הסיפור הוא כזה

EinatAr23

New member
הסיפור הוא כזה../images/Emo63.gif

הגעתי לטבעון לחגוג את ראש השנה
, כמובן שהבאתי את האופניים כדי שאוכל לרכב עם אח שלי, שאמר "בבוקר נרכב". מאוחר יותר אחרי הארוחה אח שלי יצא לבלות
ואני נשארתי לי בבית. התעוררתי ב- 8:30 וחשבתי לי שאולי נשארתי לבדי בבית ואחי כבר יצא בלעדי, ואז גיליתי שהבחור עוד ישן
, המשכתי לנמנם לי עד 11:30 והבנתי שטיול אולי כבר לא יהיה היום, אז הלכתי לאכול ארוחת בוקר
. ב-14:00 כשכבר היה באמת משעמם, הלכתי להעיר את אחי והתיישבתי לראות מה הולך בפורום. ב-15:00 שמעתי ציוץ מכיוון המיטה: "רוצה לצאת לרכב ???", כמובן שעניתי
"כן!!!". ב-15:30 היינו על האופניים ולאחר עצירת ניפוח קלה(אויר כמובן) יצאנו לדרך לסינגל הבריכה (גלי טבעון) הידוע.....לשמצה! אחי קרא לו סינגלון, ואכן אני לא ממליצה להתקרב
לא מעניין!

EinatAr23

New member
המשכנו...

לכיוון קרית עמל, למי שמכיר מיד אחרי הכניסה לרחוב יזרעאל יש ירידה ימינה לשביל שמוביל עד לפארק של עתיקות בית שערים. בתחילת רחוב יזרעאל קפצנו קצת. זה אחי

EinatAr23

New member
כמובן

שעלינו לבקר את אלכסנדר זייד, וניסיתי לקפוץ מהבמה שלו.

EinatAr23

New member
ממליצה../images/Emo41.gif

יש ירידה מהפסל, אמנם קצרה, אבל תלולה ומגניבה. לא צילמנו כי לא היה לי אויר כדי לטפס לשם שוב
משם המשכנו לבקר פרות בקרית חרושת, ואז לאחר התייעצות (אח שלי מתייעץ עם עצמו בקשר לכל מיני עליות, אני כבר לא נושמת וחושבת רק על הצלי שאמא הכינה) נאמר לי: "נסע לנופית", שתקתי ופידלתי. נסענו 500 מטר לכיוון צומת העמקים (ג'למה) ואז אח שלי נעצר ואמר: "אולי נקצר, אני רעב !" ואני: "ט ו ב !". עברנו לבקר את הקישון והתחלנו לטפס לכיוון קיבוץ שער העמקים. כשהגענו לקיבוץ אחרי עלייה מפרכת, חייך אחי ואמר: "אני לא אשקר לך, אני לא מכיר את הקיבוץ אבל זה הכיוון שאנחנו צריכים". ואני: "מה עם הצלי
" למי שמכיר את העלייה של טבעון מכיוון צומת ג'למה, מיותר לציין שהיה קשה!!!!!!!!!!!! הזכרון שלי עדיין מדחיק חלקים נכבדים מהעלייה הזאת. סוף טוב, הכל טוב
....הגענו לצלי והאורז המיוחלים! ותודה לאחי

alonaski

New member
חחח.... ../images/Emo13.gif)) = "ירידה מהפסל"!...

חכי חכי שטלטק יקרא על המסלול שעשית...
= ה"ירידה" הזאת שתארת זו עליה שהוא מתחשבן איתה כבר מזה חודשיים בערך!!!
חחח... אגב - טלטק רוכב באזור שלך הרבה!!! אולי תצרי איתו קשר ותוכלו לרכוב שם יחד בהזדמנויות שונות...

EinatAr23

New member
עלייה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מזעזע
אני לא בטוחה שאני אפילו מוכנה להסתכל על זה

alonaski

New member
כן, נו... ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

יש את האנשים המשונים האלה שתמיד ניגשים לירידות מהצד ההפוך שלהם... ועוד נהנים מזה!!!
- לכי תביני את ההגיון המעוות הזה...

EinatAr23

New member
לא ברור ואפילו קינקי משהו../images/Emo3.gif

תעברי לפורום של דרור, רואים אותך !

alonaski

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif כן... בדיוק נכנסתי לשם

עכשיו...

talctalc

New member
!!!!!! HOLD IT

איתי צודק מפסל אלכסנדר זייד יש ירידה קצרה ומהנה העלייה נמצאת ממש מולה, על אבן גיר תחמנית...אולי עוד מעט אצא לשם לעוד סיבוב קצר...אני באיזור

רֶשֶף

New member
וואלה, עינת, טיול מעורר תיאבון ../images/Emo123.gif

עם כל הדיבורים שלך על צלי ואורז... מי יכול להתרכז בכלל במסלול ובצילומים

למעלה