הסינגל השלישי - חשיפה ראשונה

הסינגל השלישי - חשיפה ראשונה ../images/Emo41.gif

" את מוכנה " ייצא כסינגל שלישי מהאלבום החדש של דנה אינטרנשיונל וזוי עטיפת הסינגל בבכורה לפורום בלעדי - עופר מנחם אתה מלך ! .... את מוכנה - אחד השירים אולי היותר חשובים בקריירה של דנה, דנה סוגרת חשבון אם כל אלו שחיכו לה בפינה, חשבו שאולי היא אמרה את המילה האחרונה, אבל הוכיחה שהם יכולים להמשיך לחכות לה.... שיר מחאתי , מעניין, סופיסטי וחזק, קליט או לא , יהיה להיט או לא, לעיתים לא כל סינגל נמדד ביכולת שלו להיות להיט כמו שחשוב מדי פעם להוציא שיר אולי מעט יותר מחתרתי שונה עם מסר חשוב וחזק . אני אישית יודע שמאוד חשוב לדנה כן לדאוג לשחרר מדי פעם שירים כמו : למה כתבת לי שיר, או ואחרי הכל, או עד היום, ואפילו סיפור קצר, כדי להראות שלמרות היכולת לשחרר שירי פאן והומור כן יש בה את הצד הרציני, אולי האפל, היותר "בוגר" שחשוב לה שיבוא לידי ביטוי , לכן לא תמיד טיעונים כמו הוא לא קליט , הוא לא להיט רלונטיים, כמו לכבד ולהבין את המסר והמטרה שלשמה השיר יוצא .... אז זהו חברה, שיהיה בהצלחה "את מוכנה" אחד הישרים אולי היותר מעניינים שדנה הוציאה לאחרונה ישוחרר בקרוב כסינגל הבא מהאלבום החדש ממש בסמוך להוצאת האלבום החדש "הכל זה לטובה" בישראל ...

אתם קוברים את לאב בוי

אני בטוח שאת מוכנה הוא שיר נהדר,אבל למה להוציא סינגל שלישי מהאלבום כשהשני ממוקם במקומות כאלה גבוהים במצעדים השונים?תנו ללאב בוי לצאת מהמצעדים ורק אז תוציאו סינגל שלישי.לאב בוי הוכיח השבוע שהוא את שלו לא סיים ולפי מה שנראה דרכו עוד ארוכה,אז אל תקברו את הסופר להיט הזה מוקדם מדי. אגב היה ברור שהשיר יצא כסינגל-אבל אני צריך לשמוע כדי לשפוט האם הוא אכן מתאים למטרה הזו. ואגב שני,העטיפה יפהפיה

ואגב 3(אין לזה סוף)

אין ספק שההצלחה של לאב בוי שהוכיחה לעולם שדנה חזרה מצדיקה את הסינגל הזה(בלי קשר לסדר היציאה של הסינגלים),רק שוב,תחשבו טוב על המומנטום

furtadofanatic

New member
בטח שחייב שיהיייה להיט!!!!!!!!!!

האלבום לא ייסחוב יותר מידי זמן עם לאב בוי חח. צריך שיר 3 שיהייה להיט.ולא לתת לדנה להוציא שיר שהוא לא להיט כדי להעלם . =\ ....... לא עדיף פשוט להוציא שיר רציני וכבד בתור השיר הרביעי או החמישי?

ashton20041

New member
אבל "לוב בוי" עדין בעיצומו...

מי מוציא סינגל נוסף כאשר הלהיט שלך עדיין בראש המצעדים ועדיין חם....זה לא רציני....זה באמת לקבור את "לוב בוי" ולהסית מימנו את העניין לטובת "את מוכנה"......

TheMashMash

New member
לצערי נשגב מבינתי היציאה של השיר כעת...

השיר יפה, אך לא עכשיו סינגל חמישי זה בהחלט מקומו. אבל אולי אנחנו טועים... זה הקאמבק של דנה, זה החלטה של דנה... אני מקווה שזו הבחירה הנכונה, לא לטעמי

כל הנבואות נכונות !!!

כל הנבואות שלי צדקו! ידעתי שהעטיפה תהיה בדומה לזו (מהממת !!!).. וידעתי שהאלבום ייקרא: "הכל זה לטובה". למרות שכמה לא הסכימו. מחכה נורא לסינגל, ומאוד לאלבום המלא שלה ! אני מאחל הרבה בהצלחה לסינגל החדש
כל הכבוד שדנה מוציאה סינגל אישי אחרי שני סינגלים פחות או יותר רועשים...(הכוונה יותר ללאב בוי). ברוכ"ס והצלוח"ס !

TheMashMash

New member
אמרתי פעם אומר שוב, אני אחרי החלטותיה של דנה.

לא משנה מה תחליט, אני אהיה שם , להצביע ולדרג עד שהאצבעות יקרסו :) אבל את דעתי האישית לגבי השיר, אני חייב להביע. אני חושב שהשיר עם אימרה והוא חמוד, אבל לא לסינגל שלישי ... אבל זה לא משנה, אם היא החליטה שזה ה-ס-י-נ-ג-ל אנחנו נקבל אותו באהבה.

YanKiz19

New member
שמעתי את "את מוכנה|"

ואני אהבתי את השיר הייתי צריך לשמוע אותו כשלוש פעמים עד שעיכלתי אותו סופית, בשורה התחתונה שיר מחאתי חזק, סגירת חשבונות, מרגישים את הכעס של דנה בשיר ובטקסט. ח"ח לדנה!

giladgg

New member
טעות!

לדעתי, אחרי שדנה הוכיחה הצלחה עם לאב בוי, השיר הבא צריך להיות מתחבר ומצליח לא פחות... הכל זה לטובה הכניס אותה למודעות שאחרי 5 שנים, להכרה. לאב בוי סלל את ההצלחה הבטוחה, ואת מוכנה הולך להפיל את זה. זה נחמד שדנה מנסה קצת רוק, מוזיקה שונה ומיוחדת, אבל זה לא ברמת סינגל שמשמר את ההצלחה של לאב בוי. שלא תבינו לא נכון, אני לא חושב שצריך לצאת עוד שיר קליט כמו לאב בוי, אבל בהחלט יש מקום לשיר עוצמתי, מרגש ובלתי נשכח. את מוכנה לא עומד בזה לצערי, וההחלטה לא לטעמי. מה עם הדואט עם עידן יניב? מה עם יומולדת? מה עם יאללה בלגן?! השירים האלה עשו מהמומות בקרב המעריצים עוד טרם השמעתם, אז למה לא לנסות מזל עם שיר מאלה??? שיהיה בהצלחה, אני עומד מאחורי כל החלטה של דנה, ולא שותף רק להצלחות! הלוואי ואני טועה וזה יתפוס... אם לא, הכל זה לטובה, לא?

../images/Emo45.gif סיכמת יפה גלעד

גם חורבות האהבה מדהים. אני אישית הייתי משחרר סינגל שלישי את "סרט הודי" עם עידן יניב שבטוח יהיה לזה הייפ תקשורתי נכבד והשמעות מטורפות ואז סינגל רביעי את "יאללה בלגן" (שהולך להיות להיט ענק לדעתי , סגנון "מכת חום" אבל יותר איכותי) סינגל חמישי ואחרון את חורבות האהבה/יום הולדת. אין מה לעשות , סינגלים צריכים להיות radio friendly שאנשים ידלקו עליהם בפעם הראשונה שישמעו.

ובכל מקרה כמובן כולנו מאחורי ההחלטות של דנה

ואני מאחל בהצלחה רבה לסינגל "את מוכנה" , הלוואי שיצליח בגדול, וגם אם לא , הכל זה לטובה , כי אז הסינגל הרביעי יהיה אחד מהקליטים והטובים האחרים שבאלבום.

YanKiz19

New member
אני חושב שאתם ממש מגזימים

דנה כבר הוכיחה שהיא חזרה ושהיא ה-דיווה ושהיא תמיד תישאר. אני מניח שלדנה חשוב לשחרר את השיר הזה כדי לפרוק מטען שהיא אגרה כ"כ הרבה זמן, תכבדו את זה, אני לא שמעתי את כל האלבום עדיין אבל אני בטוח שיש הרבה שירים טובים שירימו אותה עוד יותר גבוה! לא כל סינגל חייב להיות הצלחה מסחררת כדי להראות שאומן פה ושהוא קיים...

נשמות חמודות, בוא ניתן לזמן לעשות את שלו

הסינגל השלישי עוד לא יצא בכלל וכבר יש המבקרים אותו. בואו נחכה לצאתו, ניצן לזמן את שלו ורק אז נוכל לשפוט האם השיר טוב כסינגל או לא. זה מצחיק לשפוט בכלל עוד לפני שיצא לרדיו. הייו סבלנים חברים, אני בטוח שלדנה השיקולים שלה ואנחנו נכבד כל החלטה שלה. אנחנו איתה באש ובמים!!!! אין ספק בכלל שהדיסק יעשה שלו, אני בטוח בכך. בואו נאחל לדנה שלנו הרבה הרבה הצלחה ונחזיק אצבעות חזק שהדיסק יצליח אף הרבה מעבר למצופה!!! מחכה בקוצר רוח להוצאתו של הדיסק החדש, גם אתם??

מישהו שמע את השיר בגרסתו הסופית?

אני לא מאמין שכולם פה שמעו את השיר בגרסתו הסופית.גם ידוע לנו שהד ארצי התלבטו האם צריך לשחרר את הכל זה לטובה או את את מוכנה,אז אולי הגרסה הסופית יותר טובה מהדבר שכולם מדברים עליו.בכל מקרה,אני חושב שגיוון לא מזיק,אבל המילים "מחתרתי" ו"קאמבק" די לא הולכות ביחד.בכל מקרה,גם הכל זה לטובה לא היה כזה קליט,אז אולי בכל זאת מצפה לנו להיט גדול-אבל עדיין צריך לחכות שלאב בוי ירד.

למעלה