הסיכום השבועי:

הסיכום השבועי:

מה שיר השבוע שלכם [של הכפרע)- מה שיר השבוע שלכם [לא של הכפרע]- בילוי השבוע שלכם- סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

ע-ו-נ-ה-נ-ה-:

שיר השבוע שלי (של הכפרע): "Better Alone". שיר השבוע שלי (לא של הכפרע): "קשה לי לא להתרגש" של ז'אקו אייזנברג ומאיה רוטמן. בילוי השבוע שלי: להסתובב בקניון עם חברות. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלי: "בנות" בערוץ 3. סקופ השבוע שלי: האחיין שלי, אופק, התהפך היום לראשונה מהבטן על הגב. תמונה שראיתי לאחרונה ברשת ואהבתי: אין. משהו אחד שעשה לי את השבוע ואני רוצה להמליץ עליו: הגברת נטע זלינגר, מנהלת בית ספר "מקיף ח'" הולכת להפסיד את הדבר הכי טוב שהיה לה מאז הבית ספר המפגר שלה קיים. חברה מאוד טובה שלי מורה לאנגלית שם והיא הולכת לעזוב. אז נטע'לה, תתכונני ללקק את הרצפה ו-מ-ה-ר. אין לכם מושג כמה אני שונאת את הדבר הזה שקוראים לו נטע זלינגר. ואתם יודעים מה
לא שיש סיכוי כזה, אבל הלוואי שהיא קוראת את זה עכשיו. משהו שהרס לי את השבוע: שמצעד הגאווה לא התקיים בירושלים כמתוכנן אלא בתל- אביב. משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא: חברה שלי, עדי, צריכה לנחות בארץ מלונדון ביום שלי לפנות בוקר ואני מצפה לזה בקוצר רוח.

britmel

New member
עונה :)

מה שיר השבוע שלכם [של הכפרע)- this time מה שיר השבוע שלכם [לא של הכפרע]- דניאל זילברשטיין - זמן בילוי השבוע שלכם- לפגוש חברה טובה סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור סקופ השבוע שלכם- ממ אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מלאנייי משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה :) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חמשוש :)

למעלה