הסיכום השבועי

הסיכום השבועי

מהו שיר השבוע של מלאנוש
מהו שיר השבוע לא של מלאנוש
איזה דבר טוב קרה השבוע
מה הדבר המעצבן שקרה השבוע
מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע
מהו בילוי השבוע
יש תוכניות לשבוע הבא
אם כן, מה הם מהו סקופ השבוע
מהו סיוט השבוע
מהו החלום השבוע

עונה:

שיר השבוע של מלאני: "Independence Day". שיר השבוע לא של מלאנוש: "Because Of You" של קלי קלארקסון. דבר טוב שקרה לי השבוע: שהורידו את אליסה שפרגה מ"כוכב נולד5". כבר פחדתי שהיא תגיע לגמר... הדבר הכי מעצבן שקרה לי השבוע: שלא הצלחתי להירדם וכשהגיע הבוקר התבאסתי לקום
תוכנית/סדרת/סרט השבוע: "ניצוצות". בילוי השבוע: ללכת לישון מוקדם. תוכנית לשבוע הבא: לשרוד את השבוע זה נחשב
סקופ השבוע: עברי לידר לא יפיק לנינט את האלבום. זה סתם שמועות. סיוט השבוע: מארינה בגמר של "כוכב נולד"
חלום השבוע: אין משהו מיוחד.

actimel

New member
צ'לי

מהו שיר השבוע של מלאנוש? this time שבוע שלישי ברציפות מהו שיר השבוע לא של מלאנוש? deborah cox - absolutely not איזה דבר טוב קרה השבוע? לא מגלה... וכמובן בתקווה שאוכל לעדכן אתכם מאוד בקרוב
מה הדבר המעצבן שקרה השבוע? חן אהרוני חחחחחחחחחחחחחח. וה
המטונף שהשאירו לנו (המבין יבין) מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע? מי בכלל רואה טלויזיה... בודקים מחירים של
לחדר שינה שלנו חחחחחחחחחח מהו בילוי השבוע? הלוואי ונוכל לחגוג ברביעי יש תוכניות לשבוע הבא? אין לי מושג בנתיים אם כן, מה הם מהו סקופ השבוע? אין סקופה... מהו סיוט השבוע?
בכל הבית!!! מהו החלום השבוע? החלום שלי... רק הבמבי שלי יודעת

gaga9

New member
עונה

מהו שיר השבוע של מלאנוש- your mistake מהו שיר השבוע לא של מלאנוש- innocence - avril איזה דבר טוב קרה השבוע- קבלתי חתול מתנה :) מה הדבר המעצבן שקרה השבוע- אמממ למה מעצבן מה השליליות? מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע- ראיתי סרט חמוד לא זוכרת איך קוראים לו חחח מהו בילוי השבוע- סופ"ש עם מישל יש תוכניות לשבוע הבא אם כן, מה הם- אין לי מושג עוד מהו סקופ השבוע- למדתי סקייטבורד חחח מהו סיוט השבוע- צריך לחזור לעבודה :( מהו החלום השבוע- אמממממ סודי ביותר

actimel

New member
רגע רגע מה זה?????????

יווווווווו אני רואה נכון? האם כתבת סופשבוע עם מישל? חחחח כפרעלייך

britmel

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של מלאנוש: carolyna מהו שיר השבוע לא של מלאנוש: בואי נעזוב- רן דנקר איזה דבר טוב קרה השבוע: חופשששש מה הדבר המעצבן שקרה השבוע: לא היה מהי תוכנית/סדרת/סרט השבוע: קייל xy מהו בילוי השבוע: ללכת לישון מאוחר
יש תוכניות לשבוע הבא אם כן, מה הם מהו סקופ השבוע: חופשש מהו סיוט השבוע: אין מהו החלום השבוע: לפגוש אנשים חדשים..

למעלה