הסינכרון בין דרק סייד לקוסם מא. עוץ

הסינכרון בין דרק סייד לקוסם מא. עוץ

אני מאמין שהשאלה הזו נשאלה לא פעם ולא פעמיים, וגם ניסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי תשובה. אפשר בבקשה לקבל הסבר על העניין של הסינכרון בין הסרט לדרק סייד? אני שמעתי שברגע שהאריה מסיים לשאוג בפתיח של MGM פשוט ללחוץ על PLAY.. ולראות את הבלתי יאומן. באמת זה ככה? או שיש זמן אחר... או שאני לא יודע אני אשמח אם תוכלו לומר לי איך אפשר לעשות זאת... ואם בכלל ניתן תודה :) אייל

Anuerysm

New member
הנה

http://video.google.com/videoplay?docid=-4935715412555856092&q=pink+floyd כל העניין די דבילי לדעתי, הרי אפשר לעשות את זה עם הרבה סרטים והרבה אלבומים

גם אם מדובר בצירוף מקרים, מומלץ!

לפני כמה שנים הקרנתי לכמה חברים שלא אוהבים את פינק פלויד (ומדובר בלשון המעטה כי היתה שם מישהי ששמש שנאה אותם) את הקטע הזה, וכולם הסכימו שהוא מדהים. נכון שרוב הקטעים הם צירוף מקרים משעשע (כמו למשל שבמעבר לon the run דורתי בידיוק נופלת מהמעקה) אבל יש קטע אחד שאי אפשר להישאר אדישים כלפין - great gig in the sky, השיר מושמע בזמן הסופה שמעיפה את דורותי, טורי מתחילה לצעוק בידיוק ברגע שדורתי מתחילה לברוח, ואז בידיוק ברגע שדורתי נשכבת על המיטה ופשוט מרחפת באויר הצעקות נחלשות ונשמעות יותר כמו ייאוש, או קבלה של הגורל. וכאשר הבית נוחת בשלום טורי מפסיקה לשיר. - באמת שאם זה היה אמיתי זה היה יכול להיות בקלות אחד מרגעי הקולנוע היותר מרשימים איי פעם. עוד דבר נחמד קורה מיד אחרי זה - הרי באלבום יש הפסקה של בערך 15 שניות בין השיר הזה לmoney בגלל שנגמר הצד של התקליט. בשנייה שדורתי כמה מהמיטה ופותחת את הדלת הסרט נעשה צבעוני והרישרוש הראשון בmoney מתחיל. ועוד מידע קטן לסיום - ערוץ tcm שידר ספיישל לסרט עם dsotm ברקע, לכבוד כמה שנים לסרט (נראה לי 25) אז שוב - ממליץ ליראות ולהנות, במקסימום הכי גרוע הקשבתם עוד פעם לכל האלבום במלואו - אי אפשר להפסיד פה כלום.

יש לך כנראה הרבה זמן פנוי

גש ל"שאלות הנפוצות" של הפורום, בקטגוריית "פילמוגרפיה". לא תמצא שם הנחיות לסינכרוניזציה, אבל לפחות תקרא מה פינק פלויד חושבים על זה.

למעלה