הסיכום השבועי

Justin Angel

New member
הסיכום השבועי

החלטתי לגנוב את הרעיון של הסיכום השבועי מפורום 122 :) אבל בגלל שאנחנו פורום קהילה נחמד, אנחנו נעשה "סיכום שבועי אישי" :) על מה המטורף הזה מקשקש אתם שואלים? אני חושב שזה יהיה רעיון טוב עם כל אחד יעשה לעצמו סיכום שבועי קטן של מה שהוא עשה, וישים בפורום :) למעשה כל אחד יגיד בערך מה הוא עשה השבוע :) יתרום מאוד לגיבוש שלנו כקהילה וגם שאנחנו נכיר אחד את השני :) מי בעד? ברגע שיהיו שני אנשים חוץ ממני שיתמכו, הרעיון מתקבל ואני אתלה את שלי ראשון :)

hsotrt

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Cath

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושב שאני נמצא פה שבוע, יתר על כך, בעיית זיכרון שקשורה לאלכוהוליזם בגיל צעיר ניא מאד אקטואלית פה, אבל אני מוכן לנסות

Justin Angel

New member
מגניב :)

ציפיתי להיות היחידי שיסכים לרעיון הזה :) טוב, נעשה סקירה כללית של השבעה ימים האחרונים שלי: יום שישי - הלכתי לסבתא הסנילית המטורפת שלי, אבל היא עשירה ומפיצה חלקים רחבים מהעושר לכיווני, ככה שאנישמח :) מריצים קדימה כמה שעות ופגשתי את שירי שלי, ואז סקס פרוע וחסר-מעצורים לחמש שעות בערך וצפינו בזריחה ביחד על הגג :) יום שבת - After glow, הלכתי לסבא וסבתא ועזרתי להם לתכנן איך להרחיב באופן מונופולי את הבית. החלטנו שאני אטפל בשכנים - אני שורף את השיח שמפריע לנו לעשות שביל, לפי דעתי זה יעביר מסר ברור בקשר להצעה שאנחנו נגיש להם, והם לא יכולים לסרב :) יום ראשון - טקס פגאני של השאמאנים בראשון לכבוד הירח המלא, לסטט ניסה לנשק אותי :) אז הטקס שלי לירח :) יום שני, שלישי - למידה אינטסיבית לפסיכומטרי השני שלי, וגם למידה על Stored Procedures בSQL :) מיכל הדגישה שהיא לא רוצה אותי בשום מובן רומנטי, ואז סירבה להגיד לי עם תיק אוכל עם סמיילים מתאים לי, כמה אופייני לנשים :) אכלתי ארוחת ערב שבישלתי עם תמיר, איזה חמודה :) למי שתוהה זה הייה ניוקי רומאנה עם מרק תפוחי-אדמה מוקרם, ומיץ תפוזים סחוט טרי :) ראיתי את שר הטבעות בבניין האופרה בתל-אביב עם רוויטל, איזה חמודה :) נסעתי לאונ´ תל-אביב כדי לבזוז להם את הספרייה הראשית, הייתה סגורה, לא משמח. יום רביעי - מבחן סיום קורס לפסיכומטרי, ואז השינה הגדולה. יום חמישי - זה לא היה אתמול? קניתי כמה ספרים ב400 ש"ח :) יום שישי - הולכים לבית כנסת לכבוד יום-הולדת של סבא ואחד משלושת הרגלים (ארדן אמר שהעניבה האדומה עם הנקודות מתאימה הכי הרבה לחולמה :) למי שתוהה בזמן שהשבוע הזה גם הספקתי ללמוד 200 עמודים בספר מחשבים, לשפר את יכולות השיחה שלי באירית, ביטלתי הזמנה לספרי שהייתה לי לספרים פאגאניים באמאזון בריטניה, כתבתי את הבסיס הלוגי למתוכנה שאני כותב שתעשה מערכת שעות באופן אוטומטי לפי ננתונים מוזנים מראש, הבנתי סוף סוף מה זה כוכב כפול פוטומטרי ועוד מספר משעשע של דברים, אבל את רוב זמני ביליתי בלימודים :) זה בעיקר :) ועכשיו תורכם :)

Remirat

New member
המממ... סיכום שבועי...

קודם כל אני רק רוצה לציין... ג´סטין, אתה עושה יותר מדי דברים. (וטורח כל פעם לציין את הסקס הפרוע וחר המעצורים שאתה עושה... אני מסרבת לשתף את חברי הפורום בחיי המין שלי.
) בכל מקרה... מה קרה לי השבוע... יום שישי: חופש. סוף סוף חופש. לישון עד הצהריים. בערב משחק ביליארד בו גיליתי שני דברים - 1. אני גרועה בביליארד ו2. רמאות רק נחשבת אם היא נעשית במישור הפיזי (אומרת זו שעצרה פעמיים מהכדור הלבן להכנס לכיס...) יום שבת: טקס לכבוד יום שוויון הסתו בחורשה בראשון. יום ראשון: טקס ירח מלא אצל השמאנים של "הרוח הגדולה". לסטט ניסה לנשק את ג´סטין! היה מיני מפגש פורום... 6 אנשים שלמים מהפורום. יום שלישי,רביעי: הסתובבות חסרת מטרה בחג היין של ראשון. הזמנתי גביע ממנפח זכוכית חביב שהיה שם. יש לי גביע חדש!! יום שישי: הולכת לסבתא, ואז נראה כבר... אם אף אחד לא שם לב עד עכשיו, כל השבוע שלי התחיל מהצהריים המאוחרים והלאה... ככה אני בחופשים. השלמת שעות שינה על זה שאני צריכה לקום כל יום ב5 בבוקר כדי להגיע למכללה. מקווה שלכם היה שבוע יותר מעניין :)

הרא קרישנה!!! ME IN

לא יודע, פשוט החלטתי לזמר קצת... הרא קרישנה הרא קרישנה קרישנה קרישנה הרא הרא/ הרא ראמה הרא ראמה ראמה ראמה הרא הרא אום שלום שלום. אשמח להכיר את כולכם. אני גיא, בן 13, תכף. עולה לתורה בטקס רפורמי, לא מטעמים דתיים. אלא שמירת מסורת. ואני פגאני. כי אני מאמין בישויות אלוה הנשגבות בטבע, ברוח ובאדם. נקווה שאתם מכירים אותי יותר טוב עכשיו

Dia Leoghann

New member
סיכום שבועי.....

יום שישי - לא זוכר כלום... עישנתי משהו? שתיתי משהו? לא זכור לי. זה היה יום לפני המעגל מתופפים.... תרגמתי את נבואת המוריגן לעברית - יצא נחמד. חברה שלי נסעה לחדרה למשפחה יש לי את כל היום לעצמי. יום שבת - קמתי בצהריים. קורקור העורב עוד פעם חירבן על כל הכביסה. קורקור...יבוא יום ואני ימלוק את כל הנוצות שעוד נשארו לך... שטפתי את המטבח ואת השירותים שהם פחות או יותר הבית של קורקור. הלכתי לאמפי להכין את העניינים לערב. אהה!! הנה משטח עצים אף אחד לא צריך אותו!! אני יקח. לא אני לא יקח. טוב לקחתי. כבר ערב... אף אחד לא מגיע. או... הנה באות תמר וסילאן וזאת שאני לא זוכר איך קוראים לה עכשיו, אבל אז זכרתי... גם חבר של תמר בא. או שהוא חבר של סילאן? זה לא משנה אני ממילא לא מבדיל ביניהן.. הן תאומות. מדליקים אש. מיכל באה עם הבנים שלה. זביק בא - אני לא מכיר אותו. דני ובועז השכנים שלי גם באו - מה בשם בלנוס "הם" עושים פה?? איך הם קשורים? אבל סבבה. אף אחד לא ממש מצליח לתופף... מיכל והבן שלה מנגנים בחליל. הוויקניות שבנינו עושות איזה טקס קטן לאלה ולירח. זביק הולך - ביי זביק. אני עדיין לא מכיר אותו בכלל. סוזי ומרטין באים "קצת באיחור". מתכוננים לטקס לשלום. עושים טקס לשלום בו מתחילים לתופף. סילאן ותמר והשלישית והחבר הולכים..ביי. טירוף בתיפוף - סוף סוף!! כבר 23:30 ומתפזרים הביתה. מחר יש אוטובוס הביתה למטולה ב-5:00 בבוקר יום ראשון - התעוררתי... אאאאאאאאאאהההההההההה מה השעה?!?! 16:00. אופס... בדקתי דואר - יש מכתב מהאוניברסיטה: אני צריך להיות שם ביום חמישי עוד שבועיים וביום ראשון שאחרי זה. יופי יש לי תירוץ למה לא נסעתי להורים - לצאת שלוש פעמים מאילת זה יקר!!! עוד שבועיים אני יסע גם חירושליים לאוניברסיטה וגם להורים בצפון
יום שני - שום דבר לא קורה. טפול כנפיים לקורקור. חיזקתי את ההגנות על הבית. טוב שחברה שלי לא פה היא לא אוהבת את כל ה"wo-wo stuff" הזה. המשכתי לקרוא בספרים שלי. אמא שלי חזרה מקנדה אתמול והביאה לי ספר על הקלטים מאוניברסיטת מונטריאול - אני יצטרך להתאפק עוד שבועיים. יום שלישי - כלום לא קורה כל היום חיכיתי עד הבוקר שחברה שלי תחזור הביתה. בסוף היא חזרה. יום רביעי - מנקים את כל הבית עושים המון כביסה. משעמם. קראתי קצת בספר של אלווין וברינלי ריס - הדליקו אותי על הפייטנות עוד פעם. נכתוב על זה הודעה : "הרפרטואר של מספרי הסיפורים". יום חמישי - חברה שלי עובדת. אני הפסקתי לעבוד כבר לפני שבועיים כי שילמו לי רק חצי משכורת וגם כי מיום כיפור הייתי חולה. יום שישי - זה היום. עשיתי קניות ועוד פעם כביסה. עכשיו אני כותב על המחשב כל מני שטויות שבטח לא מהנינות אף אחד. יאללה ביי Dia Leoghann

RainBird

New member
השבוע השבוע קנו לי את מה שצריך לצבא, הורדתי את השיער שלי בלפחות 20 ס"מ יצרתי ערכת כישוף לצבא, ואני אתגייס ביום שני זהו

למעלה