הסיפור האמיתי: כל מה שסיפר שליט לחוקריו בצה"ל

shamrockh

New member
הסיפור האמיתי: כל מה שסיפר שליט לחוקריו בצה"ל

איך לא הייתי ערני בתדריך. ולמה השארתי את הנשק בטנק. וככה לא הרגתי את המחבל והעדפתי להיכנע. וגם: הצפייה היומיומית במונדיאל והארוחה הבלתי נשכחת על הגג בחאן יונס. פרק מ"חמקן", ספר חדש של בן כספית, שיראה אור בקרוב בהוצאת כנרת, זמורה ביתן

בשיחות שקיים עם הפסיכולוגים שטיפלו בו לאחר ששב ארצה, הביע גלעד שליט חשש מהתחקיר המבצעי. שליט ידע ממה הוא חושש. הוא הכיר מקרוב את נסיבות נפילתו בשבי. הוא ידע שתפארתו של צה"ל לא תהיה על מה שאירע שם, באותו לילה. הוא ידע שלא מילא את תפקידו כלוחם קרבי בצה"ל ולא עשה את המינימום על מנת למנוע את חטיפתו.

הוא ידע שבעצם הסגיר את עצמו, נפל בשבי בלי לירות כדור, למרות שיכול למנוע את האירוע כולו בקלות יחסית. שליט חשש מאוד מהפגישה עם חוקריו. בניגוד למקרים אחרים של נפילה בשבי או חטיפה, צה"ל טיפל בשליט בכפפות של משי. החייל הפך ל"ילד של כולנו" ושנות היעדרותו נצרבו בנשמה הלאומית, מה שסחף גם את הצבא.

המשך

ע מיש

New member
צבא שנלחם בחלשים נהפך לצבא של פחדנים

צבא שבמשך שנים מתעסק ברדיפה אחרי נשים וילדים בשטחים הכבושים איבד לחלוטין את הרצון והיכולת להלחם.
הגיע הזמן לחתוך הפסדים, די לכיבוש!

צבא חמס בעזה שהורג חתן ערבי בגלל מוסיקה

מה זה ????
צבא סורי ערבי מוסלמי שהורס מסגדים מה זה ?
צבא סורי שיורה על בתי חולים מה זה ?
צבא סורי שחותך אוזניים לערבים מה זה?

בחודש פברואר 2013 ערבים הרגו יותר מ5000 ערבים כולל נשים וילדים מה זה?
ערבים זורקים אבנים מה זה ?
ערבים הורידו עם 2 מטוסים את מגדלי התאומים ארה"ב מה זה?
די לכיבוש הערבי מוסלמי כאן באיזור ובכל העולם !!!

באם הכיבוש הישראלי יגמר וצהל ילך
הערבים יהרגו אחד את השני , כמו בעזה סוריה ובכל העולם.
שילטון צהל וישראל תמיד עדיף בענק !!!!

shamrockh

New member
תשובות לשאלות מהסוג הזה כנראה

תמצא בפורום ששיך לרשות בהנהלת הנייה או באחד הפורמים של השכנים בסוריה.
ובקשר ל 2 מטוסים תפנה לפורום אלקאעידה בפקיסטן.!
חפרת בלי סוף עם ה"5000 ערבים נהרגו" ולא פה .
פה מובא נושא לדיון שקרה פה לאישיות ישראלית לחייל בצבא הכי טוב בעולם,על חייל שלא הקשיב להנחיות ושסמך על המפקד שלו.
על חייל שהפך ל"הילד של כולם" .

ואתה נדבק למה שקורה בסוריה ,כ"כ כואב לך מה הולך שם? אני משוכנע שלא ,ומבחינתך אתה חושב " יאאאא אללה מתי כבר יעלה מספר ההרוגים שם ואז אוכל לחפור להם עם המספר הרוגים החדש".

חחחח ועוד ההיא אומרת לי:

"אם סוכריה היתה מנסה לחפש את מוטי "האמיתי" , המצב פה היה יכול להיות שונה"

אני בטוחה שהיא היתה מוכנה לחפש "אמת" במהללי טבחים שנגעו ליהודים.
יש לה שכנים סורים.

אולי לפי דעתו של הצבוע גם אם נוריד את המשפחה שלהם שם, אז הדבר יעזור בשמירתו של עם ישראל. עם ישראל שמתגאה "שלחיות תחת שלטונו עדיף על אסד". מה השונה פה?

אחד מבצע השני מתאר את הביצוע כניקוי עבור גאולה.

גועל נפש אחד גדול.

Manaf1

New member
חחחחחחחחחחחחח

"אם סוכריה היתה מנסה לחפש את מוטי "האמיתי" , המצב פה היה יכול להיות שונה"
עוד בהקשר הזה חחחח

ellale

New member
הוא לא צבוע

הוא כותב את האמת. בסוריה לא יושבים אוהבי ישראל, בלשון המעטה, לא מצד השלטון ולא מצד המורדים. כל עוד הם הורגים אחד את השני, הם לא פוגעים בנו.
ולכן, לנו, לא אמור להיות אכפת כל עוד הם פוגעים בעצמם ולא גולשים לשטחנו. הפחד היחיד שאמור להיות לי כיהודיה ישראלית ממה שקורה בסוריה, זה מה חלילה יכול לקרות אם הם יאבדו רסן ויתקפו אותנו.
ולא, אני לא בעד רצח של נשים וילדים וחפים מפשע, אבל מצד שני, זה גם לא התפקיד שלי למנוע את כל עוולות העולם שמבוצעות על ידי שונאים שלי בשונאים אחרים שלי.

א. אני לא שואלת אותך - זו דעתי.

ואת מוזמנת לחלוק עליה.

ב. הוא כן צבוע. בנאדם שבא לבקר הרס מסגדים ורצח ילדיים ואפילו התעללות בגופות לא ישנה כיוון בכזו תמימות ויגיד "אלוהים עוזר לנו למחוק את הסורים". ובתכלס הוא מברך את פעולת "הניקוי".

אם את לא רואה התבטאות כזו כצביעות אזי את מסכימה עם ההכללה שלו. הוא כותב על כך ומבקר את "מראות הזוועות" כשמנגד, יש לו שמפניות במקרר. גם ילדים וגם תינוקות וגם חפים מפשע משמעו הם אויבי ישראל. NEXT...

ג. "לא אמור להיות אכפת"= איכפת מאוד, צריך לנקות. אם לא היה איכפת. הנושא הזה פה לא היה צץ כל שני וחמישי.

ד. "ולא, אני לא בעד רצח של נשים וילדים וחפים מפשע, אבל מצד שני"= אבל מצד שני יש בך יצר של "נקמה".

כמו שמצד שני לא תהיי מסוגלת לשמוע שערבי יגיד לך "אלוהים עזר להיטלר לטהר את הארץ מיהודים בשואה".

צביעות צביעות.

ellale

New member
את, כהרגלך, עושה סלט

אף אחד לא שמח על רצח נשים וילדים, אבל בהחלט לא אכפת לנו כשצד א' שמאוד רוצה להרוג אותנו, טובח בצד ב', שלא היה מתנגד להצטרף לחגיגת רצח היהודים.
הוא לא מבקר הרס מסגדים ורצח ילדים, הוא שם לכם מראה שמשווה את התגובות שלכם להרס מסגדים ורצח ילדים על ידי מוסלמים לבין צרחות האפרטהייד וכיבוש כשצה"ל מציב מחסומים.

כתבת 4 משפטים, אסכם לך ב 2:

הוא טען : "אלוהים עוזר לנו להיפטר מהסורים".

שאלה- מה זה סורים?

תודה.

ellale

New member
סורים הם אזרחי מדינה

שכשיכלה להרשות לעצמה, תקפה אותנו. שתמכה בחיזבאללה ובנסיונותיו לפגוע באזרחי ישראל. ובאיראן. ובחמאס.
וזה בלי להכנס ליחס ליהודים אזרחי סוריה, שנאלצו לברוח בעור שיניהם. ובלי להכנס להתבטאויות אנטישמיות של המורדים.
אזרחי סוריה, רובם ככולם, הם אנטישמים וגדלו על שטיפת מח נגד יהודים וישראלים. אז תסלחי לי שאני לא עושה קריעה כשהם הורגים אחד את השני.

סחור סחור

"שמאוד רוצה להרוג אותנו"= מי? ילדים בבית הספר? אנשים שעומדים לקנות ליד המאפייה בדרעא ומקבלים טיל סקוד על הראש? חולים בבתי חולים? ילדים בגנון? משפחה שנרצחה בביתה? בני נוער שנגררים למעצר ומסתיימים בבתי קברות? לא אמרת כלום, אותה הכללה. בכדי לנסות להוציא את ה "בסדר", אז קל לציין "אף אחד לא בעד רצח של אנשים חפים מפשע". למעלה ממליון פליטים , חצי מהם ילדים מתחת לגיל 11, גם הם נכללים ב "סורים".

תגידי כמה פעמים ישראל תקפה בסוריה? כמה פעמים אסד הגיב?

"להתבטאויות אנטישמיות של המורדים"= בעידן של הנט גם מורדים יכולים להתעדכן בכמה ניסוחי הודעות התומכים ב "ניקוי עם" ו "אלוהים שנפטר מעם" או "לשבח את אסד ולקרוא לו גבר גבר גיבור גיבור" - כל בנאדם שאיבד שם משפחה עלא עוול בכפו ויקרא הודעות כאלה, מה הפלא שיגיד הודעות אנטישימיות? מה קרה, אמא שמאבדת ילדה בפיגוע לא יכולה לצאת ממנה פליטה אנשטישמית. לה למשל מותר ולהם אסור? מה זו ההתייפייפות הזו?

"הם אנטישמים וגדלו על שטיפת מח נגד יהודים וישראלים"= קיים מקום בעולם שכבר לא נחשב לאנטישמי?

"הוא לא מבקר הרס מסגדים ורצח ילדים"- כנראה שאני עיוורת. "מה זה למה רוצחים אחד את השני" "תסתכלו על אסד מפוצץ מסגדים לא חראם? אנשים הולכים להתפלל". הוא לא מבקר. בטח. הוא מתענג.

הרי אלוהים "מתפטר" מכמה מיותרים ששונאים את העם המובחר שלו. רק שאלוהים לא נזכר להתפטר ,מוקדם יותר, מאלה שטבחו בעם היהודי. והמספר היה חייב להגיע ל 6 מליון בני אדם עד שאלוהים היה נזכר לעצור ("אל תצפי ממני לעשות קריעה" זו דוגמה שלא קיבלתי עליה תשובה. על זה אין לכם מה להגיד , זה "עבר".) מי הוא בכלל שידבר בשמו של אלוהים? מתי עלה למעלה? איזה תפקיד יש לו?

"שם לכם מראה שמשווה את התגובות שלכם להרס מסגדים ורצח ילדים על ידי מוסלמים לבין צרחות האפרטהייד וכיבוש כשצה"ל מציב מחסומים"- : מראה מראה שעל הקיר... איפה ראית את התגובות? מתי? בפייסבוק? באיזה פורום? באתרי אינטרנט בערבית? מידת חומרת התגובות וכמה תגובות אנו משאירים ובאיזה נוסח?אין לך מושג. את גם לא קוראת ערבית. מבחינתי עם מה שיש שם- ישראל לא מעניינת אותי. אין זה בר השוואה. הדבר הכי מגעיל בעולם זה לנסות להצדיק משהו בעזרת גועל נפש של השני: שתי חברות שיקרו לי, אבל בגלל שהחברה הראשונה שלי השקר שלה יותר מכוער, אז אני אצטרך להיות רחמנית יותר כלפי השניה. מה הקשר? לא יודעת...

המראה נתנה פרשנות יפה להפליא. אלוהים תפס תפקיד של רוצח בפועל. בעוד מבקרים מחבל שמפוצץ באוטובוס תחת השם אללא ואקבר. אלוהים מגיב בחוזקה לעם שזועק "שמע ישראל" ומוביל לחיסול של 60,000 סורים, בכדי לשמור עליהם.

ellale

New member
את הבנת מה שכתבת

תקראי שוב מה שכתבתי, אולי בפעם המאה תצליחי להבין.
אני לא שמחה שנהרגים בסוריה חפים מפשע, א-ב-ל, האנשים האלה הם האויב שלי, שני הצדדים שנלחמים שם היו שמחים לרצוח אותי לו רק יכלו. ההבדל ביני לבינך הוא, שאני רואה בסוריה אויב ואת רואה בהם אחים. כמה כסף תרמת עד היום לאותם מסכנים בסוריה? מה עשית למענם חוץ מלכתוב טוקבקים באנטרנט? ואני לא מתכוונת אליך ספציפית, אלא על הציבור הערבי/מוסלמי כולו, בארץ ובכל העולם החופשי.

האויב שלך -בלי אבחנה.

סורי אויב שלי יכול להסתכם גם בבן שנתיים.

בן שנתיים חמישים ארבעים או 150 . הוא "סורי האויב שלך".

כמה כסף תרמת עד היום לאותם מסכנים בסוריה?= לכמה מאתרי אנטרנט בערבית נכנסת כדי לדעת איך אפשר יהיה לעזור?

ביני לבינך הוא, שאני רואה בסוריה אויב ואת רואה בהם אחים= אני רואה בהם בני אדם. את רואה בהם אויב.

הציבור הערבי יכול לקפוץ לי גם כשהוא ערבי מהסיבה שפה הוא צבוע לא פחות ממוטי. ולא איכפת לי שהוא ערבי.

ellale

New member
סוריה היא אויב שלי

אם כי אני לא בעד הרג של חפים מפשע בשום מקום.
אני, ב"ה, גרה במדינה שהצבא שלה מבטל פעולות כדי למנוע בפגיעה בחפים מפשע, משקיע מיליארדים בפיתוח של כלי נשק שיהיו כמה שיותר מדוייקים וימנעו כמה שיתר פגיעה בחפים מפשע. ועדיין, בסוף, אני זוח שצריכה להתנצל ולהצטדק על זה שסורים, אחים שלך, טובחים בחפים מפשע?
עולם הפוך ראיתי.

למעלה