הסיפור המלא
זו התוצאה של לילה אחד של שעמום.

just טלוש

New member
הסיפור המלא../images/Emo8.gifזו התוצאה של לילה אחד של שעמום.

ארנב סוס ופיל יושבים במטוס,בא הטייס אומר להם יש תקלה. "גנבו לנו את הקופסה השחורה". דוד הפיל,התחיל להלחץ..את הקופסה?מה נעשה? הטייס ענה- הו, זה "מה אתם תעשו",לי יש מצנח! ואז כל הנוסעים אומרים אחד לשני:חברים... we're stuck in a moment we can't get out of ... מה נעשה??!! נתקענו! זובי! צריך למצוא דרך לצאת מכאן ומהר! חדווה, הזברה, פתאום התעוררה, שימו פס על הטייס יש לי רישיון טייס, אני אנחית את המטוס.. בכלל לא צריך קופסה שחורה בשביל לנחות... טיפשה שכמותך,זה המנוע,הלך המנוע,הטייס אמר. יופ-טוואיו-מאט בלאט! אמר ולדימיר הזרזיר...יש לי בלאט מצנח ואני צונח... פאשלי נחוי כולכם! כולנו נמות!!! אמרה הנמלה,חבל,רציתי ללכת לראות הופעה של U2 דובי הדבורה תלך במקומי,נביילה. לרגע נדמה היה שאבדה כל תקווה, אבל אז... מיכאל הפתיע את כולם ועשה מופע סטרפטיז ובינתיים בידר את הקהל,שציפה למותו. ניילון כחול צנח לפתע מתקרת המטוס. 'סתכלו, צעק הארנב, כולם הסתכלו למעלה..וראו שתחת הנילון היו עשרה מצנחים. אך אבוי, ישנם 15 חיות על המטוס... מה יעשו? עומר החתול הציע שאת חמשת העכברים כולם יאכלו ביחד[אחרי הכל,12 שעות טיסה בלי אוכל] וכך ישארו מספיק מצנחים לכולם. תיבת נוח במטוס,צעק עומר החתול,הגיע הזמן לשנות את העלילה!!! פתאום לפתע נפתחה דלת החירום במטוס. צרחה ובדלת מי אם לא ? יגאל שילון !!! אהההה... קרוקודיל בידו של יגאל,ויגאל צועק... רימיתי אותכם, הנה..כאן מצלמה..כאן מצלמה... תקשיבו, אמר יגאל לחיות: פספסתם אהו אהו פספסתם אהווו!

וואו, איזו כישרון! איזו יצירת מופת!

אנחנו חייבים להוציא מהדורה מגובלת של הספר! אנחנו נמכור מליונים! אני כבר רואה את הטריילר לסרט שובר הקופות שיצא: "מי יציל את הארנב? לאן יפול הפיל? איך ינוס הסוס??? חשבתם שזאת סתם טיסה תמימה, *מוזיקה דרמתית* תחשבו שוב! מוחעחעחעחעחעחעחע! סיפור דרמתי וטיפשי כאחד/ ניו יורק טיימס, - 'סיפור דרמתי על מטוס', מההפקה היחודית של פורום ריטושים בתפוז!"

just טלוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאינסה את לא נורמלית

זה פשוט כשרון רגעי,כמעט מפוספס,מבוזבז משהו. אנחנו באמת צריכים לעשות עם זה משהו!

למעלה