הסינגל של FIX YOU (פרטים - כנסו!)

omrimayo

New member
הסינגל של FIX YOU (פרטים - כנסו!)

משו די מבאס לגביו... קודם כל לדעתי מדובר בשיר הכי טוב שיצא וייצא השנה הזו... עכשיו מה מבאס? קיצרו 45 שניות מהשיר לטובת גירסאת RADIO EDIT כמובן כי 5 דקות זה ארוך בשביל תחנות הרדיו. (עם ספיד אוף סאונד הורידו קצת מהאמצע, משו כמו 20 שניות) מה הורידו? את ההתחלה... ישר כריס מתחיל לשיר בגירסא הרדיו + המעבר בין הקטע השקט לרועש? הפך לקצר... אותי זה ממש ביאס כי אולי זה ייגרע מהצלחת הסינגל למרות שזה הדיסק הכי נמכר ב-2005 ומי שמכיר את השיר מהאלבום כבר יאהב אותו כסינגל למרות שהוא פחות טוב, אלו הדרישות של תחנות הרדיו למינהן (בכל העולם, אין קשר לישראל), בואו נקווה לטוב כי לסינגל הזה מגיע להצליח ברמות שאף סינגל לא. :) תגובות/דעות יתקבלו בברכה. נ.ב כמובן אני מדבר על דליפת הסינגל לרשת (כ-ל הדיסק של הסינגל כמובן) ולא ששמעתי אותו בתחנות רדיו אבל כאן לא מדברים על דברים פיראטיים עד פשוט תתעלמו, עוד זמן קצר תתחילו לשמוע ב-MTV וכל מדיה אפשרית אז זה בסדר :)

MarishA M

New member
טיינקס על המידע עומרי..

וכה באמת מגיע לשיר הזה להצליח..למרות שלי עדיין אין ת'דיסק(אל תהרוג אותי ...עוד מעט ..סבלנות!!) אבל שמעתי את השיר בלייב 8 והוא מדהים!! אבל אם הוא מדהים ככה..וקיצרו קצת אז אולי יהיה יותר קצר אבל עדיין מדהים וטוב..נקווה להצלחה

GK_FF

New member
מכיר את הקטעים האלה......

שינויים והקלות... מסכים איתך, מה אומר...

Drorrrrrr

New member
אהיה יותר חכם כשאקשיב

לגירסה המקוצרת, ולכן אגיב כשאהיה יותר חכם.

debase

New member
לא כזה מדהים

בהחלט שיר טוב (אחרי שבודקים את ה LYRICS שלו), דרך אגב, נכתב למיטב ידעתי על המות של אבא של אשתו (פלטרו) של כריס, לפני כשנה +- שיר יותר מתאים לסינגל הבא הוא דווקא WHAT IF (או שהוא כבר יצא?)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifוואי דווקא FIX YOU זה בהחלט אחד השירים האהובים עליי מX&Y... הוא פשוט מעולההה../images/Emo99.gif בעסה שקיצרו../images/Emo4.gif, איך אפשר להוריד מהשיר הזה חלקיםם לעזאזל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

debase

New member
כמעט מכל שיר מורידים

גם מ THE SCIENTIST הורידו לא מעט... ככה זה רדיו.

למעלה