הסיכון הרב במסחר במט"ח

לופרסור

New member
הסיכון הרב במסחר במט"ח

היי!
אני צצתי פתאום בפורום הזה כי אני מעוניין להזהיר את החדשים כי מסחר במט"ח הוא למעשה בלתי אפשרי , מי שמרוויח מהמסחר זה חברות שמספקות את הפלטפורמה .
רובוטים כמו שמוצגים כאן באתר ללא תשלום וללא טכנולוגיה מתקדמת מטרתה אחת , בדרך זו או אחרת לעשות כסף על גבכם התמים.
אתמול העליתי על חשבון הדמו את הרובוט של רפי רק על מנת להוכיח לרפי שזה רובוט שיכול להפיל אנשים תמים.
והנה הגיע הבוקר התיק נפל ב-50% בגלל עליה דרמטית של דולר/יין.
אז אל תשלו את עצמכם שהחיים הקלים הגיעו כדי להרוויח מרובוטים השיטה הטכנית היא מיושנת וחסרת תועלת.
בעלי רקע טכנולוגי הנדסי באלגוריתם ברמה של הנדסה תכנות ,בוגרי מוסדות להשכלה טכנולוגית יכולים עקרונית לבנות רובוטים עם תוחלת של הצלחה. אבל נדרש מימון רב ואלפי שעות עבודה קשה.(לא בשיטה הטכנית המיושנת).
כל אלה המופעים בפורמים השונים ומנסים לעזור לכם בשיטה הטכנית מנסים להרוויח על גבכם או מייצגים חברת ברוקרים שממנת את ההדרכות והמצגות טומנות בחובן אינטרס כלכלי . בדר"כ אותם מדריכים אינם בעלי רקע טכנולוגי במתמטיקה או הנדסה והתגלגלו לענף בגלל שלא מצאו את דרכם בשוק העבודה. על כן ממליץ אני לכם מכל הלב התרחקו משוק המטבעות לפני שהשוק יאכל לכם את הכסף. אני מקווה שלא ימחקו את מה שכתבתי כי זאת ביקורת שלא נעים לשמוע.
כל טוב!

BlackDevilR6

New member
אין ספק שזהו שוק מסוכן אבל...

הכל תלוי גם בתיאום ציפיות, אם בן אדם חושב שמתיק של 10,000 דולר
הוא יכול לקחת כל חודש 3000 אז ברור שסופו ליפול
צריך להיות מאוד זהיר ועקבי ולא לחפש להתעשר בתוך יומיים.
לגבי הרובוט של רפי אי אפשר להגיד שהוא לא מפיק רווחים
אך לפי דעתי צריך פשוט לתת לו יותר אוויר, כלומר אם אתה מנהל אותו לפי שווי חשבון
של 1,000 להפקיד לחשבון של הרובוט 5,000 וככה יש לו מספיק אוויר לפעול גם בתנודות מטורפות
כמו שראינו היום.

poap

New member
תסביר לי בבקשה

תסביר לי בבקשה מאיזה נקודה אתה אומר שמסחר במט"ח בלתי אפשרי?
כי ניסית ונפלת?
כי לא הצלחת להרוויח באופן עקבי?
כי סגרת עסקאות מוקדם?

אני לא משתמש ברובוטים,
אני סוחר באמצעות ניתוח טכני בלבד אני לא מסתמך על אינדיקטורים, מבחינתי הם רק כלי אימות(לא מקשיב לחדשות, אני רק יודע שיש אירועי חדשות כדי לשים לב שהשוק יזרוק אותי החוצה ברגע שאני טועה) רק היום הוצאתי מהEURJPY מעל 300 פיפס ומהAUDJPY מעל250 פיפס, ועוד לא דיברתי על שאר הצמדים.

השאלות שסוחר צריך לשאול את עצמו:

היא האם אני יודע להגיד מתי שאתה טועה לגבי הניתוח טכני שלך ולצאת מהשוק או לתת לשוק לגמור לך את התיק.
והאם אני נכנס לשוק הזאת בידיעה מוחלטת שיש לי תוכנית שתגיד לי מתי יש לי הזדמנות טובה לעסקה ואם כן איפה הכניסה, איפה היציאה עם הרווחים ואיפה היציאה שאני טועה

להגיד זה בלתי אפשרי? לא בטוח הכי נכון... ולא אני לא מתמטיקאי ואין לי תואר בהנדסה. אין ספק שלתת לרובוט לסחור במקומך זה יותר קשה מלסחור בעצמך שאין לך מושג מה הרובוט עושה ולקוות שהתיק רק יעלה ולא יפול.

rafipips

New member
כבר שמת לב שאני לא מוחק הודעות

ולא פוחד מביקורת .
למרות שמציק לי שצדקת נקרא לזה חלקית לגבי תנועה חריגה , חלקית כי מערכת מסויימת לא הייתה תקינה .ואם היא הייתה עובדת לא היה דרו דאון של יותר
מ 20% . שזה נורמלי לרובוט ממצע .
אבל אתה צריך לדעת כמה דברים :
הרובוט עדיין בפיתוח , וכל מי שלקח אותו לשימוש ( תמצא את זה בעשרות הודעות הלאה ) הוזהר להפעיל רק על דמו . וכולם יודעים שגם אני מפעיל רק על דמו .
מטרת השיתוף כולם יודעים זה כדי לעזור לפתח אותו ולהגיע איתו לרמה מעולה . ויש לא מעט אנשים שעוזרים בעניין .
אתה עצמך יכול גם להצטרף לעוזרים .

תתפלא, אבל אפשר להרוויח. ראה בקישור המצורף

החשבון שלי. חשבון אמיתי.
רווח של מעל 70% עם סיכון בפועל של כ-11%.

אם יש שאלות, אני כאן.

למעלה