הסינגל יצא רק בחודש הבא!

shlomi814

New member
הסינגל יצא רק בחודש הבא!

האלבום המלא מתוכנן לצאת בדצמבר, פגשתי את ניקה בסנטר ביום שלישי..(כמובן שהיא היתה מדהימה ביופיה כרגיל) ואלו דברים מפיה..

CHRISS

New member
כמו שכבר אמרתי..בסוף החודש או אחרי החגים

שבת שלום

Ben Love Nikka

New member
ראיתי את הנרי , והוא מרח אותי עם הבקרוב שלו

הוא אמר לי שהם יוצאו תסינגל בקרוב =] טוב לדעת שניקה משתפת יותר פעולה בפרטים קטנים . איזה כיףףף בחודשש הבאאא .. וגמאני רוצה לראות את ניקההה =] שבוע טוב ..

shlomi814

New member
אני חושב שלא כדי יותר להתייחס להצהרות!!

זה יקח עוד זמן את הבקרוב של הנרי אני שמעתי עוד בפברואר ומאז כמה זמן עבר?? אממ...נראה לי שהרבה. פשוט תניחו לזה כשהם יוציאו הם יוציאו. חוץ מזה די ריק פה ומשעמם ואחת הסיבות העיקריות היא שהם לא משתפים פעולה הם לא נכנסים לכאן לא כותבים לא מגיבים כלום. זה פשוט מביש. והאשמה לדעתי כולה מותלת על הנרי הוא המפיק . אפילו את חלון המידע באתר האינטרנט הרשמי שלו הוא לא עידכן זה חלון שאפשר לעדכן עצמאית ולא היתה בעיה להוסיף שורה של בקרוב יצא אלבום חדש או משהו כזה... פשוט אין לי מילים העבודה מופלאה אין ספק והיצירה ללא ספק מדהימה אבל ראבאק קצת יותר לשתף את המעריצים הרי מי בסוף יעמוד השורות הראשונות הנרי וניקה? לא אנחנו!! מי יקנה את האלבום הנרי וניקה? לא אנחנו!!

Ben Love Nikka

New member
חח שלומי ..

עם העניין של הריק פה , הנרי וניקה לא מחוייבים לאפחד להכנס לפה, אני יודע שזאת לא מטלה ממש כבדה להכנס ממש כמ דקות לראות להגיב , אבל מה אני אגיד לכם . אם זה לא המצב, אין מה לעשות. לא נכריח אותם להכנס. לא צריך לחפש פה אשמים , אפחד לא אשם . צריך לחכות עוד קצת , אין מה לעשות.

m0ral

New member
לא מחוייבים ?! סליחההההההה !!

כפרהההה.....מהרגע שאדם נהיה סיליבראטי ו ישלו מעריצים אז באופן אוטומתי הוא נהיה חייב להם..... אז אם הם לא חייבים לכנס לפה אז מי חייב ?? מצידי שיסגר הפורום הזה...משעמם פה רצח הם חייבים להכנס לפה ו לפחות לכמה דקות....במיוחד כי הם נעדרים ו לא רואים אותם בכלל לא הופעות לא כלום זה שטותי לשמוע ממעריצים שהם פגשו את ניקה ו פגשו את לא'דע מהההה ו סליחה אם יש טעויות בכתיב שלי....אני עדיין לא שולט בשפה יום טוב

shlomi814

New member
צודק לחלוטין!!

הם צריכים וחייבים להגיב לא רק לעמוד על הבמה!! והפורום כבר מתחת לכל ביקורת.

Ben Love Nikka

New member
חחח לא זכור לי שזה פורום רשמי שהם מנהלים!

ככה , שאני לא יכול לבוא אליהם בטענות . זה פורום מעריצים שמנוהל על ידי המעריצים . לא הנרי ולא ניקה מחוייבים להכנס לפה באופן קבוע . אל תסכלו עליי כאל אחד שלא רוצה שהם יהיו פה, ההפך, אני ממש רוצה וממש בעד שהם יכנסו והכל. מצד שאני אני מצדיק אותם. זה לא פורום רשמי שמנוהל שלהם באתר שלהם. אלא זה רק פורום מעריצים . ובקשר לקטע של השטותי לשמוע ממעריצים שפגשו אותם , אין מה לעשות. אין תאריך מדוייק , אני מאמין כשיהיה תאריך סגור אז אנחנו הראשונים שנדע. אני בטוח שגם זה לא סגור שהוא ייצא בדצמבר - האלבום החדש. ככה שלהנרי וניקה אין ממש מה להגיד , וכמובן לא סתם להוציא תאריכים. אם קרה מקרה פרטי , שמישהו ראה אותם אז אולי הם האריכו לו שזה יהיה בדצמבר , זה לא בטוח ולא סגור . שיהיה יום טוב =]

m0ral

New member
אגב....יש מלא שמועות מתרוצצות

שמעתי שניקה ו הנרי בקושי מדברים.... ו שיש להם קצת בעעיות כספיים.... ו עוד כמה דברים....שכדאי שלא תשמעו....

CHRISS

New member
מורל

שום דבר ממה שאמרת לא נכון...אני לא יודע מה ההמצאות האלה ומאיפה הבאת את זה..אם היה דבר כזה אני הייתי כותב... אבל סתם לשמוע סיפורים והמצאות ולהעביר את זה הלאה..חבל... אני מקווה שפה יסגר נושא השמועות האלה.. לילה טוב

Ben Love Nikka

New member
המתחרים יוציאו כל שמועה בכדי להיות לפני .

כל המתחרים עלו על הגל , על ההפסקה של הנרי וניקה מלהוציא שירים ולעבוד על חומר חדש , וקבעו על דעת עצמם , שהם בריב . ושרק הם הכי טובים ושולטים . הנרי וניקה זה דבר איכותי ואמיתי . אין בינהם ולא תהיה בינהם שום ריב , או משהו . אין להם שום בעיה כלכלית, הם מנוהלים על ידי חברת הפקה , ככה שכמעט ואין להם הוצאות. וכל ההקלטות שלהם - נעשות באולפן הביתי של הנרי . ככה שאין פה כמעט שום הוצאה. אין לזה שום בסיס , ואין מה להאמין לשטויות . הנרי וניקה תותחים ובקרוב מאוד כולם יגלו את זה ! הכל יתבהר כשיצא התקליט החדש =]

CHRISS

New member
ממ בן ברוב אתה צודק

אבל יש הוצאה ענקית באלבום..אולי היא לא כרגע אבל חברת התקליטים צריכה להרוויח איכשהו..ככה שזה מתקזז =] בכל אופן..אני לא יודע על שום דבר...ממה שמורל אמר..ככה שכל מה שנאמר כאן זה שטות אח גדולה..אין בעיות ,לא כלכליות ולא מריבות .. אז..רדו מעניין =]

למעלה