הסינגל השני שלי להורדה מוקדש לחובבי האולדסקול מענטזת 2007 תורידו תהנו כאן
ס סידי77 New member 25/5/07 #1 הסינגל השני שלי להורדה מוקדש לחובבי האולדסקול מענטזת 2007 תורידו תהנו כאן
S SaBaGMaN New member 26/5/07 #2 nice chune מגניב לאללה הדבר הזה יכול לעבוד טוב על הרחבות בישראל אני גם זוכר את השיר הזה ליפניי לא מעט שנים שמעתי גירסא אחרת שיהיה בהצלחה!
nice chune מגניב לאללה הדבר הזה יכול לעבוד טוב על הרחבות בישראל אני גם זוכר את השיר הזה ליפניי לא מעט שנים שמעתי גירסא אחרת שיהיה בהצלחה!
C Chenipeper New member 26/5/07 #3 נייס... נשמע טוב אחי...אני זוכר לפני כמה שנים ירדת בתחנת אוטובוס בהוד השרון וחבר שלי בדיוק חזר מאילת והיה איזה סיפור ... נראה לי שזה היה איתך..לא סגור...בקשר לשיר ..ממש טוב!
נייס... נשמע טוב אחי...אני זוכר לפני כמה שנים ירדת בתחנת אוטובוס בהוד השרון וחבר שלי בדיוק חזר מאילת והיה איזה סיפור ... נראה לי שזה היה איתך..לא סגור...בקשר לשיר ..ממש טוב!
C Chenipeper New member 26/5/07 #4 חיכיתי המון זמן לשמוע את זה.. הוצאת את זה באיזה אוסף לא זוכר איזה...אבל שמעתי כבר את הוורסים האלה..
ס סידי77 New member 27/5/07 #5 רוצים סינגל? תקליטנים שדרנים ומי שמעוניין בסינגל מקורי(שיר פלוס ריד'ים ואקפלה) שלחו לי שם, כתובת, מיקוד ופלאפון. ותקבלו סינגל הבייתה מה אומרים? נ.ב בקרוב סינגל bun dem טיון שורף אששש!
רוצים סינגל? תקליטנים שדרנים ומי שמעוניין בסינגל מקורי(שיר פלוס ריד'ים ואקפלה) שלחו לי שם, כתובת, מיקוד ופלאפון. ותקבלו סינגל הבייתה מה אומרים? נ.ב בקרוב סינגל bun dem טיון שורף אששש!
ס סידי77 New member 28/5/07 #7 מי שממש רוצה סינגל אבל מממממש... שישלח לי גם כן כתובת לאישי ונפנק אותו