הסיפור הקורע לב של הפושע המחשבתי:

הסיפור הקורע לב של הפושע המחשבתי:

אולי זה רק לי נראה ככה...אבל הסיפור שלו מצוץ מהאצבע... הוא אומר שהוא נולד בדרום צרפת בפרברי פריס ופעם אחרונה שבדקתי פריס הייתה בצפון... זה פשוט נראה לי מאוד מוזר, יותר מידי מוזר.

yad

New member
אבל למה?

למה זה צריך לעניין אותנו? מה אכפת לך? פה זה מינטרנט. כולם משקרים.

מצטער לעכזב...

אבל הסיפור לא מצוץ משום אצבע פושעת כלשהי. התיאורים לפעמים מבליגים - הרי ``פרבר של פריז`` נשמע הרבה יותר טוב מ``פרבר של שטרסבורג`` (שזאת,אגב העיר האמיתית בה נולדתי). אבל זאת לא הנקודה: בואו נלך בשיטה שמוכחת כמובילה בתחום: שיטת האלימינציה - איזה מוטיב יש לי לשבת פה שעות מול המקלדת והמסך המרצד ולזיין לכם את השכל בהמצאות? פושע.

e-shfiyut

New member
אולי...

כי משעמם לך... ואולי...., אין לי ממש סיבה טובה אבל אני גם לא מבינה את כל הקטע של סייבר סקס וצ`אטים בסגנון ``רוצה לדבר על סקס`` ``מה את לובשת`` או ``בת כמה את?``... אולי גם לך יש מניע... הרי אחרי הכל קוראים לך פושע...

פששט... עלית עלי...

כנראה גרמתי לכם קצת פרנויה עם חילופי הזהויות האלה עם ``חייו אומנותו``. להגיד שאני מצטער וזה לא יחזור על עצמו? חה! :) -אני עוד רחוק מלמצות את הקטע. אז באמת השאלה המתבקשת היא ``האם הפושע דובר אמת?``. נכון, כבר היו מקרים בעבר שסיפרתי על עצמי דברים בדויים, קראתי לעצמי חרדי, חתיך, אומן, רוצח, מאהב, וכל מיני דברים שלא בדיוק מתארים אותי. -לא בדיוק, אבל קרוב מאד. לפעמים אני כותב על אחרים, לפעמים אני כותב על עצמי. לפעמים אני כותב בגוף ראשון ולפעמים בגוף שלישי. קורה שאנשים מתבלבלים, קורה שהם קולטים מי אני, וקורה שאנשים חושבים שזה הכל לא אמיתי. אבל העיקר הוא שאני כותב את דעתי, ובד``כ מבהיר זאת באופן מעשי. וזכותכם הערער באמיתות דברי רק אל תקראו לי שקרן. פושע, מתוך שעמום.

e-shfiyut

New member
טוב...

עלה והגשם... בסך הכל כיף לקרוא את ההודעות שלך אז אין לי תלונות...

למעלה