הסינגל החדש של איה

הסינגל החדש של איה../images/Emo32.gif

אין כאן ממש דיבורים :) אבל זה לא אומר שאי אפשר לדבר על נושאים שלא קשורים לנושא הפורום. למרות שמוזיקה בהחלט נוגעת במובן מסויים.. בכל מקרה רציתי לשתף אתכם ששמעתי עכשיו את הסינגל החדש של איה כורם, "שיר אהבה פשוט". האמת שמלכתחילה לא ממש התלהבתי ממנה.לא מבין מה הרעש. כאילו,יש לה קול נעים,הגשה חמודה ספק מתבגרת ספק ילדותית. והשיר היה בגדר "יציאה" מגניבה כזאת, אבל לא יותר.. בקיצור התאכזבתי, ומה שיתר מרגיז זה שגלגל"צ עכשיו יחרשו עליה ויחרשו ויחרשו..בניסיון להפוך אותה ל"מירי מציקה הבאה". אגב - שמעתי את הסינגל שסקעת - זה רק חיזק לי שקרן פלס היא יוצרת בחסד, וסקעת...נשאר אותו סקעת מ"כוכב", ונשמע עדיין מאותו מקום. טוב..זהו בערך...אתם גם יכולים לכתוב בשרשור הזה מה קרה לחילזון שלכם בגינה, ולמה הוא התחפש. אגב אני לא התחפשתי. לא מרגיש בכלל פורים... היום יש מסיבה ב"פריים" ואני עדיין מחפש רעיון, אם למישהו יש, זה הזמן.. אוהב...וזז לעבודה...אריאל.

שמעתי את השיר שלה קיץ

היא נחמדה... ואני עדיין לא שמעתי את השיר החדש של סקעת...

יולי 17

New member
סקעת זמר מדהים ושיר מושלם!

שיר ממש יפה.... בקשר לאיה אני גם חושבת שהיא לא משהו אאני התחפשתי לפיה... אתה יכול להתחפש לחייל סתם תתחפש לפאנקיסט זה תמיד הולך..

ניר86

New member
אז ככה ...דעתי בעניין ..

קודם כל לגבי איה כורם אני גם חושב שאין לה יכולות ווקאליות מדהימות כמו למירי אבל ממש כיף לשמוע אותה אני מאוד נהנה אין בכלל מה להשוות למירי אבל זה ברור שגלגל"צ יחרשו אותה והיא תיהיה כוכבת בכל מקרה אני מאוד נהנה לשמוע אותה !!! לגבי השיר החדש של הראל סקעת שיר אדיר בפני עצמו מילים ענקיות פשוט נו קרן פלס מה לא נאמר עליה כבר בחורה עם כישרון ענק !! לגבי צורת ההגשה של סקעת יש לי איתה קצת בעיה ...והלחן אולי היה יכול להיות יותר טוב למרות הכל שיר מדהים . לגבי פורים אמת בעסה כבר בגיל שלי לא מרגישים את פורים ..ואם כבר אריאל הזכרת חילזון ביב' התחפשתי לשבלול היה בן זונה !!!! אני ישים יותר מאוחר תמונה יאללה ביי יש לי עוד עבודה ב2 בלילה

orianush

New member
שמעתי עכשיו את הסינגל של סקעת..

שיר נחמד.. יש לי קצת בעיה עם הלחן.. הוא קצת מרדים.... ועוד במיוחד לסינגל ראשון אולי אם הלחן היה קצת יותר קצבי הייתי יותר מתחברת לשיר.. שיהיה לו בהצלחה

yaelala14

New member
גמאני שמעתי השבוע את השיר של סקעת..

הוא אומנם איטי כזה ומרדים אבל בכל זאת הוא יפה..

סימה ג

New member
../images/Emo46.gifזה בדיוק מה שמעצבן אותי

אני פשוט לא מצליחה להבין בכלל - איך זמרים כאלה ועוד אחרים ללא 'איכויות ווקליות' בכלל מגיעים למקומות גבוהים וחורשים עליהם , בעוד שזמר אדיר , אחד ל... כמו יוסי לא מושר באותה המידה ... יש לך או לכם הסבר לזה ??...

moranush86

New member
סימה הנה ההסבר שלך:

לכל הזמרים האחרים יש יחסי ציבור מעולים בעוד שליוסי יש יחסי ציבור.. לא כ"כ טובים

למעלה