הסיפור מכור וגמור!

הסיפור מכור וגמור!

זה מ2006 כנסו 300סלבריטאים נוצצים במיוחד במסיבה נוצצת במועדון האומן 17 בתל-אביב ואיתן אורבך מגיע עם קרן שחם... 19.03.06 ההפקה חייבת להוציא אותה מייד

אובדים עלינו בעיניים...

הכתבה אוטנטית ולא משאירה מקום לספק. פראייר מי שמסמס. יש להעניש את ההפקה המפזרת כספים ללא הכרה על הפורמט הלא מאורגן, על הליהוק הלא מתאיםולא אמין ובעיקר על סחיטת הSMSים. נראה אותם לא מצליחים לכסות את ההוצאות ומפזרים את ההפגנה עוד לפני שמישהו יאמר ג'ק רובינזון. אנחנו כבר מזמן לא תמימים!

עובדים עלינו בעיניים...

הכתבה אכן אוטנטית ולא משאירה מקום לספק. פראייר מי שמסמס. יש להעניש את ההפקה המפזרת כספים ללא הכרה על הפורמט הלא מאורגן, על הליהוק הלא מתאים ולא אמין ובעיקר על סחיטת הSMSים. נראה אותם לא מצליחים לכסות את ההוצאות ומפזרים את ההפגנה עוד לפני שמישהו יאמר ג'ק רובינזון. אנחנו כבר מזמן לא תמימים!

רגע רק רגע

Active member
זאת לא פעם ראשונה...

שקרן משתתפת בתכנית שבה עובדים על הצופים. היא הייתה המנחה ה-"צלצול הכסף".

לא ברור עדיין שהכל מכור.אבל יש מה להעלות..

שאלות להפקה ולקבל תשובות ברורות ממנה על העניין הזה. מצד אחד אני לא מאמין לכלום מהאתר של "הסרסורית" הראשית בספורט הישראלי אופירה אסייג.היא מפברקת ידיעות ואייטמים כמו שרון קופמן מפרק לאפות בדובוש. מצד שני ברור שיש הכרות מוקדמת,שגם איתן עצמו וקרן מסתירים אותה בוילה מפני הבנות האחרות ואפילו נראה לי איתן מחבריו. יכול להיות באמת שהיה שם רומן קצר או סטוץ מבחינתו של איתן,אבל יכול להיות מאוד גם שזו רק תמונה משותפת ויח"צנית שבדרך כלל נהוגה מאוד בבייצת הסלבס הישראלית שבה כל אחד ואחת מנסים לקדם את האינטרסים שלהם. אתר וואלה למשל שקשור הדיקות לדור הבא ציין את ההכרות הזו כבר יום למחרת.מי שמסתיר יותר זו לא ההפקה אלא קרן ואיתן עצמם. לא ברור הסיפור,יכול להיות מצד אחד באמת מכור,אבל מצד שני יכול להיות סתם גרופית שהתעלקה עליו לצילום. את המילה "מגיע" באייטם קחו בערבון מוגבל במיוחד מהאתר של הPIMP.

קרן נכנסה שניה לוילה והחברה שלה

ליהי נכנסה ראשונה (ומיד ראו שהן מכירות) כניראה אותו סוכן והכל בשביל להבליט אותם יותר

להערכתי הן נכנסו 1 ו2 בגלל אפקט הרייטינג ולא.

משהו מעבר. כלומר תכנית פתיחה של הפרוייקט ההפקה רצתה לפתוח בבום עם שתי החתיכות הכי גדולות שלהם.

poli88

New member
שתי החתיכות? שתי הכי מכוערות שם

ליהי נראית כמו סוס פוזל, וקרן נראית כמו חמור. אני לא אומר את זה משנאה או ממשהו אישי, באמת שלא אכפת לי מאף אחת, אבל הן ממש רחוק מלהיות הכי שוות שם. איילת, ענת, עדי ועוד בכלל לא רואות אותן.

קרן הכי יפה שם.ליהי גם פוטנציאל לדוגמנית.

כל השאר הן טעם אישי.עדי בחורה נאה אבל יש לה פאקים.ענת ללא איפור בכלל לא יפה,ואיילת בחורה נאה בינוני אבל לא יותר מזה. זו דעתי. לירון,אורטל הרבה יותר יפות לטעמי מענת ואיילת.

poli88

New member
אז אני חושב שקרן אחת המכוערות שם

וכן זה עניין של טעם.. אין לנו מה להתווכח על זה.

רגע רק רגע

Active member
גם אני חושב שקרן לא יפה.

משהו בלסת שלה... מזכיר לי את מוט'לה שפיגלר. לדעתי, עדי הכי יפה בוילה, להוציא ת'רגעים שהיא עושה פרצוף חושב. קצות השפתיים שלה נופלות למטה ואז היא נראית ככה

אולי זה גם מקרי

בדיוק בשנים האלו היא התפרסמה בגלל מלכת היופי.. אולי זה באמת מקרי. ואולי לא.

poli88

New member
זה יכול לקרות זה עולם קטן.. במיוחד תל אביב

שכול מי שטיפה קשור לחיי הלילה שם, מכיר את כולם. הדבר היחיד שמוזר בעיניי זה שבדייט שהיה להם בוילה, הם ממש שיחקו אותה כאילו הם לא נפגשו בחיים. הוא שאל אותה בת כמה היא, מה היא עושה וכו... אם הם פתטים עד כדי כך זה מוגזם..

למעלה