הסיכום השבועי =]

הסיכום השבועי =]

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע:

מסכמת ...

איך עבר השבוע? ב"ה טוב... משהו טוב שקרה השבוע: צבעתי לשחור סיני.. ובילתי הרבה ימים עם אבא :) משהו רע שקרה השבוע: חברה הכי טובה שלי נסעה לשבוע =\ דבר מוזר שקרה השבוע: ממ.. לא זכור לי משהו כזה. השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: ראשון ... שיר השבוע: כל השירים של המורדים.. סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. סדרת/ תוכנית השבוע: כוכב נולד [ספיישל היהודים
] בילוי השבוע: הייתי בירושלים. :) מסר לאומה: אין. תמונת השבוע:

shiran232

New member
מסכמשת

איך עבר השבוע? לאטטטטט
משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי טירונות:)))) משהו רע שקרה השבוע: כל השגעונות של המפקדים
דבר מוזר שקרה השבוע: סיפורי טירונותD: השבוע מ-1 עד 10: 5 יום השבוע: חמישי בשעה 3 שיר השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - סדרת/ תוכנית השבוע: - בילוי השבוע:
מסר לאומה: סיימתי טירונותXD תמונת השבוע:-

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifכנסי שניה

תזכירי לי איפה עשית טירונות? באו לעשות לכן פיזור ביום חמישי? ולאן את הולכת ביום ראשון? [מזל טוב ד"א
]

shiran232

New member
תודה../images/Emo9.gif

הייתי בניצנים. וכן, עשו לנו פיזור בחמישי ומחר אני צריכה להיות בקריה...

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאעהאעה

את מגיעה לשלישות שאני נמצאת בה
באו לפזר אתכן 3 אנשים, קצין, עוד חייל ממש גבוה, ועוד חיילת קטנטונת כזאת, נכון??

shiran232

New member
חחחחחXD

היו מלא אנשים וכל אחד בא ליחידה אחרת. אחד סתם הקריא שמות[נראה לי שהוא היה סמל], ועוד שניים אחר כך[חייל וחיילת שאני לא זוכרת את הדרגות שלהם] חילקו לנו את הצווים. אני הולכת למשרד הביטחון אם זה עוזר לך..חח..

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifמממ...כתוב לך על הצו לאן את

צריכה להגיע בקרייה?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאהה זה השער הראשי

הידוע גם בכינויו "הטרמינל"
מממ אני כבר לא כל כך בטוחה שתגיעי לשלישות שאני נמצאת בה חחח... אבל יכול להיות שתגיעי אלי בכל מקרה אם תעשי טופס טיולים (סיבוב ארוך ומיותר של החתמות מיותרות לצורך קליטה ביחידה
) חחח בקיצור...אני אחפש אותך

simba only me

New member
שלי ../images/Emo140.gif

איך עבר השבוע? מצוין
משהו טוב שקרה השבוע: מחנה ד-ו עם חניכים היה מעולה !! ונפגשתי עם חברה ממש טובה שמלא זמן לא התראינו
משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי חלתה ובסוף לא יצאה למחנה דבר מוזר שקרה השבוע: לחברה היה חשש לשפעת חזירים
השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: חמישי שיר השבוע: אמממ נראלי ארמגדון סרט השבוע: ארמגדון - ראיתי היום בפעם השניה ! אין זה סרט אלוהי ספר השבוע: ספר שאמא קנתה לי - שחכתי כרגע איך קוראים לו והוא לא לידי (אז נכתוב אחכ) סדרת/ תוכנית השבוע: דני הוליווד כי ראיתי אצל חברה ומשחק החיים כי נדבקתי לזה במהלך החופש בילוי השבוע: ת"א עם חברה טובה שלי
מסר לאומה: לכו תראו ארמגדון - ברוס ווילאמס ובן אפלק פשוט חתיכים
תמונת השבוע: אין הפעם

למעלה