הסיסמא שוב לא נכונה... מה עושים? איך מחדשים סיסמא? איך מגיעים לניהול סיסמאות?

אלישבע777

Well-known member
אשמח אם מישהו יוכל לעזור. הסיסמא נכונה, היא גם עלתה עד כה אוטומטית... עכשו לא. אשמח לתשובות על השאלות הללו.

דגלמנגל

Well-known member
אכן, כדי לשנות סיסמה שגויה בחשבון, יש להיכנס אליו אה...באמצעות הסיסמה.
מזכיר לי את הבדיחה על הדואר.
איש אחד אבד את המפתח לתיבת הדואר שלו. הוא כתב על כך לדואר. אז הם שלחו לו מפתח.

נערך לאחרונה ב:

גורדיאן-II

Active member
אשמח אם מישהו יוכל לעזור. הסיסמא נכונה, היא גם עלתה עד כה אוטומטית... עכשו לא. אשמח לתשובות על השאלות הללו.
אני לא זוכר באיזה דפדפן את משתמשת, וכל פעם צריך לשאול, אבל אולי תעברי כבר לפיירפוקס? רוב העולם משתמש בזה ויהיה הרבה יותר קל לעזור לך כשאתה מסתבכת.
בכל אופן - את צריכה לחפש בתפריטי הדפדפן היכן מפעילים את 'שמירת סיסמאות' ומאז תצטרכי להקיש כל סיסמה רק פעם אחת.

dimitrygo

Active member
מנהל
אבל את מצליחה לכתוב בפורום אז הצלחת להיכנס לתפוז עם סיסמה.

אלישבע777

Well-known member
הססמא נכונה, היא רק לא עולה אוטומטית?
אני לא יכולה לכתוב מסר, הכניסה לפורום אינה בעייתית מסתבר, היא אוטומטית
כן, רשמתי אותה אצלי ופתאום כשרציתי לכתוב מסר היא לא נכונה. הצלחתי להגיע ( אני לא זוכרת איך...) לניהול סיסמאות ולבדוק ולראות שהסיסמא השמורה, אינה נכונה. מחקתי אותה וזה לא עזר. איך יוצרים סיסמא חדשה?

אלישבע777

Well-known member
או קי בזכות מנהל פורום תחצ, הסתבר לי, שמערכת הישנה - הסיסמא היא ישנה... הסיסמא החדשה, תופסת רק במערכת החדשה... אז יכולתי לשלוח מסר, למנהלת אחד הפורומים שעדין לא עבר למערכת החדשה.

Yukita

Active member
מנהל
או קי בזכות מנהל פורום תחצ, הסתבר לי, שמערכת הישנה - הסיסמא היא ישנה... הסיסמא החדשה, תופסת רק במערכת החדשה... אז יכולתי לשלוח מסר, למנהלת אחד הפורומים שעדין לא עבר למערכת החדשה.
במערכת הישנה לא ברור כלל מי עדיין נכנס. רוב (כל?) הפורומים שם כבר הושבתו.

דגלמנגל

Well-known member
נשאר ארכיון מתקופת נוח והמבול ועד ה-21.12.2018. איפה שאר החומר, עד למעבר לפורום החדש - פתוח לניחושים.
הניחוש/תקווה/הימור שלי, הוא שזה מה שתפוז תכננו להעביר לאתר החדש, כי גם אצל השכנים הם קיצצו בקרבת אותו תאריך.
קישור לארכיון הנ"ל:

arseny92

Well-known member
מנהל
נשאר ארכיון מתקופת נוח והמבול ועד ה-21.12.2018. איפה שאר החומר, עד למעבר לפורום החדש - פתוח לניחושים.
הניחוש/תקווה/הימור שלי, הוא שזה מה שתפוז תכננו להעביר לאתר החדש, כי גם אצל השכנים הם קיצצו בקרבת אותו תאריך.
קישור לארכיון הנ"ל:
דפי הפורום הרגיל זזו בגלל ההצפה האחרונה בכל הפורומים שההודעות הוסתרו במקום מחיקה
עבור פורום חתולים הפורום מתחיל בעמוד 6

למעלה