הסיכום השבועי

נעמהdj21

New member
הסיכום השבועי ../images/Emo88.gif../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

הסיכום השבועי שלי, האירועים הכי בולטים השבוע מראות עיניי... מבט לגבי ההמשך כפי שאני רואה , מוזמנים להגיב לסיכום ולהוסיף סיכומים משלכם...
ניאה ריטה מגלה לקתרינה שז`וליה היא אחותם-למחצה של מאוריסיו וביאטריס - אחד האירועים הגדולים של השבוע , אחד הסודות הגדולים מתגלה , אומנם רק לקתרינה , אבל כולנו יודעים שהדרך מהפה של אימא של קתרינה לשאר העולם תהיה קצרה , לא אהבתי גם את הלגלוג של קתרינה ושות' על פרנסיסקה במיוחד שבפרקים האחרונים אנו מגלים צדדים יותר אנושיים בה...ממש כעסתי על הצמד חמד שהן צחקו , מדובר על להרוס את כל האהבה שיש לה עדיין לבעלה המנוח , לפרק את העולם שלה בעצם , זה לא נושא ללגלוג!
נינה ומדאלנה מבקרות את טוני בביתו של אזקיאל, וקמילי הקנאית נלחצת בגלל נינה , לדעתי הקנאה של קמילי בסוף תצא מפרופורציה , והיא תרד מהפסים באיזשהו שלב, זו רק דעתי כמובן. אנחנו עדים להתגברות מוטיב הקנאה אצלה , שכרגע גם נותנת אותות חיצוניים , עד שלדעתי זה יגיע לטוני עד למעלה והוא ינטוש את הסירה...
מריה עוברת הפלה במהלך ההפלגה , סצינה שקרעה אותי,סוף סוף משחק כמו שצריך , רק הבכי היה קצת מאולץ , והצרחות.פעם ראשונה שאני רואה את מרטינו כיצור רגשי , ולא כפשיסט מקולל , שהרס למריה את הסיכוי לאהבה , שכן אם לא היה נדבק אליה בזמנו , היא הייתה הופכת את העולם לחפש את טוני.
נינה מתפייסת עם ז`וזה מנואל , בכלל הסיפור שלהם יוצא הכי ריאליסטי בסידרה , סוף סוף סיפור אהבה טלוויזיוני אמיתי , עם עליות ומרודות ,והכי חשוב מריחה שיוצאת טוב על המסך , וגורמת לנו הצופים להיות צמאים לעוד זמן איכותי מבית ז'ונינה.
מרטינו ומריה מגיעים לסאו פאולו, ברזיל , מריה קרובה לטוני מתמיד , אך היאוש שלי לראות אותה חושבת שהיא מדמיינת אותו... קמילי מנתצת בזעם את פסלה של הבתולה מריה, לאחר שהיא רואה את טוני שר ומנשק את הפסל , אחת הסצינות הקשות אין ספק.טוני באקסטזה לפסל , קמילי , פעם ראשונה שאני באמת מבינה את הכעס שלה , הוא בא באמת מבפנים כבר מתסכול אינסופי , וטוני ממש ממש לא רגיש אליה ולרגשות שלה לאחרונה. קתרינה יולדת סוף סוף , וממש ממש מוזר לי וזה הכי בולט עכשיו שלקמילי אין כמעט בטן והיא כבר ילדה. עוד דבר שלא מסתדר לי מבחינת זמנים זה שאמרו שעברו 4 שנים מאז פטירתו של בעלה של יד ברזל , זה ממש מוזר לי , שכן קמילי וקתרינה נכנסו להריון זמן קצר אחרי נישואיהם וקתרינה אפילו לפני , הרומן ארך ממש שניים שלושה פרקים עד לחתונה והלידה של קתרינה , אוקיי.אבל 4 שנים?! זהו עד כאן הסכיום שלי נשברה לי היד...

סיכום שבועי קצר ../images/Emo44.gif

בקשר לקתרינה ואמה שלה שצחקו על פרנצ'סקה ובעלה - אני דווקא לא מאשימה אותן. היא כל כך התאכזרה אליהן שאפשר בהחלט להבין אותן. חוץ מזה - עדיף שפרנצ'סקה תגלה כמה שיותר מהר את פרצופו האמיתי של בעלה ותמשיך הלאה. ושאלה: הבעל הזה - בתחילת הסדרה היו פרקים שהוא היה חי? או שמתחילת הסדרה הוא כבר מת? כי אני ראיתי רק מפרק 20 בערך, לא לפני זה.
ז'ונינה שולטים
הלידה היתה מדהימה, איך שהעבירו את הרגשות של כל המשפחה, איך השמחה פשוט נשפכה מהפרק עד כדי כך שמעל לשעה אחרי שראיתי אותו עדיין התהלכתי בבית עם חיוך רחב על הפנים, פשוט מדהים.
בקשר למשחק של מריה בהפלה- לדעתי היא שיחקה גם שם ממש גרוע, היא שחקנית נוראית. מרטינו אכן שיחק טוב ביותר בפרק הזה, בהחלט ראו שהוא אנושי וכמה שהוא דואג לה ועצוב על מות התינוק

נעמהdj21

New member
לא מסכימה איתך בקשר לקתרינה ואימא

שלה... אבל דעתך זו דעתך. לדעתי לא משנה כמה שונאים מישו אי אפשר להתעלם מהעובדה שהגילוי יגרום גם לקריסה בחיים של בעלך וגיסתך... כשיגלו שאבא שלהם זה לא מה שהם חשבו...וגם ללכת ולגלות סוד כ"כ חשוב ואינטימי של ג'וליה לדעתי לא לעניין לא משנה מה...

קתרינה באמת לא היתה צריכה לגלות

לאף אחד את הסוד. היא הרי הבטיחה שהיא לא תגלה, ואני מקווה מאוד, למרות שאני בספק רב, שאמא של קתרינה תצליח לשמור את הסוד לעצמה ושאם פרנצ'סקה תגלה את האמת זה לא יהיה מגורם עוין לה, אלא ממישהו שיהיה עדין יותר איתה בנושא. ושמעי, הן לא מלאכיות וגם לא קדושות, רק נשים רגילות, הן אנושיות ואני לא מאשימה אותן על זה שהן משתעשעות ברעיון לנקום ולפגוע במי שכל כך פגעה בהן. שלא לדבר על זה שהן רק השתעשעו ברעיון, הן לא באמת הולכות לספר לה על העניין כרגע. אבל אני בהחלט חושבת שהיא צריכה לגלות ודחוף. זה יכאב לה בהתחלה, והיא תהיה עצובה ותתמוטט - אבל היא אישה חזקה ביותר, והיא תתגבר - היא תקום מהאפר, ותשקם את עצמה ותתחיל חיים חדשים משוחררת מהזיכרון של בעלה המת. היא סוף סוף תבין שהוא לא היה מושלם, אלא רק אנושי, בשר ודם - היא תפסיק לראות אותו כאל, כדמות מיתית מושלמת, ואז - היא תוכל סוף סוף להמשיך הלאה.

גילַלַת

New member
קטע מדהים עם מרצ'לו ווינצ'נזו...

כמעט בכיתי משמחה היה לי חיוך מאוזן לאוזן כמו בפרסומת החדשה של היוגורט...חחח...

גם אני! גם אני! ../images/Emo13.gif

הסתובבתי בבית כאילו לקחתי יותר מדי פרוזאק, עם חיוך של מסוממת
בכלל, אני אוהבת את משפחת וינצ'נזו - כזאת משפחה חמה ואוהבת, שהסצינות איתם מחממות לי את ה
כל פעם מחדש.

למעלה