הסיפור עם הוט עדיין לא הסתיים

הביאו לי ממיר תקול במקום התקול חח..ואולי עכשיו הטלויזיה בכלל לא התקלקלה (קניתי בינתיים חדשה. מזל שמאוד זולה ואפשר להחזיר) הוט זאת בדיחה לא ככ מוצלחת

GoldenEyes

Well-known member
הביאו לי ממיר תקול במקום התקול חח..ואולי עכשיו הטלויזיה בכלל לא התקלקלה (קניתי בינתיים חדשה. מזל שמאוד זולה ואפשר להחזיר) הוט זאת בדיחה לא ככ מוצלחת
היה אצלך טכנאי שלהם ?
אם כן , למה לא בדקת כשהיה נוכח אם זה עובד כהלכה ?
וזה שהם ממחזרים ממירים זה ידוע , לקח ממך תקול ושם אותו אצל מישהו אחר

היה אצלך טכנאי שלהם ?
אם כן , למה לא בדקת כשהיה נוכח אם זה עובד כהלכה ?
וזה שהם ממחזרים ממירים זה ידוע , לקח ממך תקול ושם אותו אצל מישהו אחר
עד כמה שידוע לי זאת אחריות הטכנאי. הוא אמר שהממיר והטלויזיה הלכו. גם אמר שהממיר חדש ולא "מחודש" (המצאה ישראלית) אני לא טכנאית. יש לי רק קצת הגיון.

עד כמה שידוע לי זאת אחריות הטכנאי. הוא אמר שהממיר והטלויזיה הלכו. גם אמר שהממיר חדש ולא "מחודש" (המצאה ישראלית) אני לא טכנאית. יש לי רק קצת הגיון.
היה אצלי היום שוב טכנאי. הממיר אכן היה תקול. החליף תקול בתקול חחח. לדעתי זאת שערוריה וצריך להגיע לתקשורת. צריך לסגור את החברה הזאת אחת ולתמיד

למה לא בדקתי? כי הוא הטכנאי, לא אני. אם הטלויזיה הלכה ההגיון שלי אומר שלא ניתן לדעת אם הממיר תקין. בכל מקרה הממיר לא היה תקין כי כאשר הוט ניסו לחבר ת'טלויזיה לא הצליחו כי הממיר היה תקול.

הביאו ממיר "חדש" וטכנאי עוד יותר חדש ( מקצועי) ב"ה עכשיו הכל עובד

עדיין לא הבנתי למה הטלויזיה ניזוקה מהברק ואילו למחשב ולמקרר לא קרה כלום. שם יש לי מגן ברקים

רשר

Well-known member
מנהל
למה לא בדקתי? כי הוא הטכנאי, לא אני. אם הטלויזיה הלכה ההגיון שלי אומר שלא ניתן לדעת אם הממיר תקין. בכל מקרה הממיר לא היה תקין כי כאשר הוט ניסו לחבר ת'טלויזיה לא הצליחו כי הממיר היה תקול.

הביאו ממיר "חדש" וטכנאי עוד יותר חדש ( מקצועי) ב"ה עכשיו הכל עובד

עדיין לא הבנתי למה הטלויזיה ניזוקה מהברק ואילו למחשב ולמקרר לא קרה כלום. שם יש לי מגן ברקים
אין ברירה אלא לרוץ ולשאול את הברק - הוא לא עונה :devilish:,
לכן צריך לבדוק את מערכת החשמל בביתך ולראות אם יש הפרדה בין מעגלי החשמל המספקים לציוד השונה בביתך,
בנוסף אם מתח היתר חדר דרך הכבלים הרי ברור שלא יגיע למקרר או שיש לו מגן שפעל ועכשיו מוכל או לא לפעולה נוספת בתלות בעוצמת הפגיע בו,

למעלה