הסינגל כבר כאן! מה דעתכם?

טולי 107

New member
הסינגל כבר כאן! מה דעתכם?

אישית, הלחן רועש לי מידי. אני מרגישה כאילו מוקי צריך לצעוק במקום לשיר. כנראה שפשוט צריך להתרגל לסגנון החדש :) המילים מדהימות, רואים שזה מוקי...

shaylev69

New member
לא מסכים בכלל

אחרי כמה הופעות של באמת ובקרוב אישית אני מרגיש שמוקי צריך לשחרר אנרגיות הוא צריך להקפיץ את הקהל ולא שנשב ונשתה ספל תה בזמן שהוא שר וזה בדיוק מה שהוא עושה כאן וזה נשמע מעולה

didi0101

New member
האמת היא...

האמת היא שמוקי מוכשר , לא משנה כמה הוא רועש או שקט.. אי אפשר שלא להתחבר למוסיקה והמילים שלו :) בוקר טוב שיהיה !

אני ממש ממש ממש ממש אוהבת את השיר!!!!!

אני לא חושבת שהלחן רועש מידי, ואני שומעת את השיר הזה כל הזמן!!!! והוא כל כך מתאים לכל כך הרבה סיטואציות ביומיום שזה פשוט מ-ד-ה-י-ם-!-!-! אני רק מזמזמת את השיר הזה כל הזמן!!!

אשמח אם הקליפ יהיה פרודיה על מפעל הפיס

בילדותי פרסומות הפיס היו: "אתה זוכה - המדינה זוכה" ולאחר מכן: "עוד יבואו ימים נפלאים, מפעל הפיס מפעל חיים". מפעל הפיס: ההימורים החוקיים של המדינה, מכירת האשליות הנבזית הזאת לאנשים שלא מבינים כי הסיכוי שתגדל להם אצבע נוספת גדול על הסיכוי לזכות בפרס הראשון, והכל חוקי ונקי. עוד יבואו ימים טובים יותר, וזה תלוי בנו - בני האדם. לא פוליטיקאים, לא הסכמים בינלאומיים ואפילו לא פרסי נובל לשלום - לא משנים את מציאות החיים שלנו ביומיום - רק אנחנו.

The Macker Girl

New member
לקח לי קצת זמן להתרגל, בעיקר אחרי האקוסטי

אבל השיר בהחלט מגניב, מחכה לשמוע עוד...

דנידין9

New member
מצוין!

ראיתי את זה בפלאפון שלי ( למרות שהאיכות באמת לא משהו ולמרות שיש לי טלפון טוב. פשוט השידורים פה הם חרא) ובאמת אהבתי!

למעלה