הסינגל הבא של השבט

Patience

New member
הסינגל הבא של השבט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יודע שכבר הציעו לעשות על זה שרשור אז למה לא? טוב, אז השאלה די ברורה- איזה שיר מהאלבום אתם חושבים שצריך להיות הסינגל הבא של השבט? ועוד שאלת בונוס- לאיזה שיר הייתם רוצים שיעשו קליפ? שחקו אותה

המממ...

אחרי נווה מדבר? הכי מתאים נראה לי אבא'לה תגביר(אני רוצה...) ככה להפציץ שוב עם קליפ קליל כזה וזה יצא באנזונה.. גם דובדבן יהיה יפהה..

MorningStar2

New member
דעתי סופעונה !אחלה שיר קיץ גם לא ?!

P: בכל מקרה או סופעונה או הטריק עם הלשון כסינגל ואם קליפ אז רק סופעונה !

אם יש זמן עד הקיץ

אז כדאי ללכת על "אבאל'ה תגביר". אבל אם לא, אז פשוט חובה להוציא את "סופעונה" יחד עם קליפ בסביבות יוני... כשהחום מתחיל לעלות...

סוף עונה.

אחד השירים היותר טובים שלהם. גם קליפ וגם סינגל.. לדעתי לשיר יש פוטנציאל להצלחה בגלגלצ הפעם.

MC SammY

New member
סוף עונה../images/Emo47.gif

שיר עם פוטנציאל מטורף! אבל אני כבר יכולה לראות את הקליפ לאבאל'ה תגביר בראש...

y a n i v 17

New member
סוף עונה!!!

גם קליפ גם כסינגל..מתאים במיוחד לזמן הזה ואני בטוח שהשיר הזה יתפוס ובגדול

kombinaizer

New member
סוף עונה או הטריק עם הלשון

אבל גם אבאלה תגביר זה נחמד אבל לרדיו זה ילך פחות לדעתי.

Escova

New member
"סוף עונה" כסינגל, בא - רור

הטראק עם הכי הרבה צ'אנס לחדור את שכפ"צ המיינסטרים. קליפ ? ל"שין" ! במיוחד לבית של אדם, לצלם אותו באפלוליות של 5 בבוקר מוצא פתק על המקרר "עזבתי", כשהחתולים מתחכחים לו ברגלים, כשרעש של דלת נטרקת העיר מהשינה בדיוק כש... וואו ! הגעתי לסין !

U G I

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif עצבני

קליפ ל"שין" יכול ליהות מדהים.

skretch

New member
אני רוצה את גוביינא בתור קליפ!

אבל קליפ Fאנקי ומגניב, ולא ראפ בלינג בלינג האמרים כוסיות ציצים בלאגנים! ובתור סינגל אני חושב שסוף עונה יכול להיות ממש טוב, עכשיו יבוא הקיץ אז זה יבוא בול

Butza

New member
הסינגל הבא

סופ עונה\ אבאל'ה תגביר\ברזלים קליפ שאני רוצה, אממ, אבל'ה תגביר. יש לי כזה רעיון טוב לקליפ. למישו יש כמה דולרים

R AnD g

New member
נשאר אותו דבר

כסינגל,שצריך לצאת לו גם קליפ. אבל יש בעיה,אוז?! הוא לא משתתף ב"נווה מדבר" ואם השבט רוצים שיכירו אותו צריך שיר שגם הוא משתתף בו,לא? למרות שהשירים שאיתו זה לא שירים לרדיו

dan the man

New member
לדעתי דובדבן...

אבל גם אבאלה תגביר ומאתיים חלומות יכול להיות סבבה

h e n y

New member
ממ ללא ספק דובדבן..

{גם יש לי רעיון טוב לקליפ..אבל חפיף..
} גם דיסקוטק ואבאל'ה תגביר באים בחשבון

למעלה