הסינגל השלישי בארה"ב הוא :

itzikch

New member
הסינגל השלישי בארה"ב הוא :

Oil And Water והוא ייצא ב 5 ליוני בכול תחנות הרדיו שמשמיעים רוק בארה"ב רק אז הסינגל של love hurts זה רק באירופה ? למה מוציאים סינגלים חלק לאירופה וחלק לארה"ב כאלו מה הקטע ח יעני love hurts מצליח יותר באירופה מאשר ארה"ב ? קיצר שהסינגל הרביעי יהיה ROGUES !!!!!

Rock Bottom

New member
בחירה מוזרה

שיר טוב, אבל לא בין הטובים ביותר ב-LG. כשחושבים על זה, גם את הקליפ של דיג לא ראיתי בשום מקום מלבד האינטרנט. מוזר משהו.. Love Hurts היה מצליח הרבה יותר כסינגל מ-O&W. באמת חובה שרוגס יהיה הסינגל הרביעי. רק שלא יוציאו לי איזה D&C בטעות כסינגל ויחרבנו את הטעם הטוב של כל האלבום הזה (כמו שעשו הקילרס עם הבחירת סינגלים העלובה שלהם מ-Sam's Town
).

o pie

New member
מעולה!

Oil & Water שיר מדהים ואני בטוח שהוא יצליח בתחנות הרדיו וירים קצת את המכירות של האלבום. מקווה שייצא גם קליפ איכותי. Rogues השיר המועדף עליי באלבום אבל אני לא בטוח שהוא היה מצליח להכנס טוב במיינסטרים כמו oil and water, ככה שאני חושב שהבחירה טובה

arTT916

New member
אני אוהבת את השיר הזה!

איי לייק איט!
מקווה שיהיה גם קליפ!

AeroFan

New member
מה??

בחירה מוזרה ומפתיעה... זה שיר טוב, אבל לא בין הטובים באלבום לדעתי... נקווה שהסינגל יצליח

o pie

New member
לא מסכים איתך...

אני לא רואה סיבה שהשיר הזה יצליח פחות מ-Dig וזו המטרה שלהם...

AeroFan

New member
כן, האמת שאתה צודק...

בהתחלה היה נראה לי מוזר לסינגל אבל במחשבה שניה הוא מתאים לסינגל... ולאחר שראיתי אותו מההופעה בפסטיבל מלפני כמה ימים התחלתי לאהוב אותו יותר....

ברררר

New member
אחלה דווקא... אבל DIG הכי הכי מתאים לסינגל

הוא כמו לאב הרטס, קליל וייפיפה. לדעתי הם צריכים להוציא גם את פייפר שוז בתור סינגל

Rock Bottom

New member
פייפר שוז אחלה בחירה לסינגל ../images/Emo45.gif

מיין סטרימי אבל קינקי משהו.. לא המיין סטרים שאנחנו רגילים לשמוע. לא הרבה אנשים פה אוהבים אותו. אני חושב שזה שיר אדיר. ודיג יצא כבר כסינגל (לא שהיה לו יותר מדי זכר אחרי התחרות הזו שהם עשו..
אגב התחרות, כנראה שזה נהיה אופנתי, גם אוזי אוזבורן הולך עם הקטע הזה עכשיו של הגרין סקרין שהמעריצים יוצרים את הקליפ לסינגל החדש (והאדיר) שלו I Don't Wanna Stop. נכנס חזק העניין הזה).

L A D Y B U G 2

New member
אופס.... אה....

אז זה הלך כך... נכנסתי לפורום הרישמי ופתחתי את האשכול של הנושא הזה... ראיתי לינק ופתחתי אותו... הוא לא עבד... חשבתי שזה הקליפ (אין לי מושג למה)... הגעתי לפה... רציתי לראות את ה"קליפ"... ואז הוצאת אותי טיפשה...

Incubus Creep

New member
בחירה טובה:)

לדעתי דווקא להוציא את כל השירים הכי טובים כסינגלים זה לא חכם.. צריך להשאיר לקהל משהו לצפות לו מהדיסק ואני אוהבת דווקא את O&W:)

למעלה