הסיפור בהמשכים- חלק II

kerenush

New member
הסיפור בהמשכים- חלק II

נכנסו ל"דירה" כמו שהוא קורא לה. כן בטח... "דירה"... הלוואי עליי כזה בית. החדר וחצי שלי בדיזינגוף זה- דירה. בית פרטי 4 חדרים עם מרפסת ענקית וגינה זה לא בדיוק דירה... הוא צנוע הגבר שלי, חשבתי. מה שכמובן גרם לי להיות חרמנית עליו עוד יותר... הוא הביט בי בחיוכו השובב, עיניים מלאות תשוקה, גופו כמה לגופי. הוא מת כבר להראות לי כמה שהתגעגע... אבל מנסה להראות איפוק... זה לא הולך לו כ"כ... אני רואה את זה בעיניים שלו, במבט. עיניו לא מפסיקות לחקור את הגוף שלי. הוא חושב שאני לא שמה לב... מתחיל מלמעלה, מביט בשיער, מתעכב ארוכות במחשוף הגופייה שלי, חוקר את השדיים, מעריץ אותם... עד לפני כמה דקות הם נמחצו עליו בחוזקה... ועוד מעט הם כבר יהיו בפיו נתונים לשפתיו, לידיו, לאיברו... הוא מתחיל לפנטז... וממשיך לחקור אותי בעיניו- הפופיק המבצבץ, קו המותן, הרגליים, הוא שם לב שאני מביטה בו והתעשת. "רוצה לאכול?" "לאכול אותך" עניתי, מתגרה בו. הוא חייך. "משהו לשתות יהיה טוב" המשכתי. הוא הוציא שתי כוסות והביט בי במבט שואל. "לבן, חצי יבש" עניתי, מבלי לחכות לשאלה. הוא הניח את הכל על שולן הסלון. הוא באמת ובתמימות חשב שאשב איתו בסלון? תהיתי. אמרתי לו שאני הולכת לשירותים. "שים פינק פלויד" צעקתי לו. שלפתי את המצית שלי והדלקתי שניים מהנרות שבאמבטיה. סגרתי את הפקק, ומילאתי אותה במים רותחים. שפכתי שמן ארומטי וניל ורוזמרין שמעורר מינית (למרות שאף אחד משנינו ממש לא צריך...), על קצף האמבט ויתרתי, אני רוצה לראות אותו ערום, כל סנטימטר ממנו... לא רוצה קצף שיכסה את הגוף הזה... האמבטיה התמלאה אדים. התפשטתי לגמרי , כיביתי את האור ויצאתי לסלון. הוא הביט בי המום. לא הוציא מילה. אני רואה את ההתרגשות במכנסיו. אני כ"כ אוהבת לגרום להם להתהדק עליו ככה... לקחתי את היין והכוסות והלכתי לכיוון האמבטיה, לא מוציאה הגה מהפה. הוא כיבה את הסיגרייה שהדליק לפני רגע והלך אחריי, מהופנט. "וואוו" הוא אמר כשנכנס. "זה היה מיוחס אליי או לאמבטיה?" הוא הביט בי במבט של "נו, את באמת צריכה לשאול?" והתקרב לנשק אותי. זזתי אחורה, מסמנת "לא" עם ראשי. לא נותנת לו את התענוג לגעת בי, למרות שאני מתה להרגיש אותו כבר... הורדתי לו את החולצה בשליפה מהירה. וירדתי על ברכיי. פתחתי את החגורה בשיניי והתחלתי לפתוח את כפתורי מכנסיו. מרגישה כמה הוא קשה. מתגרה בטרוף, אבל מתאפקת. הורדתי את תחתוניו בעדינות, עדיין על הברכיים. מי רוצה לקום בכלל אל מול הדבר הנפלא הזה? ליקקתי אותו מלמטה למעלה. הוא נאנק. נעמדתי מולו. הוא העביר יד בשערי והצמיד אותי אליו. הרשיתי. הוא תפס את הזין והוריד אותו אל בין רגליי. התנשקנו נשיקה לוהטת, ואני, משתפשפת עליו, רטובה. חודש זה המון זמן... נכנסתי לאמבטיה הרותחת , אח, איזו הרגשה טובה. הוא נכנס מייד אחריי. נשכבנו אחד אל מול השני. הוא לא מסיר עיניו משדיי שמזדקרים ומבצבצים מחוץ למים, מבריקים משמן הווניל והמים. "בוא אליי" אמרתי. והוא בא... אוי כמה שהוא בא... המשך יבוא...

kerenush

New member
די, אתה סתם מתחנף... ../images/Emo8.gif

עוד, עוד..

סיפור מחרמן ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

אני כבר ארבע ימים בלי סקס ואני משתגעת ועוד הסיפור הזה בא ומטריף אותי עוד יותר

ל- KERENUSH

לכישרונית :) אחחח עשית לי דקירות בטן נוראיות! איפה החלק הראשון?? ממני רוח הטבע

kerenush

New member
תודה

תדפדף אחורה איזה עמוד או שניים. זה תחת הכותרת "חלק מסיפור". ENJOY