הסיפור שאינו נגמר

מזלט

New member
הסיפור שאינו נגמר

מי שעוד לא יודע, עברתי גיבוש טיס 148. הגיוס , כך נאמר לנו, 17.7.01 עד כאן הכל היה נהדר! הבעיות התחילו כאשר צו הגיוס החדש (17.7) בושש להגיע, וחבר שלי מאותה לשכת גיוס, קיבל את הצו החדש. עבר שבוע, ואתמול אני מקבל טלפון לבוא לעשות בדיקת אקו-לב בירפ``א. מוזר לא? עבר עוד יום, כלומר היום, בבוקר אני פותח את תיבת הדואר ומוצא את המכתב המיוחל מלשכת הגיוס, או כך לפחות חשבתי. פתחתי את המכתב ובפנים מה רואות עיניי ? צו גיוס ל11.3.02 !! עוד 10 חודש! מה שעוד מוזר שהצו נשלח מהלשכה בירושלים בעוד אני שייך ללשכה בבאר שבע. בירורים אחדים בלשכות הגיוס השונות (ב``ש וי-ם) העלו חרס, אך טלפון קצר למדור צוות אויר גילה לי שהמחשבים עוד לא עודכנו. מכאן עולה השאלה- אם הם לא עודכנו, איך זה שחבר שלי קיבל צו מעודכן לפני 10 ימים ? מישהו או מישהי , אני אשמח לתגובות. אני כבר החלטתי שאם לא יקבלו אותי לקורס למרות הכל, אני משתחרר מהצבא עם סעיף נפשי. זה מה שהצבא גורם לך. ואני רציני, נשבר הזין!

giladlvy

New member
אין לך מה לדאוג...

באמת שאין הם לא מוותרים על אנשים שעברו גיבוש טייס בכזו קלות. אולי חלק מהשמות עודכנו במחשב וחלק לא? אני יכול להגיד לך שאני קיבלתי בזמנו איזה 6 צוים עד הצו האחרון והאמיתי (של 147). פשוט תחכה. תן לזה עוד לפחות כמה שבועות. אם זה לא עוזר, אז תתקשר למדור צ``א. ושוב- אין לך מה לדאוג. נ.ב. עוד תתקל בהרבה מקרים כאלו בצבא, אז כדאי שתכין את הסבלנות... נ.ב.2. ואם תיפול? (82% שזה יקרה, סטטיסטיקה) גם אז תלך על סעיף נפשי? חומר למחשבה...

למעלה