הסיפור המיוחד והמוזר שלי

הסיפור המיוחד והמוזר שלי

פגשתי אדם שנפרד כחודשיים קודם מחברה שלו, הוא היה מאושר שנפגשנו ואמר שזה מה שזימן מהיקום וייחל לו. היינו בקשר נפלא (!) כמה שבועות ואז החברה הקודמת שלו ניסתה להשתחל שוב לחייו, זו אישה שאיתה היה בקשר מאד ממושך מאד וסימביוטי (!) היא ענתה לצורך שבא ממקום לא בריא אצלו - אך כאדם היתה מאד רעה עבורו והוא יודע וידע זאת וניסה פעמים רבות להיפרד ממנה ולא הצליח. היום הוא מנסה להיפרד ממנה, קשה לו, אך הוא בתהליך ולשם כך אף הולך לטיפול פסיכולוגי לטפל בעצמו ובקושי שמנע ממנו להצליח בזה עד כה. בינתיים, אצלנו (!) הוא התרחק לגמרי ומכונס בעצמו ובתהליך שהוא עובר להשתחרר מהקושי שלו. אני מאד רוצה שהקשר שלנו יתממש וברור לי שעד שלא יפתור ויסיים את החלק ההוא בחייו לא יצליח להתפנות לקשר שלנו. נהיה ביחד או לא? מדוע היקום זימן לי אדם נפלא כ"כ שלכזה ייחלתי אך הוא היה ו..נעלם? הוא זימן אותי ואח"כ דחה את הבחירה שעשה. מה אתם אומרים בבקשה? למה עלי לצפות? (כן, יודעת שאתם לא מגידי עתידות..אבל..לא יודעת איך "לאכול" את הענין
) תודה אינסופית לכם

יקירה

את מאוכזבת וזה קשה וכואב. אבל מה שאני רואה זה שהסיפור שם לא קשור כלל אלייך. יש לו עניין לא פתור. הוא צריך לעבור התפתחות כדי לצאת מהקשר הזה ולחתוך אותו (כך זה ממש נראה). זה לא קשור אלייך ואין לך אפשרות להשפיע. אני מציעה שתנסי לשחרר אותו מהתודעה שלך. את יכולה לבקש שהוא יתנתק מהקשר הקודם ויבוא. ייתכן ובקשתך תיענה.

רוב תודות לך :)

אני פעמים רבות מבקשת מהמלאכים בקשות שונות, לפעמים אפילו זה יכול להיות בלבקש דבר "קטן" כמו הרגשות טובות ושיסירו ממני הרגשות מועקה או דכאון שאני חשה - וזה עובד באופן כל כך מופלא שקשה לתאר. אעשה את מה שהמלצת, לא חשבתי בכיוון הנכון והמדויק יותר שבו עלי לבקש שיתנתק מהקשר הקודם ויבוא אלא פשוט ביקשתי שיעזרו לנו להתאחד וזהו. ראיתי במאמרים שלך את האופן שבה את מציעה לבקש ואנסה זאת. רוב תודות לך, קשה לי ומקווה שיהיה טוב בסוף (סיפרתי כאמור שהוא ביקש עזרה מהיקום ואז נפגשנו, סיפר שזה כ"כ הימם אותו עד כמה תאמתי את משאלתו המסוימת ומאמינה שלא נפגשנו סתם ושהכל יסתדר לטובה).

למעלה