הסיכום השבועי ../images/Emo88.gif../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif
הסיכום השבועי שלי, האירועים הכי בולטים השבוע מראות עיניי... מבט לגבי ההמשך כפי שאני רואה , מוזמנים להגיב לסיכום ולהוסיף סיכומים משלכם...
ניאה ריטה מגלה לקתרינה שז`וליה היא אחותם-למחצה של מאוריסיו וביאטריס - אחד האירועים הגדולים של השבוע , אחד הסודות הגדולים מתגלה , אומנם רק לקתרינה , אבל כולנו יודעים שהדרך מהפה של אימא של קתרינה לשאר העולם תהיה קצרה , לא אהבתי גם את הלגלוג של קתרינה ושות' על פרנסיסקה במיוחד שבפרקים האחרונים אנו מגלים צדדים יותר אנושיים בה...ממש כעסתי על הצמד חמד שהן צחקו , מדובר על להרוס את כל האהבה שיש לה עדיין לבעלה המנוח , לפרק את העולם שלה בעצם , זה לא נושא ללגלוג!
נינה ומדאלנה מבקרות את טוני בביתו של אזקיאל, וקמילי הקנאית נלחצת בגלל נינה , לדעתי הקנאה של קמילי בסוף תצא מפרופורציה , והיא תרד מהפסים באיזשהו שלב, זו רק דעתי כמובן. אנחנו עדים להתגברות מוטיב הקנאה אצלה , שכרגע גם נותנת אותות חיצוניים , עד שלדעתי זה יגיע לטוני עד למעלה והוא ינטוש את הסירה...
מריה עוברת הפלה במהלך ההפלגה , סצינה שקרעה אותי,סוף סוף משחק כמו שצריך , רק הבכי היה קצת מאולץ , והצרחות.פעם ראשונה שאני רואה את מרטינו כיצור רגשי , ולא כפשיסט מקולל , שהרס למריה את הסיכוי לאהבה , שכן אם לא היה נדבק אליה בזמנו , היא הייתה הופכת את העולם לחפש את טוני.
נינה מתפייסת עם ז`וזה מנואל , בכלל הסיפור שלהם יוצא הכי ריאליסטי בסידרה , סוף סוף סיפור אהבה טלוויזיוני אמיתי , עם עליות ומרודות ,והכי חשוב מריחה שיוצאת טוב על המסך , וגורמת לנו הצופים להיות צמאים לעוד זמן איכותי מבית ז'ונינה.
מרטינו ומריה מגיעים לסאו פאולו, ברזיל , מריה קרובה לטוני מתמיד , אך היאוש שלי לראות אותה חושבת שהיא מדמיינת אותו... קמילי מנתצת בזעם את פסלה של הבתולה מריה, לאחר שהיא רואה את טוני שר ומנשק את הפסל , אחת הסצינות הקשות אין ספק.טוני באקסטזה לפסל , קמילי , פעם ראשונה שאני באמת מבינה את הכעס שלה , הוא בא באמת מבפנים כבר מתסכול אינסופי , וטוני ממש ממש לא רגיש אליה ולרגשות שלה לאחרונה. קתרינה יולדת סוף סוף , וממש ממש מוזר לי וזה הכי בולט עכשיו שלקמילי אין כמעט בטן והיא כבר ילדה. עוד דבר שלא מסתדר לי מבחינת זמנים זה שאמרו שעברו 4 שנים מאז פטירתו של בעלה של יד ברזל , זה ממש מוזר לי , שכן קמילי וקתרינה נכנסו להריון זמן קצר אחרי נישואיהם וקתרינה אפילו לפני , הרומן ארך ממש שניים שלושה פרקים עד לחתונה והלידה של קתרינה , אוקיי.אבל 4 שנים?! זהו עד כאן הסכיום שלי נשברה לי היד...
הסיכום השבועי שלי, האירועים הכי בולטים השבוע מראות עיניי... מבט לגבי ההמשך כפי שאני רואה , מוזמנים להגיב לסיכום ולהוסיף סיכומים משלכם...