הסיפור השבועי לילד

orrin

New member
הסיפור השבועי לילד

הסיפור הנוכחי גרם ללא מעט מחברי התקף צחוק בלתי נשלט- ראו הוזהרתם. הוא התחיל איתי באיזה אתר הכרויות, קישקשנו במסרים ואז עברנו לטלפון. הבנאדם אמר שהוא לא טיפוס של טלפון והנחתי שזה בגדר הנורמלי (וחץ מזה מי אני שאדבר- אצלי הנייד מחובר בהלחמה לאוזן בערך ולמרות זאת אני מבינה שלא כולם ככה) . עכשיו- התמונה שלו באתר ההכרויות הייתה יפה חוץ מהפרט השולי שהיא לא הייתה שלו. או בוא ננסח את זה בצורה עדינה- גם עשרה מנתחים פלסטים לא היו גורמים ליצור הזה להראות כמו התמונה. היו לו עיניים מזוגגות כמו של כלב עם כלבת, וחיוך דבילי מרוח על הפרצוף לאורך כל הפגישה, ועוד לא דיברנו על זה שהוא הזמין אייס קפה ולאורך 20 דקות בכה שזה קר. מה באמת??? אייס קפה קר? ואני לתומי חשבתי שהמילה "אייס" היא רק לקישוט..... בכל מקרה, ראיתי אותו והתחשק לי לברוח אך לאור שנים של חינוך פולני נשארתי 20 דקות בשביל הנימוס. אחחח, ה20 דקות הכי ארוכות בחיים שלי. והקטע הכי הזוי שהבנאדם לא קלט בשיט שאני לא בקטע. זאת אומרת- בדרך כלל צריך לסתום לי את הפה בכוח, ולמרות זאת הוצאתי בערך 3 מילים מהפה במהלך הדייט. והוא עוד הזמין אותי לעלות אליו לקפה- שזה ממש לא שקוף בהתחשב בעובדה שישבנו בבית קפה. והקטע שהכי הפריע לי- הייתה לו אינטלגנציה של ילד בן שנתיים עם תסמונת אספרגר, ואני לא מגזימה (לא הרבה לפחות)- שזה, כפי שחברה חכמה שלי אמרה, כנראה אחת הסיבות שהוא לא טיפוס של טלפון. כי אם הייתי מדברת איתו בטלפון אין מצב שהייתי נפגשת איתו. וכמובן- חזרתי הביתה ותוך כדי עישון של חצי חבילה בערך מחקתי את עצמי מכל אתרי ההכרויות למינהם. מיציתי את הקטע של להפגש עם פסיכיים. אז זהו. שכל החברות ההיסטריות שלי ילכו לשדך לאנשים אחרים. אני מיציתי את הקטע הפסיכוטי משהו של בליינדייטים. וחוץ מזה- לא מספיק משעמם לי בשביל להפוך את עצמי לשפן ניסויים. מה דעתכם? האו לו קן יו גו? לילה טוב (או בוקר טוב)

זמשוש

New member
תקשיבי

הקטע שהכי קרע אותי... זה... "הזמין אותי לעלות אליו לקפה- שזה ממש לא שקוף בהתחשב בעובדה שישבנו בבית קפה" עכשיו... למה את בעצם פוסלת שחברות ישדכו לך? אני מבינה (פחות או יותר) את עניין המיצוי של בליינדיטים והשיווק העצמי בדייט ראשון (אחרי כמה דייטים כבר אפשר כמעט לדקלם - עבודה, לימודים, תחביבים, חו"ל, כרטיסי אשראי...) ובאותו זמן גם לנסות לקלוט אם הוא בכלל מוצא חן... אבל זה קצת שונה חברות לעומת אתרים... לא? את לפחות יכולה להיות בטוחה שהוא יראה בסדר + אינטלגנט יותר מבן שנתיים...

orrin

New member
אני שמחה שהסבל שלי משעשע אותך ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, מיציתי. נכון לעכשיו לפחות.

זמשוש

New member
חסה וחליל

אני סתם משועשעת. קחי פסק זמן שבי מול הים (תדמייני אותו) ותני ללב לנוח אולי זה רק משבר קטן וזה חולף לתפוס אויר בשביל לחזור (רק כשתהיי מוכנה)...

bulb

New member
היית צריכה לחתוך ברגע שהוא הגיע

החלטת להמשיך בפגישה למרות ההבטחות שלא מומשו (נו באמת ,תמונה של בראד פיט? שלפחות יהיה מקורי) - מגיע לך לסבול. מיצית את הקטע של הבליינ-דייט? כל החיים זה בליינד-דייט אחד גדול. אם את פוגשת משיהו בספריה של הטכניון ,על שפת הים ,בעבודה ובשאר סיטואציות... זה מבחינת בליינד-דייט לכל דבר. אלא אם יש לך הגדרה יותר מדויקת. אה ,כן - שגברת מנהלת לא תגיד שאני לא חביב ,אז קבלי |חיבוקי דפוקי| נ.ב. את תחזרי לאתרי ההיכרויות. מוכן להתערב ,סתם בשביל הספורט (;

orrin

New member
|חיבוקי דפוקי| בחזרה

אתה יודע למה לא הלכתי? כי באיזשהו מקום ריחמתי עליו. ריחמתי עליו שהוא היה צריך לעשות משהו כל כך פתטי בשביל "לשכנע" מישהי לצאת איתו- כי הרי בניגוד לפרסום תמונה בפורום כזה או אחר (שם אין וודאות שתפגוש מישהו מהמתכתבים) באתרי הכרויות זה מובן מאליו שברוב המקרים נפגשים, שזו המטרה שלשמה אתה שם. אני מניחה שלאותו בחור היה ברור למדי שברגע שיפגש אם מישהי מהאתר היא תוכל להבחין (מקילומטרים) שזו לא תמונה שלו. אני שונאת רחמים, אני חושבת שרחמים גרועים יותר משנאה או מכל רגש אחר. ועדיין- אני מודה- ריחמתי עליו. הבחירה שלו נראתה לי כל כך קטנה, כל כך נואשת, כל כך מסכנה. וזו הסיבה שנשארתי. וזהו.

bulb

New member
ריחמת עליו?

זה מזכיר את הסיפור על האיש והכלב. לאיש אחד היה כלב אותו אהב בכל מאודו. הכלב חלה במחלה קשה והאיש נחפז אל הוטרינר. לאחר בדיקה מדוקדקת פסק הוטרינר:"אין מנוס ,על מנת שהכלב יחיה יש לכרות את זנבו" האיש ריחם על כלבו וביקש מהוטרינר שאם אפשר ,אז שיחתוך כל פעם חתיכה קטנה מהזנב כדי שיכאב לו פחות.

orrin

New member
אני מבינה את הנמשל

ואני מסכימה איתו. ועדיין- לא עשיתי ככה. זה עושה אותי אדם רע או פחדן? אולי. ועדיין הרגיש לי יותר נכון ככה.

bulb

New member
את יודעת מה אומרים...

הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות. אבל אם זה עוזר לך לשיון טוב ,מי אני שאלין.

Vdrums

New member
מובן או לא.

הבחור בינתיים מצליח להמשיך עם תרגיל התמונה הזדוני שלו מכיוון ששום בחורה לא אומרת לו כלום על זה בפגישה.

magenta73

New member
שוין,

האמת, שום סיפור דייט הזוי זה או אחר לא יפתיע אותי, בידיעה של בליינ-דייט. כבר אכלתי מספיק דייטים הזויים בשביל להבין שאני לא בנוייה לזה.

זמשוש

New member
אפחד לא בנוי לזה

צריך להוציא את הבליינד דייטים אל מחוץ לחוק !

magenta73

New member
או -

יותר טוב- אחרי כל דייט יהיה בית משפט קטן, שם ידונו בכמה הוא היה הזוי, כמה הוא/היא שיקר/ה וכו'. הנאשמים - ידונו לתקופת חסרת דייטים וסקס, ככל העולה ברוחם של השופטים. לפי גודל השקר/ההזויות שלהם.

למעלה