משהו טוב שקרה לך השבוע: היה כייף משהו רע שקרה לך השבוע: החלטות קשות

STU XD

New member
מסכמת.

שיר השבוע של ג'ף:So Real שיר השבוע של אמן אחר:ברי סחרוף-מפנה מקום אלבום השבוע:ג'ף באקלי-גרייס אמן השבוע:ג'ף באקלי תמונת השבוע:טיול חנוכה
משהו טוב שקרה לך השבוע:טיול חנוכה, המון טיפים שלשום בעבודה. משהו רע שקרה לך השבוע:יצאתי זונה.

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

שיר השבוע של ג'ף: Grace שיר השבוע של אמן אחר: Make Your Own Kind of Music - The Mamas and the Papas אלבום השבוע: Mothership - Led-Zeppelin אמן השבוע: לד זפלין. תמונת השבוע: צולם בהפתעה, לפני חצי שנה בפולין. משהו טוב שקרה לך השבוע: אורגיה+גשם מטאורים ביער חולדה. משהו רע שקרה לך השבוע: נגמרה השביתה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Eowyn of Rohan

New member
cake OR death??

שיר השבוע של ג'ף: אין ספציפי שיר השבוע של אמן אחר: Jamie T - Calm Down Dearest אלבום השבוע: Rage Against the Machine סלף טייטלד אמן השבוע: Jamie T וקסביאן תמונת השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=rZVjKlBCvhg משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי סופ"ש ארוך וכיפי
משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי לבסיס והיתה לי המון עבודה

למעלה