הסיכום השבועי!

פיגמיסט

New member
הסיכום השבועי!

שבוע חלף עבר לו, השבוע השני לסדרה חשופים. שם: גיל: משהו טוב שעבר עליכם השבוע: משהו רע שעבר עליכם השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיר השבוע: תמונת השבוע: הדמות בחשופים שהכי הלהיבה אותכם השבוע: האירוע בחשופים שהכי אהבתם: במילה אחת - איך עבר השבוע? שבוע נהדר!

Paz Love Gal

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

שם:פז. גיל:13. משהו טוב שעבר עליכם השבוע:100 בהיסטוריה ו98 בספרות
משהו רע שעבר עליכם השבוע: משהו שקרה בבצפר בן אדם שעשה לכם את השבוע: חברות שלי =] דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סיום בצפר!!#!~$$#$#@
שיר השבוע: Runaway-Avril תמונת השבוע:
הדמות בחשופים שהכי הלהיבה אותכם השבוע: ממ. שאלה טובה,אבל לא הייתה כזאת XD האירוע בחשופים שהכי אהבתם: אממ,שאלה נחנקה מהטבעת
XD במילה אחת - איך עבר השבוע? מעולה

hippy girl

New member
חחח הצחקת אותיXD

שם:שני. גיל: 17 משהו טוב שעבר עליכם השבוע:חופששש משהו רע שעבר עליכם השבוע: מתכונות]: בן אדם שעשה לכם את השבוע: התקשרו אלי מהרדיו וביקשו שאני אקליט לשם שירים! [הם שמעו אותי דרך בית ספר שירה שאני לומדת בו] דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ממ.. בגרויות?\: שיר השבוע: אני לא יודעת את השם אבל זה של דין כרמל- "וואי וואי וואי השמש זורחת מעלילייליי.." הדמות בחשופים שהכי הלהיבה אותכם השבוע: אנחל בונני.. רק לראות אות וזה מלהיב! האירוע בחשופים שהכי אהבתם: דניאח נכנסת ועושה "אבא, אתה לא חושב שאם אתה מתכוון להתחתן ע-ו-ד ה-פ-ע-ם כדאי שתעדכן אותי לפני שאני עוברת לגור איתך.. איתכם" במילה אחת - איך עבר השבוע? נחמד

hippy girl

New member
...

"הדמות בחשופים שהכי הלהיבה אותכם השבוע: ממ. שאלה טובה,אבל לא הייתה כזאת XD האירוע בחשופים שהכי אהבתם: אממ,שאלה נחנקה מהטבעת XD" [[:

mikey girl

New member
מסכמת..../images/Emo9.gif

שם: אפרת גיל: 12 וחצי משהו טוב שעבר עליכם השבוע:החופש.. משהו רע שעבר עליכם השבוע: כל החזרות למסיבת סיום, המרות והילדות המעצבנות והרעות שיש לנו. בן אדם שעשה לכם את השבוע: לא היה ..
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד חוצמזה שמתקרבים בעוד שבוע לקראת סוף השנה וגם שבוע למסיבת הסיום. שיר השבוע: המלכה שלי - ליאור נרקיס תמונת השבוע:
הדמות בחשופים שהכי הלהיבה אותכם השבוע:
האירוע בחשופים שהכי אהבתם: את זה ששירה התחילה להחטיף מליון סטירות לאיתן
במילה אחת - איך עבר השבוע? בסדר..

Orel ICE

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo68.gif

שם: אור-אל
משהו טוב שעבר עליכם השבוע: הופעה של מירי מסיקה ברמת גן
משהו רע שעבר עליכם השבוע:
בן אדם שעשה לכם את השבוע: קרן פלס
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: -
שיר השבוע: רצה הביתה - קרן פלס
תמונת השבוע: -
הדמות בחשופים שהכי הלהיבה אותכם השבוע: -
האירוע בחשופים שהכי אהבתם:-

mayushaa

New member
עונה...וחדשה,בערך.חחח../images/Emo9.gif

שם:מאיה גיל:15 עוד שלושה ימים=] משהו טוב שעבר עליכם השבוע:חח מפגש טובבב ממש עם חברים משהו רע שעבר עליכם השבוע:ריבבים מטורפים טחחח בן אדם שעשה לכם את השבוע:בת דודה דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יומולדתתתתת שיר השבוע:go on girl-ne yo תמונת השבוע: הדמות בחשופים שהכי הלהיבה אותכם השבוע:גלי האירוע בחשופים שהכי אהבתם:עצם העובדה שחשופים הינה תוכנית שונה מהאחרות..עשה לי טוב חחח במילה אחת - איך עבר השבוע? סבבבהה=]]]] שבוע נעים לכוווולם

למעלה