הססמא נכונה, היא רק לא עולה אוטומטית?אשמח אם מישהו יוכל לעזור. הסיסמא נכונה, היא גם עלתה עד כה אוטומטית... עכשו לא. אשמח לתשובות על השאלות הללו.
אני לא זוכר באיזה דפדפן את משתמשת, וכל פעם צריך לשאול, אבל אולי תעברי כבר לפיירפוקס? רוב העולם משתמש בזה ויהיה הרבה יותר קל לעזור לך כשאתה מסתבכת.אשמח אם מישהו יוכל לעזור. הסיסמא נכונה, היא גם עלתה עד כה אוטומטית... עכשו לא. אשמח לתשובות על השאלות הללו.
הססמא נכונה, היא רק לא עולה אוטומטית?
אני לא יכולה לכתוב מסר, הכניסה לפורום אינה בעייתית מסתבר, היא אוטומטית
אכן הכניסה לפורום אינה בעיה. רק לכתיבת המסרים, אני צריכה סיסמא. לא יודעת מה קרה פתאום.
במערכת הישנה לא ברור כלל מי עדיין נכנס. רוב (כל?) הפורומים שם כבר הושבתו.או קי בזכות מנהל פורום תחצ, הסתבר לי, שמערכת הישנה - הסיסמא היא ישנה... הסיסמא החדשה, תופסת רק במערכת החדשה... אז יכולתי לשלוח מסר, למנהלת אחד הפורומים שעדין לא עבר למערכת החדשה.
דפי הפורום הרגיל זזו בגלל ההצפה האחרונה בכל הפורומים שההודעות הוסתרו במקום מחיקהנשאר ארכיון מתקופת נוח והמבול ועד ה-21.12.2018. איפה שאר החומר, עד למעבר לפורום החדש - פתוח לניחושים.
הניחוש/תקווה/הימור שלי, הוא שזה מה שתפוז תכננו להעביר לאתר החדש, כי גם אצל השכנים הם קיצצו בקרבת אותו תאריך.
קישור לארכיון הנ"ל:
LOLצ'מע, אתה ממש אוצר‼ואיזה מזל
שמצאנו אותךשמצאת אותנו![]()
זה לא מזל, אני עשיתי את זה, שכרתי משאית שסחבה אותו ואת העצות שלו מפורום תחבורה ציבורית ועד לכאן. נסיעה של 3 שעות.צ'מע, אתה ממש אוצר‼ואיזה מזל
שמצאנו אותךשמצאת אותנו![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.