הסינגל של גילמור

Artoo Detoo

New member
הסינגל של גילמור

שמעתי שגילמור עובד על סינגל חדש, שהוא בעצם סוג של קאבר לArnold Layne. לפי מה ששמעתי הוא אמור לצאת ב-2006, מה שאומר פחות משבוע. אז הוא באמת עומד לצאת במהלך הימים הקרובים, ייצא במהלך 2007, או כבר יצא? ועוד משהו, איך לדעתכם אלבומי הסולו הראשון והשני של גילמור? הם שווים קנייה?

The Walrus

New member
לא שווה לקנות את הסינגל

הקאבר המדובר לארנולד ליין יופיע בגירסת וידאו גם בDVD של הטור של גילמור, שיצא במרץ 2007. שווה לחכות לדעתי. למעשה הדבר היחיד שנשאר בסינגל הוא הביצוע המרגש עד דמעות, אחד הטובים בטור לדעתי, של דייויד גילמור לdark glove. אבל לקנות דיסק בשביל זה? רק אם הוא עולה ממש מעט.

flowerboy69

New member
זה ככ מעצבן אותי כשאומרים את זה!

למה כל ביצועי מחודש נקרא פה קאוור???הרי זה האומן בעצמו מבצע אז מה בדיוק קאוור פה?מדובר בהוצאה חדשה-גרסה חדשה לשיר ישן. הסינגל יצא למכירה ב25 לחודש כלומר למעשה אתמול.הוא יצא בדיסק ו7" תקליטון סינגל.ניתן להשגה בחנויות באינטרנט.לדעתי מומלץ ואין קשר בין זה לדיוידי שייצא.השיר הזה יופיע בדיוידי בבונוסים שכן דיויד בואי הופיע בהופעה של ה 29 במאי וההופעה שיוצאת הדיוידי היא זו שאני הייתי בה מה30 למאי...:) ובאמת הגרסה לdark glob מדהימה-שמעתי אותה בדיסק ההופעה(לא רשמי) שיש לי.מרגש ביותר.בקיצור שווה קניה.מחירים-הדיסק סינגל-2.5-3.5 פאונד.התקליטון-4-7 פאונד תלוי מהיכן מזמינים.

Artoo Detoo

New member
זה לא בדיוק אותו אומן

הביצוע המקורי של ארנולד ליין היה של פינק פלויד בלי דיוויד גילמור, שר את השיר סיד בארט. בביצוע המחודש דיוויד גילמור שר ומנגן, בלי הפינק פלויד, וגם בלי בארט... וגם אמרתי שזה לא בדיוק קאבר, וכל עוד לא שמעתי את הביצוע החדש אני לא יכול להגיד אם זה יותר קרוב לקאבר או לביצוע מחודש.

flowerboy69

New member
הרעיון הובן נראה לי...

לא כל גרסה חדשה לשיר ישן זה קאוור.מה שכן הסינגל יצא למי שהזמין אותו בהזמנה מוקדמת לפני תאריך היציאה הרשמי שפורסם...אני אמור לקבל אותו בדיסק ותקליטון וגם את התקליטון של הסינגל smile מתוך on an island הכל חלק ממבצעי חג המולד... לגבי הביצוע.טוב הוא נחמד.לא היסטרי.המקור היה יותר טוב בעיני.טוב זה היה מתקופה אחרת וצליל שונה...אבל בהחלט שווה יחס.

Anuerysm

New member
צודק

גם רייט היה חבר בלהקה בזמן ארנולד ליין והוא משתתף בקאבר ואם אנלא טועה זה גילמור שניגן בגיטרה של דארק גלוב ככה שיוצא שדווקא השיר שרשום על בארט הוא יותר גילמורי מהשיר שרשום על פינקפלויד

לא הייתי קוראת לזה "קאבר"

מספיק "גרסה". הרי יש כאן זיקה בין המבצעים לבין המקור...

הפרטים הופיעו כבר ב"חשדות" אבל

אחזור עליהם שנית: את הסינגל ניתן להשיג בחנויות, בויניל ובדיסק, החל מהיום. ניתן גם להוריד אותו מהרשת, החל מאתמול. אפשר לרכוש רק את הגרסה של "ארנולד ליין" עם דייויד בואי (וגילמור ורייט, כמובן), או חבילה הכוללת שלושה שירים: הגרסה של בואי, הגרסה של ריק רייט, ואת גילמור שר את Dark Globe. מי שירכשו את אחד מהנ"ל אונליין עד יום שבת ה-30 לחודש, יזכו גם לקבל חינם אין כסף את הגרסה ל-Comfortably Numb שניגנו גילמור ומרעיו ב-Mermaid Theatre (הקלטה שנעשתה עבור ה-BBC). נסו כאן, לפי ההפניה מהאתר של גילמור: http://www.7digital.com/stores/default.aspx?shop=540 אלטרנטיבית,ניתן לנסות כבר עכשיו לרכוש את הסינגל התלת מימדי בחנויות המקוונות (אני מניחה שהוא לא ייובא לארץ).

שמעתי רק את השני,

את standing on an island, ולא התלהבתי במיוחד. אם להיות פיוטי, הגיטרה והקול של גילמור בלי הרוח של ווטרס - זה כמו פחית של צבע מים מזוקק ונפלא - בלי מכחול שימשח ממנו קווים ראויים. יש בדיסק כמה סולואים ממש יפים, אבל שום דבר מהם לא מתקרב אל העוצמות של הסולואים שגילמור סחט מהגיטרה שלו במסגרת הפינק פלויד. אלבומי הסינגל של ווטרס לעומת זאת יותר טובים. לא שמעתי אף אחד מהם בשלמותו עדיין, אבל הסינגלים שווטרס שר בהופעה בארץ וגם בהופעה הנמכרת בדיסק - in the flash - סוחפים ומרגשים. גם הם לא מתקרבים לתחכום ולעומק של פינק פלויד, אבל הם טובים מאוד כשירים בפני עצמם.

למעלה