../images/Emo41.gif פרק שני-השתלשלות העניינים
קרן הייתה מאוד נחמדה, היא סיפרה לי שהיא סיימה ללמוד פרסום בקולג´ בניו יורק, שם היא חייתה עם החבר, ובאותו שבוע שקיבלה את התואר, הוא זרק אותה מהדירה. הם רבו ככל הנראה על נישואין. הוא רצה, היא לא. היא לא מוכנה כרגע למחוייבות, כולה החבר הראשון הרציני שלה, ואפילו הסקס לא היה כזה משהו. "אז ארזתי הכל וחזרתי להורים, ועכשיו אני בארץ, מתחילה מחדש" אמרה קרן ועיניה נצצו כמו בחלומות באספמיה. הולך להיות לה קשה, קופירייטרית בארץ. חה, בדיחה. מה היא תעשה? עוד קמפיין ליוגורט דל שומן? הרבה כסף היא לא תשיג. אחרי הקינוח המשותף שחלקנו (כי בכל זאת, צריך לשמור על הגזרה) הזמנו את החשבון. ראיתי שהיא שולחת יד לארנק שלה, ומיד קפצתי "עזבי, זה עליי. אני רוצה שתהיי חייבת לי במשהו אחר..." המלצרצ´יק הגיש לנו את החשבון עם שתי סוכריות של המסעדה. הוא לא מוריד ממני את העיניים... לא תיארתי לעצמי שיתפתח בינינו דבר כזה... רגע מהתחלה: אז קוראים לו עמית, הוא גבוה רזה, בלונדיני והכי חשוב... יש לו עיניים כחולות כחולות בצבע ים. לטבוע בתוכן. הוא עשה לי עיניים כל משך הארוחה, ובסוף החלטתי לאזור אומץ. רשמתי על מפית את מספר הטלפון שלי, והשארתי אותה מתחת לטיפ. חמישים שקל טיפ, חסר לו שהוא לא מתקשר! נפרדתי לשלום מהגברת הנחמדת, והבטחתי לה שאתקשר עליה עם טלפון של חבר סטרייט שווה. היא הבטיחה לי שהיא לא מספרת לאחותי כלום. קומבינות... איך שנכנסתי לאוטו, הפלאפון צלצל. "כן?" "שלום, אביב?! מדבר עמית המלצר..." "אהלן, עמית, לא ציפיתי לטלפון ממך כל כך מהר." אמרתי בחוסר התחשבות מושלם. "אהה, כן, שמע, אתה עסוק?" עמית התחיל לגמגם, שומעים שהוא חדש בקטע. "האמת היא שאני אוטוטו נוסע הביתה" אמרתי בעודי מתעצל אפילו להכניס את המפתח להתנעה, "אבל כעקרון, אין לי מה לעשות הערב יותר. על מה חשבת?" עמית היה נרגש... "אממממ... אני בדיוק סיימתי משמרת, ואין לי טרמפ הביתה, חשבתי אולי לשבת איתך באיזה קפה או משהו." משהו, משהו... תגיע לעניין... אתה רוצה אותי... כמה שאני מחוזק אגואיסטית כרגע. "אז קדימה, אני עוד בחנייה, תחפש שברולט אדומה" "טוב אני כבר מגיע" אמר עמית... אני הולך ליהנות הלילה, חשבתי לעצמי. בכלל לא ציפיתי שהוא יבוא עם החבר שלו... (החלטתי לתת לכם צ´אנס נוסף, כתבתי עוד פרק, אבל עכשיו תורכם!!!)