הסיכום השבועי!

Rose131

New member
הסיכום השבועי!

שיר השבוע מM2: שיר השבוע לא מM2: קליפ השבוע מM2: קליפ השבוע לא מM2: סרט\סדרת\ספר השבוע? תמונת השבוע? שבוע טוב וחזרה נחמדה ללימודים! תגיבו ותתחילו כבר להחיות את הפורום:S

../images/Emo223.gif

שיר השבוע מM2: מי פלוס ואן - קאסביאן שיר השבוע לא מM2: הרבה.. קליפ השבוע מM2: לא יודעת קליפ השבוע לא מM2: -- סרט\סדרת\ספר השבוע? שיחזירו כבר את אבודים ;[ תמונת השבוע? אני מתגייסת מחר!!

../images/Emo175.gif

שיר השבוע מM2:
שיר השבוע לא מM2: אסף אבידן והמוג'וס - Over You Blues, Her Lies קליפ השבוע מM2: אין קליפ השבוע לא מM2: אין סרט\סדרת\ספר השבוע? דמדומים
תמונת השבוע? אין

Unaffected

New member
נמ.

שיר השבוע מM2: ממ. שיר השבוע לא מM2: ממ.
קליפ השבוע מM2:
קליפ השבוע לא מM2:
סרט\סדרת\ספר השבוע? זאק וקודי XD תמונת השבוע?

Lyla Bellamy

New member
נמנמנמ

שיר השבוע מM2:
שיר השבוע לא מM2: chris cornell - you know my name keane - spiralling קליפ השבוע מM2:
קליפ השבוע לא מM2:
סרט\סדרת\ספר השבוע?פילדלפיה זורחת תמונת השבוע?

בוקר טוב עולם!

שיר השבוע מM2: The Automatic - Steve McQueen Fei Comodo - Break The Ice שיר השבוע לא מM2: Katy Perry - Self Inflicted Nico Touches The Walls - Broken Youth קליפ השבוע מM2: The Zutons − What's Your Problem קליפ השבוע לא מM2: Nightmare - Raison d'etre סרט\סדרת\ספר השבוע?גינטאמה וריבורן נועה נראה לי שכדאי שתוסיפי עוד דברים לשרשור

HadasBud

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מM2: מרקיורי - בלוק פרטי שיר השבוע לא מM2: דביל'ס דרים - התפוחים קליפ השבוע מM2:-- קליפ השבוע לא מM2:-- סרט\סדרת\ספר השבוע? האנטומיה של גריי, הבטיחי לי תמונת השבוע?--

למעלה