הסיכום השבועי

liti

New member
הסיכום השבועי../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo72.gif

מי היה מאמין שאנו מתקרבים לסוף נובמבר ועדיין הולכים בגופיות? חם, כל כך חם בחוץ! אני ממש מחכה לימי החורף הקרים, לשבת בבית מול האח (סתאאאאאאם… הרדיאטור) ולאכול מרק חורפי וחם. אבל המציאות טופחת, השמש יוקדת ואנחנו ממש מרגישים בשיא הקיץ. אפילו קרמבו עדיין לא אכלתי ואני חוטאת באכילת קרטיב בערך פעם בשבוע. אז מה היה לנו בשבועיים האחרונים ?
תוצאות הסקר- מה הקריטריון לבחירת מסעדה טובה? הרוב הג-ד-ו-ל (80%) הצביע (כצפוי...) על איכות וטריות המזון. שאר הקטגוריות- שירות בקיאות ואיכות המלצרים, מבחר רב של מנות וסדר וניקיון המסעדה- דשדשו הרבה מאחור, והקטגוריה האחרונה- צורת הגשת המזון בצלחת- לא קיבלה אף קול. והסקר החדש להפעם- כל כמה זמן את/ה מבקר/ת במסעדה? אתם מוזמנים להצביע . ואגב, בנושא הסקרים, רציתי לשמוע את דעתכם- כל כמה זמן הייתם רוצים שהסקר יתעדכן?
פינות חדשות בפורום– "פינת ניו יורק", מאת שליחתנו לתפוח הגדול gmgy. פינת "יש גבול לכל תעלול
" (והזכויות שמורות ל- 25אירית)- אתם מוזמנים להוסיף ולספר על מקרים בהם נתקלתם בחוצפה בלתי יתוארת בביקורכם במסעדה. אני הכי הזדעזעתי לקרוא את סיפורה של גוז, שמצאה בסלט שערות ומנהלת המשמרת אמרה לה שאלו שערות של פטריית שמפיניון… (ומסתבר שזה קרה גם לאורי ולשרית). היום תעלה פינה חדשה בפורום
- "הדייט השבועי של גוז
" בה גוז תספר לנו על המסעדות אליהם יצאה עם החבר. מדובר על ביקורת טריה טריה מהשבוע האחרון, וכולנו נוכל להיעזר בה ולשמוע על מקומות לדייט רומנטי, ובכלל על חוויות מהביקור במסעדה. . ומי שפספס, ניב נחמיאס, מנהל פורום תזונה, הכין לנו מספר המלצות לאכילה נכונה במסעדה (למרות שיש מי שחושב שדיאטה ומסעדה לא הולכים יחדיו…). מומלץ לקרוא!
עוד שני דברים לפני הסיום…
ווין תו הציעה שנקפיד לרשום בנושא ההודעה את שמה של המסעדה ושם העיר בה היא נמצאת, על מנת שהשימוש במנוע החיפוש ("חיפוש מתקדם") יניב מקסימום תוצאות וכך נוכל למצוא יותר בקלות ביקורות קודמות על מסעדות, לפי שם או אזור. זה יעזור לכולנו במיוחד כשהפורום יתפתח ויצבור עמודים רבים נוספים.
כתומתי זכתה תגובה נלהבת מצד 25אירית על הביקורת שרשמה על בטי פורד, ובאמת, היא כתבה ביקורת עניינית שמקיפה את רוב הנקודות החשובות- סוגי המנות, איכותן, עיצוב ומחיר. חשוב להקפיד לציין את הנקודות האלו (וגם את איכות השירות) במתן ביקורת, על מנת שנקבל תמונה רחבה יותר על המסעדה, ונדע לקראת מה אנחנו הולכים ולמה לצפות. אתם מוזמנים לפנות אלי במסר אישי ולהציע פינות חדשות ורעיונות חדשים. הכל יתקבל בברכה . אז שיעבור עלינו שבוע טעים ובתקווה בלי הרבה אכזבות… (וכמובן שבוע שקט ללא פיגועים והרוגים). ממני LITI

למעלה