הסינגל LOVE BOY בדרך אליכם .....

הסינגל LOVE BOY בדרך אליכם .....

ובכן חברים יקרים ערב נפלא וסוף שבוע נפלא לכולנו .... יום סוער עבר על הפורום שלנו , ביקורת או נסיון של ביקורת מצד יואב קוטנר זכתה להדים מאוד שלילים , תגובה שלי התפרסמה וכך נהיה כדור שלג גדול .... אני חושב שכולנו כאן הסכמנו שכמה שכוונותיו היו טובות וטהורות דבריו נאמרו בצורה הלא נכונה ואני מבין למה לא מעט מכם נפגעו ומצאו לנכון לצאת נגד אותה טענה העלתה כלפי הקליפ.... אני לא חושב שיש עוד צורך לדון בזה , זה מיותר ובטח שלא יקדם אותנו לשום מקום . מה שהיה צריך להאמר נאמר, ואני מקווה שיואב ימצא לנכון לנסח את דבריו מחדש ואף להתנצל בפני דנה על הדרך בה הוא בחר להתנסח .... בכל מקרה בחזרה לענייננו , אחרי הקליפ השערורייתי, אחרי שדנה נכנסה היום ברשת גימל למקום 8 עלתה בגלגלצ למקום ה 8 גם וכרגע אף מוצגת במבוקשים ב 24 .... הגיע הזמן להוקיר לכם תודה .... עשרה סינגלים של LOVE BOY מחכים רק לכם , וכל שעליכם לעשות הוא לענות על שאלה אחת לא פשוטה הקשורה לדנה כמובן , בצורה נכונה ומדוייקת , לציין את כמות הפעמים שהצבעתם לדנה השבוע במצעדים , והעשרה הראשונים שיענו כאן בפורום תשובה נכונה מדוייקת יזכו לקבל את הסינגל החדש ..... כמובן שאוכל לראות לפי השעה מי עשרת הגולשים הראשונים, בואו נעשה הכל ברוח טובה ובכיף ... פעם שעברה חלקכם קיבלתם את הכל זה לטובה הפעם זה LOVE BOY עד לסינגל הבא..... אז קדימה נצא לדרך השאלה היא : בשנת 1997 יצא ערן צור למופע בעקבות הצלחת האלבום אותו שיחרר באותה השנה, ערן צור אף אירח באותו מופע את הזמרת דנה אינטרנשיונל ל 2 שירים : 1- מה שם המופע המצליח שאיתו רץ ערן צור באותה השנה ? 2- מה שם שני השירים אותם ביצעה דנה אינטרנשיונל באותו המופע ? 3- איזו זמרת מתארחת באחד השירים אותם ביצעה דנה במסגרת ההופעה ? קדימה חברים , ענו תשובה נכונה ומדוייקת ציינו כמה פעמים הצבעתם בעבור דנה השבוע וסינגל חדש בדרך אליכם .... אני אפנה במסר אישי לעשרת הגולשים הראשונים ואעדכן אותם בדבר זכייתם ...
ערב נפלא ורק אור וטוב לכולנו ....

YoniBI

New member
תשובות

1. שם המופע: אתה חברה שלי 2. שני השירים אותם דנה שרה הם סקס אחר ו-זה לא מה ש... 3. זמרת שהתארחה בשירה: או קורין אלאל רונה קינן.. כי שתיהן שרו את זה עם דנה באותו המופע.

YoniBI

New member
המשך..

הצבעתי השבוע 50-70 פעמים לדנה לעידן יניב ולנינט.

Glamorousss

New member
חשבתי שצריך לענות בשליחת מסר...אז הנה התשובות

שם המופע: 1:שם המופע המצליח הוא: "אתה החברה שלי" 2:דנה ביצעה את" סקס אחר" ואת "זה לא מה שיש" 3: האוחרת עם דנה היא רונה קינן בשיר" זה לא מה שיש "
דירגתי את דנה בין 70ל90

shirinm

New member
תשובות

הצבעתי 350 פעמים והנה התשובות 1.אתה חברה שלי 2שיר קדמשנתי POWER 3. קורין אלאל

shirinm

New member
אוף סליחה תיקון אחרון

6. (וזה לא מה ש) 4:34 (לחן: אילן וירצברג, שירה: קורין אלאל, דנה אינטרנשיונל, ערן צור ורונה קינן) 12. שיר קדמשנתי (סקס אחר) 6:04 (לחן: אילן וירצברג, שירה: דנה אינטרנשיונל)

GEL

New member
אני אנסה

1) שם המופע המצליח הוא "אתה החברה שלי" 2) דנה ביצעה את סקס אחר ואת וזה לא מה שיש 3) הזמרת השתארחה יחד עם דנה בישר זה לא מה שיש היא רונה קינן דירגתי את השיר 15 פעם בגלגלצ ו-5 פעמים ברשת ג'!! סופשבוע מקסים מושיקו אתה עושה עבודת קודש!! כל הכבוד יקירי תודה

LiotBergman

New member
היי - תשובות

אז ככה למופע קראו "אתה חברה שלי" השירים שדנה שרה היו: 1. סקס אחר - שיר קדמשנתי 2. וזה לא מה ש... הזמרת שדנה שרה איתה הייתה רונה קינן. הצבעתי לדנה 200 פעמים בגלגלצ.

מיקמיק17

New member
תשובות

אני לא ממש בטוח אבל אני אנסה: 1) אתה החבר שלי 2) השירים הם: סקס אחר, זה לא מה שיש 3)הזמרת שהתארחה אז היא קורין אלאל. מקווה שצדקתי. ביי......

DANNA5

New member
יש לי תשובות

1 המופע נקרא אתה החברה שלי 2 דנה שרה את וזה לא וסקס אחר 3 הזמרת היא קורין אלאל

Brittany

New member
תשובות שלי

1. אתה חברה שלי 2. קדמשנתי,(סקס אחר), וזה לא מה ש 3. קורין אלאל הצבעתי 300 פעם נשיקות

YanKiz19

New member
תשובות

1. ערן צור יצא במופע שהפיק לפסטיבל "Next" ב-1997, "אתה חברה שלי", מופע משירי יונה וולך המולחנים (בהפקה משותפת עם אלי אברמוב). 2. השירים הם סקס אחר (שיר קדמשנתי) ו"וזה לא מה ש". 3. קורין אלאל ורונה קינן בשיר "וזה לא מה ש".

התשובת להיכנס

1.למופע קוראים אתה החברה שלי 2. דנה שרה במופע את השיר סקס אחר ועוד אחד שקראו לו זה לא מה שיש ומי שהייתה האורחת זה רונה קינן בשיר זה לא מה שיש הצבעתי מהטלפון שלי 70 מהטלפון של אבא 30 מהטלפון של אמא 53 מהטלפון של אחי 43 ומהטלפון של אחותי 86 בסה'כ :282 הצבעות והלכו לי היידיים

שלום בן אינטרנשיונל

מה שלומך אחלה ניק אבל אינטרנישונל יש 2 דני ודנה חחחח :) "יש לי טריק קבוע פעמיים בשבוע יש לי LOVE BOY"

למעלה