הסינגל בגירסה הקולומביאנית

El Argentino

New member
הסינגל בגירסה הקולומביאנית ../images/Emo168.gif

היום ה-03/05/05 יצא האלבום החדש של שאקירה Fijación Oral למכירה מוקדמת... הדיסק עצמו עדיין לא יצא אלא רק הסינגל החדש של שאקירה La Tortura בינתיים רק בקולומביה!!! האלבום עולה 15 דולר (בערך 68 ₪), כאשר כבר בעצם בקולומביה הם קונים את הדיסק המלא Fijación Oral שייצא ב-07/06/05 מי שקונה עכשיו פשוט יצטרך למלא שובר עם פרטיו האישיים וברגע שהאלבום ייצא באופן רשמי למכירה הוא יצטרך להציג את השובר בחנות ואז יקבל את האלבום המלא. מי שקונה שם את האלבום כבר עכשיו מקבל: את הסינגל החדש מתנה (הסינגל כולל את 2 הגרסאות הרגילה והרמיקס אשר יופיעו גם באלבום המלא), המילים של הסינגל, חתימה של שאקירה, ושובר המקנה השתתפות בהגרלה בכדי לפגוש את שאקירה! איזה כייף לקולומביאנים... El Argentino

El Argentino

New member
שובר קניית הדיסק המלא + שובר

השתתפות בתחרות לפגישה עם שאקירה El Argentino

perrinat

New member
איזה מגניבבבבבבבבב../images/Emo12.gif

גם אני רוצה
מי נוסע לקולומביה ומביא לי?
ותודה לך על המידע

12ShakirA12

New member
איזה כיף לקולומביאניםםםםם ../images/Emo10.gif

גמני רוצההההההההה מי בא איתי לקולומביה
המחירים של הטיסות יורדים אט אט
...

El Argentino

New member
ולידע כללי בדיסק החדש יופיע שיר בשם

Día De Enero - יום בינואר (או בעברית: יום אחד בינואר נשמע יותר טוב) המוקדש במיוחד לארגנטינה ובמיוחד תנחשו למי? לבעלה לעתיד אנטוניו דה לה רואה לא פחות ולא יותר... השיר מדבר על המצב הנוכחי של ארגנטינה מאז המשבר הכלכלי לפני 4 שנים בערך... במטרה להראות ולהוכיח לעולם שלבן(אנטוניו) של הנשיא לשעבר (פרננדו) כואב מאוד המצב הנוכחי של ארגנטינה. שאקירה סיפרה שהיא כתבה את השיר מיד לאחר הופעה שהיתה לה ואמרה: "הגעתי לחדרי, התחלתי לשיר (את השיר) והקלטתי אותו", והוסיפה "שהוא בין השירים היותר אישיים בדיסק". אני רוצה כבר לשמוע אותו... El Argentino

michalas

New member
כן באמת נשמע טוב

גם השם שלו, הוא כזה שאקירי חחח מתאים לה

למעלה