הסיכום השבועי

הסיכום השבועי../images/Emo42.gif

7899 עבודות הגשה ופרזנטציות
, 78 מבחני גמר
, ותקופת המתנה שלא נגמרתת
שתפו אותנו, איך עבר השבוע שלכם..? שיר השבוע של TT
שיר השבוע לא של TT
שירי מצב רוח שעזרו לי לעבור את השבוע
אירוע מצחיק שקרה לי השבוע
אירוע מעצבן שקרה לי השבוע
סרטון השבוע
תמונת השבוע
ספר השבוע
הדבר שאני לא מחכה לו בשבוע הבא
הדבר שאני הכייי מחכה לו בשבוע הבא
*גבות גבות* שיהיה לכולנו סופ"ש מרענן, כיפי, והכי חשוב- שהסופ"ש הבא יגיע במהרה

הסיכום השבועי שלי

היום היה לי מבחן אחרון לסמסטר בתקנות סדר דין אזרחי.(יאק) ............ויאללה הספירה לאחור החלה לקראת אמסטרדם ארינה.. שיר השבוע של טייק דאט - MAM מהאלבום PROGRESSED שיר השבוע לא של טייק דאט robert p williams ft brad paisley-collision of words-cars 2 ost שיר מצב רוח שעוזר לי להעביר חודש כבר...LOVE LOVE גם בגירסת הלייב.. סרטון השבוע-love love video klip-x man version סרט השבוע- סוף סוף השגתי את הגירסה עם התוספות של LOOK BACK יאלה לחרוש RobbiesOfficialBabe הספר פשוט מהמם -גירסה מיחודת בהקדשה אישית שלו -הגירסה מגיעה עם דפים גדולים ואיכותיים יותר מהספרר הרגיל...ציפוי זהב..ותמונות של רובי גדולות יותר מהרגיל...מוכן להשאיל לך אותו בהזדמות רק להחזיר אותו שלם.... :) זה גם עלה בהתאם...בסביבות 100 פאונד מהאתר של רובי. אגב יש לי גם את החוברת שעשו עליו מגזין מוסיקה ענק לרגל 20 שנה...טוב בכל חוזר לכספת.. וסופש מהמם אנשים נתראה באמסטרדם...

בייפ

שיר השבוע של TT חייזרים
שיר השבוע לא של TT איפה את / כל מה שיש לי - של נתן גושן שירי מצב רוח שעזרו לי לעבור את השבוע הדיסק החדש של קוקי
וחטאתי ושמעתי מלא רובי
(בעיקר שירים מאסקייפולוג'י) אירוע מצחיק שקרה לי השבוע החתונה ויום אחרון עם פוסטייייייייייייייי אירוע מעצבן שקרה לי השבוע היום האחרון עם םוסטי היה מעצבן סרטון השבוע http://www.youtube.com/watch?v=Gf-2HdxTWRw&feature=related תמונת השבוע
ספר השבוע אדיוט מושלם של אילן הייטנר וגם בניגוד להוראות היצרן הדבר שאני לא מחכה לו בשבוע הבא השתלמות משעממת טיכו ביום שני בבוקר הדבר שאני הכייי מחכה לו בשבוע הבא *גבות גבות* לא יודעת ... אוווולי משהו שקשור ליום שישי הבא נגיד ב 5 בבוקר שקשור לכמה אנשות פה בפורום ולאיזה טיסה לאנגליה ?!? אבל רק אולי
שיהיה לכולנו סופ"ש מרענן, כיפי, והכי חשוב- שהסופ"ש הבא יגיע במהרה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

orlyshka1

New member
אני!!!!!!!! (אני יודעת שזה מצחיק את שירי :) )

שיר השבוע של TT כל פרוגרסד. אני לא יכולה לבחור.... שיר השבוע לא של TT תזכירו לי?! שירי מצב רוח שעזרו לי לעבור את השבוע טוב, זה מתחיל להיות משעמם... פרוגרסד.... אולי בעיקר לאב לאב עשה לי מצב רוח טוב... אירוע מצחיק שקרה לי השבוע מצבי כפית קשים בחנות אירוע מעצבן שקרה לי השבוע חסימת החנייה של היריד שלי, ו... טיקט פקטורי!!!! סרטון השבוע http://www.youtube.com/watch?v=rPq_dJVJDI4&feature=share (סוג של ספוילר, לא בדיוק, תראו בלי סאונד) תמונת השבוע ספר השבוע טוב, בכנות, קצת נשבר לי לראות ספרים, אבל אם אני אצטרך בכל זאת לבחור - נוילנד, אשכול נבו הדבר שאני לא מחכה לו בשבוע הבא - לחץ והסטריה רבתי - איך אני משאירה את החנות בלעדי לעשרה ימים?! הדבר שאני הכייי מחכה לו בשבוע הבא *גבות גבות* 0 אין שום דבר כזה. האאאאאאאא! מה שאני מחכה לו כבר 100 יום?! או בעצם שנתיים?! או בעצם 16 שנה?! לא יכולה כבר לחכות, שיגיע!!!!!!!!!!!!!!!! בפעם הבאה - תמונות וסרטונים ש-ל-נ-ו!!!

למעלה