הסינגל הראשון של קונסי-BO RAP! רשמי

Juliann

New member
הסינגל הראשון של קונסי-BO RAP! רשמי

ובקיצור למי שאין לו כוח לקרוא, קווין החליטו שבוהימיין ראפסודי שקונס הקליט לאלבום שלהם יהיה הסינגל הראשון מתוכו! מזל טוב לקונסי זה באופן רשמי הסינגל הראשון שלו
http://www.contactmusic.com/new/xmlfeed.ns...%20tribute%20cd IDOL STAR MAROULIS TO RECORD BOHEMIAN RHAPSODY FOR TRIBUTE CD AMERICAN IDOL star CONSTANTINE MAROULIS is on a winning streak again after losing out on a place in the finals of the TV talent show - his version of BOHEMIAN RHAPSODY has been chosen as the first single from a new QUEEN tribute album. Maroulis performed the song on American Idol and now he has been chosen to record it again for a Queen-approved hits album, featuring SUM 41, GAVIN McGRAW and JASON MRAZ. THE FLAMING LIPS will also record a version of Bohemian Rhapsody for the album. 04/07/2005 09:09

Juliann

New member
יש כתבות שמאשרות את זה בכל מיני

מסתובבות כמה כתבות שאישרו את זה. ויותר רשמי מזה: his version of BOHEMIAN RHAPSODY has been chosen as the first single from a new QUEEN tribute album לא יכול להיות.

Kryptonite

New member
דווקא קאבר בתור סינגל ראשון?../images/Emo168.gif

לא החלטה טובה כל כך לפי דעתי, במיוחד ליוצא איידול

זאת דווקא החלטה מעולה!

כי קונס כבר הוכיח שהוא יודע לשיר את השיר בצורה מעולה ובגלל שזה שיר של קווין והוא מוכר זה יקפיץ את המכירות וואי תחשבו על הקליפ אם הולך ליהיות קליפ איזה קליפ מעולה יהיה!

Juliann

New member
דווקא זה רעיון טוב מאוד בשבילו =>

אני מעלה פה תיאוריה: נניח שקווין מתכננים להפיץ את הדיסק שלהם עולמי ולא רק בארה"ב [קחו בחשבון שקווין בריטיים לכן אני די בטוחה שהם יפיצו את זה באירופה]. עם סינגל ועוד של קווין יש סיכוי טוב להשמעות ברדיו, הופעות בטלויזיה, איזכורים במגזינים וכו' ומי יודע אולי גם קליפ. בשביל "לוזר" שרק יצא מאיידול זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות... למה מי הוא בכלל? מי מכיר אותו חוץ מכמה מיליונים שצופים באיידול? הוא צריך לנשק את הרגליים לבראיין מאי [הגיטריסט של קווין] ששם עליו בכלל וביקש ממנו להקליט את השיר הכי טוב בכל הזמנים. דווקא מוזר לי שקווין יבחרו בפליט איידול לשיר את השיר הכי נחשב שלהם ועוד להוציא את זה כסינגל... חחחח לבנאדם יש יותר מזל משכל אני אומרת לכם...

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

למרות שהניסוח שלך קצת קיצוני....

ליאוריש

New member
הדיסק יצא בארץ! זה בטוח...הנה קישור

לחנות של מוסיקה נטו זה בטח יהיה בכל החנויות באותם תאריכים פשוט ראיתי אז אמרתי שאני אפרסם.

Juliann

New member
../images/Emo51.gif אנשים דרגו את זה 5 כוכבים../images/Emo9.gif

אני כנראה יקנה אותו כבר בארה"ב... למרות שהוא יוצא ביום האחרון שלי שם אז אני לא בטוחה שיצא לי אבל לפעמים החנויות מרמות ומוציאים את זה למכירה יום יומיים לפני...

יאאאאאאאאאאאאא

איזה יופי כל כך דאגתי שזה לא יגיע לארץ אתם לא מבינים הלכתי אתמול לטוואר רקורדס והתחלתי לדבר עם המוכר על קווין והדביל בקושי ידע מי הם!! הוא הכי זכר שפרדי היה הומו תבינו סתם אדיוט קיצור אני שמחה שזה מגיע אבל פאקינג 89 שקל???? מיי גוד חוץ מהשיר של קונס כדאי שהאלבום הזה יהיה טוב... אגב לא רשום מתי זה יוצא בארץ...

למעלה