הסינגל החדש מתוך האלבום החדש של רייכל

betti10

New member
הסינגל החדש מתוך האלבום החדש של רייכל

האלבום שונה מהאלבומים הקודמים. לסינגל החדש לחצו כאן

LastShot

New member
איכשהו נשמע פחות מלהיב מהלהיטים הגדולים שלו..

אבל היי, זה עידן ואנחנו די אוהבים את כל מה שהוא עושה,לא? וחוצמזה זה יפה שהוא עושה גם שירים שכולם בעברית, בלי להכניס אמהרית באמצעתככה מדי פעם :))

betti10

New member
עד כמה שידוע לי...

ולפי הבנתי, יהיו שפות,אבל ללא אמהרית... כלומר, כל הייחודיות של עידן זה שהוא "נוגע" בכל מיני עדות ומשתמש בכלים מיוחדים/ "אתניים" ואת זה עדיין יהיה אפשר לשמוע בחדש. ואני לא אגיב לבחור ההוא למעלה כי זה באמת לא נכון. עובדה שהוא מצליח בארץ ובחו"ל, אז להגיד שלא יצא כלום... שיהיה... ומצדיקה אותך, אישית, לא התלהבתי מהשיר עצמו, הוא כתוב יפה ותמיד אוהב את הלחנים של עידן כי הוא באמת...אין עליו, אבל מאחר וזה נשמע לי טיפה "פוליטי/מדיני" ... לא אהבתי את זה. מעדיפה את השירים על בינו לבינה כמו בקודמים. ובכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה!

betti10

New member
אוקיי הוא למטה...חחחח

רק מסכימה איתו לגבי דבר אחד...זה לא יהיה להיט גדול... הוא צריך לשחרר סינגל כמו ממעמקים... :)

eltonM

New member
מעניין אילו עוד שמות חתומים על ההפקה

משהו בעיבוד האתני של הסינגל וגם בשירה מקשר אותו עבורי לאלבום של עופר שריקי שם ניגן עידן בקלידים (בערך ממתי שיצא הפרוייקט הראשון) מצפה לשמוע עוד מהשירים

kobbar34

New member
זה לא יהיה להיט גדול

זה יהיה כמו "הביתה הלוך חזור" הצלחה במצעדים השבועים, כלום בשנתיים, כלום עוד כמה שנים

ek11

New member
היי בטי...מתייצב

השיר נחמד, אבל אני מחכה בכליון עיניים או אוזניים לאלבום, לא אוהב לשפוט שיר אחד לבדו.....

betti10

New member
יופי, תודה... כנראה חודש הבא יצא האלבום!

אז כולנו נמתין... מאמינה שבקרוב ישחררו עוד סינגל. וצודק, גם אני סקרנית לדעת לגבי השירים החדשים שבאלבום.

למעלה