הסינגל החדש יצא-כנסו!

הסינגל החדש יצא-כנסו!

היום אצל דידי השמיעו תשיר! מי שמע? ומחר תישמעו דידי הררי ב103 אפ.אמ בין השעות 2.00-4.00 :)

אה ועוד משהו..

מי שלא גר במרכז והוא לא יכול לשמוע ברדיו, אז קחו כתובת באינטרנט שבא תוכלו לשמוע תשידור: http://live.103.fm/103fm-high

Music4Life

New member
תודה ניקול !! ../images/Emo79.gif

אני שמעתי חלק בזכותך וזה נשמע אחלה בינתיים... אני אשמח מחר את הכל!!! יוווו

מושיק20

New member
שרית מפציצה את הגיזרה שנית../images/Emo70.gif

אכן, כמו שניקול כתבה סוף כל סוף הגיע הרגע ואחרי חודשיים וחצי של ציפייה מגיע סינגל חדש ולוהט
בשם: "בחום של תל- אביב" (גם מתאים מאוד לעונה
)שנכתב ע"י עברי לידר ו-HENREE הסינגל הושמע בתכנית של דידי הררי ולדעתי זה פשוט שיר ענק
שיהיה לשרית
המון

מושיק20

New member
בחום של תל- אביב../images/Emo42.gif בלעדי../images/Emo70.gif

מילות השיר החדש של שרית
"בחום של תל אביב" מילים : עיברי לידר לחן: HENREE פרחה במרצדס, משנה את המקום שלה בסדר החדש רואים את החיים, משקפיים על חצי פנים אוי מושביי העור... בחום הזה של תל אביב פרחה במרצדס, רק שלא יתחילו להציק, מוציאה סיגריה מהתיק עם המשפט המחודד, שעוד מהדהד בראש, איך לא ידעתי מה ללבוש למסיבה.... של הבחור עם השיער הצבעוני, היה בליין אבל עכשיו הוא רציני, איש עסקים שעכשיו הוא טבעוני ואולי הוא בשבילי לנשמה... גם מתוקים הם סוג של נחמה, רציתי לונדון וקיבלתי מלחמה, תראה חבר, הפחד לא עובר, הוא רק הולך ובא... פרחה במרצדס נוסעת על כביש מהיר פנסים כבויים ועוד אדיוט שמאותת בשביל להזכיר אויי מה אתם רוצים אנשים מסובכים.... ואתה נדבק לי אל היד קופץ מסביב כמה שערות על החזה בחום הזה של תל אביב אויי תיתן לי מנוחה יוצאת לבד ולא איתך.... למסיבה.... של הבחור עם השיער הצבעוני, היה בליין אבל עכשיו הוא רציני, איש עסקים שעכשיו הוא טבעוני ואולי הוא בשבילי לנשמה... גם מתוקים הם סוג של נחמה, רציתי לונדון וקיבלתי מלחמה, תראה חבר, הפחד לא עובר, הוא רק הולך ובא... ואולי הוא בשבילי לנשמה... גם מתוקים הם סוג של נחמה, רציתי לונדון וקיבלתי מלחמה, תראה חבר, הפחד לא עובר, הוא רק הולך ובא... פרחה במרצדס, משנה את המקום שלה
תודה לAG הפקות

למעלה