הסיכום השבועי

danduni

New member
הסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo27.gif

סרט השבוע!
תוכנית השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:
שיר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
איך התחילה השנה האזרחית החדשה?
ציטוט השבוע:
בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות?
)
תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם!
) שבוע טוב שיהיה לכולכם!

just adiki

New member
דנדוני../images/Emo99.gif

סרט השבוע:היום אני אראה סרט אז סביר להני חשהוא יהיה סרט השבוע שלי
תוכנית השבוע:"חברים" ו-"הישרדות" סרטון/קליפ השבוע:"יותר טוב לסלוח"-שירי מימון http://www.youtube.com/watch?v=mkFJQQG-G74 שיר השבוע:שירי מימון-"יותר טוב לסלוח" דבר טוב שקרה השבוע: יום שלישי בפארק
דבר לא טוב שקרה השבוע: חברה שלי חוזרת לטורקיה
איך התחילה השנה האזרחית החדשה? בנתיים, סבבה
ציטוט השבוע: אחד התלמידים ממלמל משהו, המורה לג"ג:"בשביל מה ההערה הזאת עכשיו? בגין צריך להיות בן 90. איך הוא למד עם אמא שלך בכתה?!"
וואי אני נשפכתי!! בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות? ) עם הכלבה שלי
ובילוי השבוע בלי שום ספק זה יום שלישי בפארק. חברה שלי בשליחות בטורקיה ובאה לחופשה בארץ, יום שלישי נפרדנו ממנה והעברנו אחה"צ בפארק
, אחד הימים מצחיקים בחיים שלי
. תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם! )תכננתי לשים תמונה אחרת אבל בגלל שבקשת בכזאת עצבנות (כמה גדול מצידך דן!
).
עם הבנות במקלחת, אני מתה על התמונה הזאת
[אני עם האפור, שמה סיכה
]

MoRaN SaShA

New member
יאאאלה בכיף. אפילו התמונה ../images/Emo6.gif

סרט השבוע! ממ.. לא ראיתי השבוע סרט עדיין..
תוכנית השבוע: חברים וגריז!!! יונתן פז בוגנים
סרטון/קליפ השבוע: האודישן של יונתן
שיר השבוע: שירי גריז חחח שבו אותי שוב.
דבר טוב שקרה השבוע: מממ אחיינית שלי באה לישון אצלנו היום!
ואני כבר בשיעור 20 בנהיגה ! ואוווהוהוו!!
דבר לא טוב שקרה השבוע: הרבה דברים..
איך התחילה השנה האזרחית החדשה? סבבה.
ציטוט השבוע: אין
בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות? ) כן..הלוואי עליי. ולא עשיתי שום דבר מיוחד השבוע.
תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם! ) שמתי את זה גם בפורום חברים.. חחח אני קטנה בתמונה, אז אני אוהבת אותה.

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

סרט השבוע! לא ראיתי תוכנית השבוע:חברים סרטון/קליפ השבוע:אין שיר השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע:חוליו חזר!! דבר לא טוב שקרה השבוע:היו לי 3 בחני פתע בגיאוגרפיה מדעים ואנגלית ורבתי עם החברה הכי טובה שלי
איך התחילה השנה האזרחית החדשה? בסדר ציטוט השבוע: "ניצקי מה עשית ב-12?" "אני ישנה בשעות כאלה"
בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות? )אין...זה לא היה שבוע כייפי במיוחד תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם! )אני
!!

morsp

New member
עונה

סרט השבוע: גון תאקר חייב למות תוכנית השבוע: השרדות וחברים קליפ השבוע: אפולוג'ייז של טימבאלנד שיר השבוע: כנ"ל דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד דבר רע שקרה השבוע: עליתי קילו איך התחילה השנה האזרחית החדשה: במבחן בילוי השבוע: הופעה של להקה של ידיד במועדון תמונת השבוע: ---> של מי התחת?

RayoDeLuz

New member
סופשבוע טוב:)

סרט השבוע!: ברוס הגדול מכולם אני מניחה. תוכנית השבוע: OC סרטון/קליפ השבוע: אין שיר השבוע: Love me for me/Ashley Tisdale דבר טוב שקרה השבוע: האמת היא שלא קרה שום דבר טוב השבוע. דבר לא טוב שקרה השבוע: הכל היה לא טוב. במיוחד שנכשלתי במבחן בנהיגה..:-\ איך התחילה השנה האזרחית החדשה? רע מאוד. ציטוט השבוע: אין בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות? ) אין כל הבילויים שיצאתי או שהתבטלו או שהיה רע. תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם!] אין

linoy7

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: חברים, מיכאלה, הישרדות סרטון/קליפ השבוע: אין שיר השבוע: עופר לוי ולידור יוספי - אך יא בינתי. אני לא מאמינה שאני שומעת עופר לוי
ואת השני
אבל זה שיר יפה!
דבר טוב שקרה השבוע: המיקודים התפרסמו מוקדם מהצפוי!
דבר לא טוב שקרה השבוע: שהייתי חולה
איך התחילה השנה האזרחית החדשה? בשמחה ובצהלה! ציטוט השבוע: יש שניים. שניהם באותו שיעור תנ"ך. למדנו על מאכלים שאסור לנו לאכול: -המורה- "אלו סוגי צמחים מזיקים יש?" חברה שלי- "מריחואנה!"
- כעבור כמה דק'- "כי הרי עוף זה ציפור..." אני- "ופרה זו חיה!" המורה- "נכון, זה על אותו עיקרון.."
בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות? ) עם הכרית
ושני ואתמול בלילה
תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם! ) לא בא לי.

CarmitF

New member
עונה

סרט השבוע: דלתא פורס.חחח ממש מצחיק,רק חבל שנרדמתי באמצע
תוכנית השבוע: אממ..האנטומיה של גריי אולי. אין שומדבר מיוחד כבר סרטון/קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=jCIp7eo4MvY&feature=related the זה מעולה! אתם חייבים לראות
שיר השבוע: killa דבר טוב שקרה השבוע: עברתי את המבחן בהיסטוריה (אני מתכוונת שלא צריך ללמוד אליו יותר כן?) דבר לא טוב שקרה השבוע: כלמיני אנשים מעצבנים. איך התחילה השנה האזרחית החדשה? בדרך לא מיוחדת ציטוט השבוע: "היי,זה דומה לכלב פנצ'ר!"
בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות? ) כל הסופשבוע הזה טחנתי עוגות.היה טעים
תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם! ) אני בתגובה מהירה..

CarmitF

New member
אה יש לי עוד דבר טוב

ביום חמישי חזרתי מהבצפר ב-11. יותר טוב מזה לא יכול להיות חח

adi dion

New member
אני :)

סרט השבוע: הסוף של הארי פוטר 5
תוכנית השבוע: לא חושבת שראיתי איזו תכנית... סרטון/קליפ השבוע: אין שיר השבוע: river deep mountain high של סליני :] דבר טוב שקרה השבוע: חברה שלי עשתה פה התנחלות חמישישי
דבר לא טוב שקרה השבוע: לא היה משהו כזה... איך התחילה השנה האזרחית החדשה? סבבה.. ציטוט השבוע: אין בילוי השבוע: (ואם זה רלוונטי - עם מי התנשקתם בחצות? ) שחברה שלי באה. ולא התנשקתי עם אפחד, הייתי בבית במחשב
תמונת השבוע: [ולא להיות פארשים, שימו תמונה של עצמכם! ) לורוצה
איך אני תמיד נזכרת לענות על זה ביום ראשון? חחחח

למעלה