הסימפוניה הבלתי פוסקת

הסימפוניה הבלתי פוסקת

שקט, אל תזוזי, תהיי ילדה טובה, שקט , (כואב , כואב בבקשה), שקט, עוד רגע, אל תזוזי, זה יכאב לך יותר, אל תזוזי, ילדה רעה , זה מגיע לך, תתקרבי אל תפחדי, תתני לי לגעת, אל תלכי , תישארי פ!, אבל אף אחד לא שאל אותך מה את מרגישה!!!! תשתקי , שקט ששששששששששששששששששש............ ילדה רעה , תראי למה את גורמת, אונס , אונס, למה את עושה את זה? תשתקי אל תזוזי, (אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה......... מצטערת , כואב) , תעופי, את היד , תפתחי, לפה, בשקט, אל תבכי , אסור לבכות, את לא תינוקת, תראי איזה דברים את עושה ,את כבר אישה, תלמדי לעשות טוב , זה יעזור לך בחיים, תשתקי, ככה בידיוק, זה כמו סוכריה,נו כבר, תראי מה את עושה, תסתכלי, ילדה רעה, מטונפת מגעילה אחת, הכל התלכלך בגללך, תנקי את זה, פה, עם הפה, מטונפת אחת, תסתכלי איך שאת ניראת, ילדה רעה, אל תפסיקי, תמשיכי, אסור לבכות , אם תבכי יכאב יותר, אסור לבכות , אסור לבכות , אסור לבכות, אסור לבכות, אסור לבכות , ילדה רעה, אל תזוזי , ילדה רעה , אסור לבכות , אל תזוזי, תתני לי עוד רגע, עוד רגע אל תזוזי, תשתקי , ילדה רעה , תראי מה את עושה!!!!!!!!! שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תני לי את היד! מהר, יותר, תמשיכי , ילדה רעה, ילדה רעה, מלוכלכת , מגעילה אחת, ילדה רעה , רעה,רעה,רעה רעה, רעה רעה כל כך הסימפוניה הבלתי פוסקת

ילדונת~

New member
טריגר למעלה....

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כואב

../images/Emo10.gif מצטערת

אני פשוט לא יכולה לשמוע יותר את זה, אני לא יכולה אההההההההההההההההההההה........................

קוראת מלאת דמעות

קוראתת ובראש שומעת אותם כואבת איתך כל כך מוכר כל כך כואב {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{קיסרית}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} :_(

בוקר טוב קיסרית

נתת לנו כנראה קצת לראות את מה שעברת. תיארת את מה שאמרו לך. אבל האם את מאמינה לזה היום? כמה כוח את נותנת לזה?

../images/Emo10.gif

אני לא יודעת.... אני מגיבה בצורה כזו כל הזמן , מבלי לשים לב בכלל, ומה שכתבתי זה מה שאני כל הזמן שומעת בראש, בא לי לראות לעצמי באוזנים שאני לא אוכל לשמוע יותר כלום , זה משגע אותי

לא, לירות לעצמך באזניים לא חייבים

אבל לעבוד על זה בטיפול שלך, זו עוד אופצייה. את מצליחה לעשות את זה?

למעלה