הסימנים שאתה מאוהב בבית הבובות

MetallicA100

New member
הסימנים שאתה מאוהב בבית הבובות

בבקשה: הסימנים שאתה מאוהב בבית הבובות: -שאתה פותח כל בוקר עם הדיסק -שאתה שומע מרחוק מוסיקה[מאיזו הופעה בפארק או משהו כזה] ואתה בטוח במאה אחוז שזה השיר למעני. -שאתה הולך לחנויות של דיסקים רק כדי לבדוק אם יש להם את הדיסק החדש של ב"ה -כשאתה רואה אותו בחנות אתה מתמוגג ורוצה לקנות אותו שוב -שאתה רוצה שנתן [המלך] ילמד אותך לנגן בגיטרה -שיש לך כבר 2 חולצות עם הסמל של בית הבובות -שבהודעת לא נמצא באיסיקיו תמיד יראו שכתוב "בית הבובות שולטים"\"בית הבובות בנשמה"\ציטוט מאחד השירים שלהם -שכל כתבה עליהם אתה שומר -אפילו את הכתבה הנוראית בידיעות אחרונות -שהתמונה שלהם עם המברשות שיניים תלויה לך בחדר -שאתה זוכר את הקיום של התמונה הזאת בכלל -שאתה רואה כתבה שבה יורדים על בית הבובות אתה לא מפסיק להגיד כמה הכתב הזה חרא ולא מבין כלום מהחיים שלו -שאתה מתבאס שאין לאמא שלך מקום באוטו לדיסק כי רצית להשמיע לה את הדיסק החדש -שכשאתה שומע את אחד הסינגלים ברדיו אתה מתרגש נורא, מגביר את הווליום ורוקד -שאחרי הופעות אתה תמיד בא ללהקה ואומר להם כמה מדהימה הייתה ההופעה וכמובן מודה להם -שאתה תמיד נרדם עם הדיסק במערכת -שאתה מת לפוסטר של בית הבובות אבל אין לך מושג איפה להשיג כזה -שהשירים היחידים שהורדת בפלאפון הם של ב"ה -שאתה בפורום של ב"ה -שיש לך במחשב תיקייה עם 161 תמונות של ב"ה כולל מהופעות -כשאתה הולך למכולת בבוקר ורואה בטלוויזיה שם שהקליפ של "למעני" מתחיל אז אתה רץ בספרינט הביתה, מדליק את ערוץ 24 ומתענג. -שבסוף של כל המחברות שלך השם "בית הבובות" מופיע -שהמילים של "שיר בעיפרון" תלויות לך בחדר -שאתה מת כבר לדעת לנגן בגיטרה את כל השירים של ב"ה -שאתה שומר את הכרטיסים של ההופעה הראשונה שהיית בה -שאתה תמיד עומד בהופעות בשורה הראשונה -שאתה בא שעה עד שעתיים לפני כולם כדי לתפוס מקום טוב בשורה הראשונה -שעד היום הרקע שלך במחשב היה תמונה של הלהקה -שאחים שלך רוצה לקחת אותך סתם לשתות קפה על הים ואתה בטוח שהם משקרים לך ולוקחים אותך להופעה של ב"ה בהפתעה ואז מתבאס שזה לא קרה -שכשאתה שומע שיר של ב"ה אתה עושה את האקורדים שלו באוויר -שאין לך מושג איפה זה רחובות אבל אתה בכל זאת רוצה ללכת להופעה שם -שאתה מתפלל לאלוהים יום יום שתהיה במקרה הופעה בת"א ביום הולדת שלך -שאחד החלומות הגדולים שלך זה-כשתדע לשיר טוב, לעשות דואט עם בית הבובות הכל הכל מקרים אמיתיים, באמת... אני בטוחה שיש עוד, כשאני אזכר, אני אעלה אותם.. אני חולת נפש הא?....

MetallicA100

New member
עוד אחד חשוב

שיש לך ביומן את התאריכי-יום הולדת של כל חברי הלהקה =P

גם לי יש אחד

שבפעם הראשונה שאתה שומע סינגל חדש ברדיו (שכמובן הכרת לפני כולם...) אתה מתחיל לחייך ומצהיר לכולם מסביבך (גם אם מדובר בעוברי אורח שכל הקשר בינך לבינם זה שאתם קונים קפה באותה חנות) שזה פשוט עשה לך את כל השבוע
(קרה לי באחד הימים השבוע... שמעתי את כי אם לא בגלגל"צ בחנות שקניתי קפה
)

וואו../images/Emo12.gif

ממש יפה!! אצלי זה תלוי ככה המילים של כל השיר על חצי דף פוליו (בכתב יד. שכולם בטוחים שהוא הדפסה) כשהשורות שהכי חשובות לי מודגשות במארקר מתחת לשורה...

אני נשבע בה' שהכל נכון../images/Emo86.gif

שאני ימות אם אני משקר הכל נכוןןןןן...... דאממ אמא שלי דיברה איתך או משהו ?!

MetallicA100

New member
אני מאוד רוצה אבל

אין לי מושג א-איפה זה רחובות ב- איך להגיע לשם ואיך לחזור משם.. חוץ מזה אני באה :]

eladi88

New member
חחחח../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אינספק שעם הרבה דברים פה אפשר להזדהות.....!

למעלה