הסינגל החדש "חדר ועוד חדר" ג'ואל 2009

TAL BAR ZOHAR

New member
הסינגל החדש "חדר ועוד חדר" ג'ואל 2009../images/Emo37.gif

חברים , אני בטוח שחלקכם המכובד הבין את ההשעייה והעיכוב (בואו נקווה לעתיד טוב יותר) והמשך חג שמח . מעבר חד ומיוחד !! בלעדי !!! חברים 2009 יוצאת לדרך....
זה הרגע כולו חיכינו לו כמעט 3 שנים מאז דודי שרון וג'ואל הוציאו את אלבום האנדרגראונד הבכורה המצליח THIS IS ME אני שמח ונרגש לתת לכם באהבה ענקית את היצירה המשובחת של הצמד בבישול בוגר ומבט לקדימה !! טרם עת למועד שיחרור הסינגל החדש והרשמי שעתיד לצאת בעוד מספר ימים ורק בפורום הרשמי הוא כבר כאן לפני כולם !!! אז תכינו את עצמיכם לתקופה חדשה !! אין ספק שמדובר באחד היצאות המבריקות של ג'ואל ודודי שרון והצליחו להמציא את עצמם מחדש ! מה שבטוח מדובר בעילית וליגה אחרת!! קבלו את ג'ואל מודל 2009 !!! מבינה יותר,רוצה להבין יותר ושרה יותר !!! שימו לב לבנייה המדהימה של השיר ולביצוע מדהים ועמוק! עם זאת זה יקפיץ לכם את הראש והטוסיק קטע ענק לחובבי "נרקיסים". "חדר ועוד חדר" ג'ואל. מילים:דודי שרון /ג'ואל לחן ועיבוד מוזיקלי:דודי שרון השקה רשמית "חדר ועוד חדר" היכל "התעשייה "24 -אילת SILVSTER 2008-2009 במהלך הערב ההרכב ישיק את ההופעה המרכזית צפוי ערב עמוס ורווי חומרים חדשים עוד בהמשך הערב די' גי' "יהל" 31.12.08/09 גילאי:24+ ערב שכולו ......... BOMBASTOS שבוע ניפלא לכולם טל בר-זוהר MUSIC HAVE RULL'S

ציונעע

New member
איזה הפתעה , פשוט מ-ד-ה-י-ם !

אני אצל דור עכשיו , אנחנו מחכים כל הלילה אמרנו שבטוח זה יהיה בלילה ! וואללה הנההההההה .. נכנסנו לשוקס ראינו תתמונה ויש עפנו לכאןןןןןןןן .. מהממממממממםםםםםם אנחנו מתים פה <<<<<<<<<<< הורררררררססססססססס

TAL BAR ZOHAR

New member
סילבסטר 08/09 השקת הסינגל "חדר"../images/Emo220.gif../images/Emo124.gif

31.12.08/09 סילבסטר "התעשייה " אילת גילאי :24+ ערב ההשקה הרשמי לסינגל החדש מתוך האלבום שייצא בקרוב !! "חדר ועוד חדר" ג ו ' א ל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ************************

אאחחחחחחחחח איזה אלבום הולך לצאת תענוגגגגגגגג

טל איזה בוקר ניפלא עשית לי ממש תענוג לפתוח את השבוע עם השיר ההורס הזה פשוט ממכר בטירוף דודי וג'ואל אחרי שתיקה לא יכלו להוציא בחירה יותר מוצלחת מהשיר הנדיר הזה מריח שהולך להיות להיט בול לחורףףףףףףף כלכך היה שווה את ההמתנה ,מחכה לאלבום החדש אתם מס' 1 בשבילי ! טל שיחקת אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ ELAD 17 A

New member
צמרמורת אצלי בחדר<---

אכן חנוכה של נסים דרך טובה להתחיל תבוקר כל כך הרבה עוצמה דודי וגואל מפצצים בשיר אכן מילים שקטות במוזיקה מעיפה תודה רבה !!! הולכים להפציץ תרדיו ותמעודונים >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >חדר ועוד חדר<להיט * שבוע טוב והמון אהבה חולה עליכםםםםםםם דודי גואל טל וכומבן לבובנונים שכאן! אוי בייבי אוי ואי מיי ביי ביבי

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאיזו הפתעההה מפוצצת ../images/Emo8.gif

חח רק על הקטע שהיה במייספייס חרשתי אתיים פעם ברצף, אז זה... וואי וואי... אני אפריע לאח שלי לראות בובספוג
תודה טל, דודי וג'ולההה כמובן
שיהיה לכל הפורום המקסים הזה ולאנשים המדהימים פה חגגג שמח
ושבוע טוב ומבורך! אוהב אתכם

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהשיר הזה אורגזמי !

הגברתי ת'וולים, התחלתי לרקוד כמו אוחצ'ה על אנרג'ייזררר
איזה שיר מעולה שיאללה !

שחייינווו והגענווו לזמןן הזה!~!!!!!!!!!!<<<<<

איןןןןן לייי מיליייםםםםםםםםם טנקס טללללללללללללללללללללללללל ג'ואלללל פשוטטט להתמכר מחדששש איזה קול יצא לה פשוט מוווושלללםםםםםם דודי וג'ואל חזרו ובענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק<<<<<<<<<<<< יאלללה שייצא הקליפ ואחר כך עוד סינגל יאלללה האלבוםםםםם כלכךךךך מחכה לזהההההההההההההההההההההה<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< טנקססססטנקסססססססטנקסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס חדר ועוד חדר עד מתייייייייי<??????????????????????? איזה שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

גרוזיה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif השיר הזה עוד יהרוס

אנלא מפסיקה לשמוע בריפיט ואני עדיין לא מאמינה שזה הוחלט לצאת היום אני כלכך שמחה בול לסילבסטר שנה חדשה עם שיר חדש טיימינג הורסס ג'ואללל חזרה לאלף את חיי הלילה פשוט ככה =שיר מצמרררר!!!!!!!

WOWWW WOOOOOW WOOOOOOWWWWWWWWW

אין מילים פשוט מדהים ומהמם ואם זה נשמע ככה עכשיו מעניין לאן זה יגיע ולאן זה יוביל..

שאאני ימוווווווווווווות איזה להיט עפתתתתתתתתי

פשוטטטט ווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווו אאימא מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי מיליים פשוט הור ס !

m0ral

New member
אניי לא מצליח להוריד תשיר :S :S צריך עזרהההה

את הרימיקס הורדתי אבל ת השיר המיקורי לא מצליח לייי

אור enjoy

New member
אמאללההה אני חורשת על זה עוד מאתמול!!

אני שומעת אותו כל היום !!!!!11
איזה מהממם !!!!הוא פשוט ממכר !!!
תודה טלללל איזה חנוכה עשית לנו:)
אני מה זה מחכה כבר לדיסק@!!!!

jakovstyle120

New member
כמה שנעים לי בפנים אפחד לא יודע../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

כמה התרגשות ואהבה אמאלה אבאלה !! לאן הגענו ... דודי שרון וג'ואל, אין עליכם, ולא יהיה לעולם ..ל-א יהיה !! טלילה תודה רבה רבה על הכל..אוהב הכי הרבה בעולם !! שיהיה שבוע טוב ..יעקב

DORAMOR10

New member
../images/Emo59.gifפשוט../images/Emo59.gif

טל תודה רבה קודום כול על השיחרור לפורום לפני התאריך המיועד לכך
עכשיו השיר אני אהבתי מאוד מילים יפות מרגשות (כיף לקבל שיר מג'ואל ודודי שהוא בעברית) הלחן הורס. בקיצר מרגישים את ההתקדמות הרבה שהצמד הזה עבר
בקיצ' קיצ' אני מאוהב (ולא רק בשיר אלה גם בדודי-ג'ואל)

למעלה