הסינגל של נימרוד אצלי בסלון!

talron99

New member
הסינגל של נימרוד אצלי בסלון!

ביום שישי קניתי בחנות התקליטים "קרמבו" בשינקין, את הדיסק החדש של "הקוביות" (מכירים? זה רוק אלקטרוני, די מעניין ומזכיר בסגנון העיבוד את השירים החדשים של נמרוד). המוכר, גל עופר, הציע לי "משהו דומה" - את הסינגל החדש של נימרוד. מה רבה היתה הפתעתי כשקיבלתי ליד סינגל צרוב (יענו CDR עם מדבקה שהופקה במדפסת לייזר ביתית) עם הסינגל צ'יינה, וידאוקליפ ועוד 2 גרסאות אלקטרוניות של השיר! לפי מה שנמסר לי, כרגע ניתן להשיגו בחנות קרמבו בלבד. 19 ש"ח לכל המעוניין, ומומלץ. עכשיו רק נותר לחכות להופעות (ולדיסק השלם, כמובן).

E l i a n

New member
תודה רבה!!!!!!

כבר שבוע הבא אני אהיה שם ואקנה! תודה, תודה, תודה! איך הוידאוקליפ? ספר עוד פרטים. אה, וכמובן,מרוב התלהבות שכחתי..... ברוך הבא לפורום!!!!!!!!!!
אתה מוזמן לנוח בינינו, לשתות כוס
ולאכול
, והעיקר שיהיה זה קיץ כיפי ואולי אפילו,במפתיע,נשמע על יציאת "בית השמש". מה דעתכם?
יאלה,מי שיודע על יציאת האלבום- מוכרח! לספר לכולנו!
אני יודעת שאני אעשה זאת
אליאן.

talron99

New member
צ'יינה

מקווה שנהנית/תהני/תהנו מהסינגל. לא יצא לי עוד לבדוק את הקליפ (בדי.וי.די. זה משום מה לא פועל) אבל הגרסאות השונות של השיר ממש טובות (וארוכות). מה שכן - לא ברור לי למה לא צירפו את המילים, כמו שבד"כ מצרפים אמנים ישראליים לסינגליהם? האם המילים שפורסמו כאן בפורום הם גרסה רשמית? ובכלל, למה קוראים לשיר צ'יינה?

E l i a n

New member
טל,

אני חושבת שאם אתה רוצה לראות את הקליפ- תשים אותו בסי.די.רום של המחשב ואז תפעיל דרך "המחשב שלי"-כונן C או D, לא זוכרת בדיוק.. ככה לפחות אני מצאתי את הקליפים באוסף הכפול של המכשפות..
ארוכות זה טוב, יש לי את הסינגל של "כל העולם שבחוץ" והגירסאות האחרות די קצרות..
לגבי מילים..שאלה טובה. אני מניחה שזו הבחירה של יניב ונימרוד. והבחירה שלהם. (תוכל לסרוק לפה את העטיפה למי שלא יהיה את הסינגל?) המילים שפורסמו פה הם מתוך שמיעה שלנו, לא רשמיות.
למה צ'יינה? שאלה טובה.. רוצה להעלות השערות? אתה תמיד מוזמן
בתקווה שעד יום שישי שבוע הבא יהיה עדיין את הסינגל..
אליאן. נ.ב.- תראו! למדתי סוף סוף לעשות אמוטיקון של כוכב!

למעלה