הסיכום השבועי

Rose131

New member
הסיכום השבועי

שיר השבוע מM2: שיר השבוע לא מM2: קליפ השבוע מM2: קליפ השבוע לא מM2: יש לכם בכלל M2?
חח סתם. אמ. מה עוד היה? ספר השבוע? סרט השבוע? סדרת השבוע? תמונת השבוע? משהו?
טוב, תנו לי הצעות של מה לשים פה

חברה תגיבו גם אתם!

שיר השבוע מM2: The Automatic - Steve McQueen שיר השבוע לא מM2: Katy Perry - I Kissed A Girl Creed - My Sacrifice Scooter - The Questions is What is the Question Yelle - A Cause Des Garons Tepr Remix Fatal Bazooka - Trankillement Fatal Bazooka Ft Yelle Et Christelle - Parle A Ma Main Afromania - Very Very Last Alliance - Katahiza no Yogore קליפ השבוע מM2: The Automatic - Steve McQueen קליפ השבוע לא מM2: Fatal Bazooka - Trankillement Fatal Bazooka Ft Yelle Et Christelle - Parle A Ma Main Creed - My Sacrifice להקת השבוע: Afromania Last Alliance Katy Perry אלבום השבוע: אין חיה כזאת ספר השבוע:יום השיויון, אייר גיר, די אן אנג'ל, קנשין וגינטמה סרט השבוע: ג'ונו סדרת השבוע: צ'וביטס תמונת השבוע: מה שקייצת עושה לאנשים הפתעת השבוע: דודה שלי ילדה אתמול ביאוס השבוע: אין חיה כזאת אני אנצל את ההזדמנות ואומר שני לא אהיה כאן למשך חמישה ימים בגלל שאני יוצאת לרפסודיה(משהו של התנועה) וזה לא אומר שאני אחזור ואראה פורום שומם, תנצלו את זה ותעשו משהו, תפתיעו אותי

Lyla Bellamy

New member
ממ

שיר השבוע מM2: וילט היל-קולדפליי שיר השבוע לא מM2:losing my religion -REM קליפ השבוע מM2:
קליפ השבוע לא מM2:דיירי אוף ג'יין - ברייקינג בנג'מין יש לכם בכלל M2?לא
חח סתם. אמ. מה עוד היה? ספר השבוע?
סרט השבוע?אפוקליפסה עכשיו סדרת השבוע?המפץ הגדול תמונת השבוע?
משהו?

.....

שיר השבוע מM2:
שיר השבוע לא מM2: כל מני של טי רקס והסמית'ס קליפ השבוע מM2:
קליפ השבוע לא מM2: אמ Sheila take a bow של הסמית'ס יש לכם בכלל M2?
חח סתם. אמ. מה עוד היה? ספר השבוע? תמונתו של דוריאן גריי סרט השבוע? מעבר לכל דמיון (מומלץ) סדרת השבוע? איך פגשתי את אמא תמונת השבוע? x משהו? ...

ReaLostprophet

New member
אוקיי

שיר השבוע מM2:biffy clyro - mountains לא מm2:אסף אבידן והמוג'וס [אף פעם לא ראיתי את זה כתוב באנגלית] - weak קליפ:ראיתי בvh1 את הקליפ של ויוה לה וידה ואהבתי אותו. קליפ לא מm2:אין אין mtv2 ספר:תתפלאו אבל לקחתי את הצבעוני השחור מהספריה בלי לדעת שנבחנים על כשעושים בגרות אז הצבעוני השחור. סרט:חיות מאוהבות [ראיתי את זה בקולנוע לאנשים עם סבלנות] סדרה:מפגשים [למרות שזה דומה למיליון סרטים של ספילברג ול4400]

אהההה איזה כיף היה אתמול(/היום)!!../images/Emo223.gif

שיר השבוע מM2: ממ.. בימים האחרונים כל פעם שהדלקתי היה את החדש של קולדפליי שיר השבוע לא מM2: Mxpx - Punk Rawk Show!! קליפ השבוע מM2: -- קליפ השבוע לא מM2: -- יש לכם בכלל M2? יאפ.. ונמאס שכמעט כל מי שאין לו עזב את הפורום חח סתם. אמ. מה עוד היה? MXPX!!!! חח היינו כל כך קרובים לבמה.. וסהר דברי איתי ספר השבוע? -- סרט השבוע? לילה מוטרף במוזיאון סדרת השבוע? גריק או משו כזה ושנות ה70 תמונת השבוע? משהו? אני מתגייסת עוד 11 יום! ;[

Unaffected

New member
הוספתי אותך למסנ, תתחברי ../images/Emo3.gif

והיה לגמרי בנזונה!! יש לי שתי מפרטים,פוסטר והמון חתימותXD

GD ROCKS

New member
פםפםפםפםפםפםפם../images/Emo79.gif

שיר השבוע מM2:
שיר השבוע לא מM2: חחחח השיר שלי של מופע הארנבות
קליפ השבוע מM2:
קליפ השבוע לא מM2:לאיודעת יש לכם בכלל M2?לא
חח סתם. אמ. מה עוד היה? היה/יהיה שבוע מגניב. גם MXPX גם ארגנטינה ניצחה
וגם מחר ים.. וגם ווליום עוד מעט
חחחחחח קיצור עזבו אותי אני כולי מסטולה עכשיו. ספר השבוע?- סרט השבוע?ממממממממממממממממ. סדרת השבוע?סופרמודל.פריייייייייי
תמונת השבוע?נגיד חחח אני אמורה להיות פה בתמונה.. משהו?שבוע טוב!

למעלה