הסיפור האמיתי של TRL

elknetld2kil

New member
הסיפור האמיתי של TRL

טוב, אז זה הולך ככה: הדבר הבא הוא סיפור אמיתי ומי שלא מאמין לי אז יכול ליצור קשר איתי. לפני 30 שנה הייתה להקת פולק קטנה ולא ידועה באיזור שיקגו שאחד מנגניה היה דוד שלי (אני אמריקאי במקור). יחד איתו ניגן חבר טוב שלו. יום אחד לחבר הטוב שלו נולדה בת בשם הולי ש15 שנה אחר-כך הפכה להיות רבע מלהקת הבנות DREAM. לאור יחסיהם הטובים של אביה של הולי ושל דוד שלי, דוד שלי נהיה הסוכן שלה. לפני שנה וקצת טסתי לבקר את דוד שלי בארה"ב. דוד שלי, שבדיוק חזר ממסע עסקים עם דרים דיבר איתי על כל מיני נושאים במוזיקה. אמרתי לו שיצא לי לראות TRL בארה"ב ולדעתי זאת תוכנית מצויינת. הוא אמר לי (שימו לב!!!) שכל העניין של המצעד זה בול*יט אחד גדול. ההצבעות של הצופים בבית לא משפיעות על המצעד. מה שכן משפיע על המצעד היא כמות הכסף שחברות התקליטים משלמות לMTV!!!!!!!!! אז בפעם הבאה שאתם צופים ב-TRL תזכרו שלא רק בסרטים הכל מזוייף. דרך אגב: לדוד שלי יצא לראות את פי-דידי (המנהל של הלהקה), לי יש תמונה חתומה מהלהקה, ולאח ואחות הגדולים שלי (30 ו-26 בהתאמה) יצא ללכת לTRL TOUR ולפגוש מאחורי הקלעים את דסטניז צ´יילד, ג´סיקה סימפסון, איב ולהסתובב באוטובוס של דרים. איזה כבוד!!!

mandy

New member
מה???

זה נראה לי מה זה מוזר למה שחברות התקליטים ישלמו לתוכנית אם הצופים יכולים להצביע??? אז איך כל יום זה משתנה?

elknetld2kil

New member
לא יודע

זה מה שדוד שלי סיפר לי (והוא לא היה משקר לאימא שלי ולכל המשפחה שלי סתם ככה). הוא די מעורב בעניינים האלו של עסקים ומוסיקה. אני לא אתפלא אם גם ה Shout-Outs מזוייפים כי הם תמיד מהללים את שמו של האומן או את הדברים הטובים שהוא עושה (גורם לי לרקוד\להרגיש טוב, נראה טוב, הפגיש ביני לבין החבר\ה שלי) וכו´

mandy

New member
אבל...(כן כן שוב אבל)

למה להם לזייף דבר כזה הרי באמת האומנים גורמים לאנשים לרקוד/להרגיש טוב/וכו´ אני לא יודעת...

DreamS_HunteR

New member
זה יכול להיות מכמה נושאים..

הם אולי רוצים לקדם את השיר... או שהשיר מסריח והם רוצים שיחשבו שהוא טוב

וואלה?

מצד אחד קשה לי להאמין..מצד שני זה באמת יכול להיות... ובלי קשר, אתה יכול להעלות את התמונה החתומה?

A V I S

New member
זה נשמע מאוד הגיוני

כי לא פלא שכמעט אותם זמרים נשארים במצעד ובייחוד אבריל לאבין ואמינם שמתחלפים בין המקומות הראשון והשני כל הזמן

elknetld2kil

New member
בקשר לתמונה

אני לא יכול להעלות אותה משתי סיבות: א. אין לי סורק. ב. התמונה ממוסגרת. אם אתה ממש רוצה שאני אעלה אותה אני יכול ללכת לחבר שלי (יש לו סורק) ולהוציא את התמונה מהמסגרת (למרות שהיא די גדולה). בתמונה רואים את ארבע הבנות עם חתימה (אמיתית) על כל אחת מהן ולמעלה כתוב: 2 Eitan (רווח די גדול) Much (לב). מתחת לבנות רשום את השמות שלהן: אשלי, הולי (זאת שהדוד שלי מנהל), דיאנה ומליסה ולמטה כתוב את השם של חברת התקליטים (Arista) וDREAM. אני יכול (עם קצת מאמץ) להעלות את התמונה. יש לי כבר חשבון ב ANGELFIRE. רק תבקש...

elknetld2kil

New member
בעיה

החבר עם הסורק אמר לי שהסורק שלו התקלקל (כבר כמה שבועות, אני לא ידעתי) אבל לפני כמה שבועות קיבלתי WEBCAM של אינטל ואני יכול לנסות לצלם את זה איכשהו. הבעיה היא שבדירה שלי יש תאורה נמוכה מאוד אז אני יכול לעשות את זה רק בבוקר או בצהריים. סורי.

gracie

New member
הולי?!?!

אני מתה עליה! ועל dream בכלל! יש לה את הקול הכי מדהים בעולם!

elknetld2kil

New member
הנה התמונה!!!

הנה התמונה (בלינק שלמטה). לקח לי זמן למצוא מישהו עם סורק אבל בסוף זה השתלם. מקווה שתהנו...

elknetld2kil

New member
שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט משתגע!!!!!! גרררררר!!!! נסיון רביעי!!!!!!

למעלה