הסיפור שלי - איך התגלגלו עניינים

אסתילי

New member
הסיפור שלי - איך התגלגלו עניינים

(או במילים אחרות: פרק א') חיכיתי עד לגמר של "כוכב נולד", כדי חלילה ולא לפספס מלשלוח את ה-SMS שלי (ושל כל בני המשפחה) כדי לתמוך במועמד שלי. אחרי שקפצתי משמחה על התוצאה, עליתי בשמחה על המכונית, ומאושרת נסעתי עם בתי הישר לנמל התעופה. אחרי המלחמה הנוראה (אנחנו מהצפון המופגז), אחרי הלחץ, אחרי הגמר ה"כוכבי" המותח, אפשר סוף סוף לנסוע בשקט, לא?? ובאחד מימי הטיול, ובעודנו מטפסות לנו כבנות היידי בת-ההרים על האלפים השוויצרים, נהנות משמש קייצית ולא כל כך אופיינית לחודש ספטמבר, מקשיבות לצלילי דינדוני פעמוני הפרות הרועות בהרים, מזמזמות לנו שירים ישראליים בהנאה, מצלצל לו לפתע בצליל צורמני הטלפון הסלולרי... כל כך לא מתאים לאווירת הפסטורליה שלנו... מן העבר השני וממרחק אלפי קילומטר, מסנן לו לפתע בעלי מבין שיניו : " המשתמט ה_ _ _ הזה....פתח את הפה שלו....!!!" ועוד כהנה והנה (אני מעדיפה שלא לזכור מה בדיוק אמר שם) "מה?, על מה אתה מדבר? מה? אנ'לא מבינה...מה אתה מדבר? "... השיחה הסתיימה לה במהרה (יקר לדבר מרחוק) - אך שלוותי הופרעה לבלי שוב. מה זת'אומרת?? הכוכב שלי?? מה פה קורה פה?? אני חייבת להבין! נסעתי קילומטרים לעיירה סמוכה לחפש איזה אינטרנט קפה לברר במה מדובר. 8 פרנק שוויצרי לחצי שעת אינטרנט? (משהו כמו 32 ש"ח) - יאללה, שיהיה! אבל אני חייבת להבין על מה המהומה. בחלומותי הפרועים ביותר לא דימיינתי לעצמי "שערוריה" שכזו. "למה???" זעק ליבי בתוכי... קראתי תגובות, קראתי מה בן כספית אמר... צבט לי, צבט לי בלב. שבתי הביתה, חזרתי לתלם, חיים כרגיל. חיפשתי ברדיו, חיפשתי בטלויזיה, חיפשתי, חיפשתי ו...יוקקק!! אין זכר, אין שמץ, אין רמז לכוכב שלי. נפילה מטאורית!! לקחו לי ת'כוכב שלי !!! איפה הוא??? (המשך יבוא...)

נילית2

New member
../images/Emo3.gif אני מחכה בקוצר רוח להמשך

א. ברוכה הבאה ב.איפוא היית עד היום אחותי? ג.וואלה הגעת למקום הנכון

אסתילי

New member
פרק ב'

...עבר שבוע, אולי שבועיים. וביני לבין עצמי הרהרתי: מה זה, המדינה השתגעה? אין לה במה להתעסק? אין לה איזה שעיר לעזאזל להפיל עליו את כל האשמות והצרות?? (משהו כבר כינה את ג'קו "תרנגול כפרות") אז אמר...נו, אז מה?? איפה הפרופורציה, איפה?? חוץ מזה, מה לקחו לי ת'כוכב שלי. שיחזירו לי אותו !! הם חושבים שהם מענישים אותו - אבל אותי הם מענישים! אותי!! בחיים אני דברנית קטנה מאוד אבל הפעם - לשתוק, אני לא שותקת. רק חסר שמשהו עוד יגיש לבחור חבל תליה... אין מצב!! ועוד בטרם התגלגלתי לקומונה התחלתי לשגר מיילים למי שרק נראה לי שאפשר. * לטדי הפקות - שלא ינטשו את הבחור, הוא כבר נענש קשות, וש"מודה ועוזב ירוחם" - (ביקשתי)- המשיכו להיות לו לבית. * לגלגל"צ - להם היה לי הרבה מה לכתוב. והנה כך כתבתי להם: :מאצלכם אני מצטטת: "אם ברצונך לשאול שאלה, להעיר הערה, להגיב תגובה, לזעוק זעקה, לטפוח טפיחה - הנה האופציה שלך. שילחו תגובתכם, ואנו נשתדל להשיב בהקדם ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ לגלגל"צ לה אני מרבה להאזין - אז הנה תגובתי רציתי לשאול שאלה - האם החרמתם את ג'קו אייזנברג? אני מאזינה ומאזינה ולא שומעת אפילו פעם..האם זה במקרה? אולי רק נדמה לי? עניין של עיתוי - ? לא האזנתי בשעות הנכונות? אני רוצה להעיר הערה: ג'קו אייזנברג איננו מורה, איננו פוליטיקאי, הוא לא ראש ממשלה וגם לא איזה שופט רם מעלה. הוא לא שליח ציבור ולא איזה פילוסוף ידוע שם. אולי גם לא חכמולוג שמשחרר אימרי חכמה מדהימים(אז שלא יראיינו אותו). אבל מלחין וזמר הוא כן. זמר צריך לשיר , זמרים שרים בתחנות רדיו שמשדרות שירים אני רוצה להגיב תגובה: לזה שאתם לא משמיעים אותו ברדיו - אתם בעצם מענישים אותי, אני אוהבת שירים עבריים טובים, ונהנת להאזין למי ששירה היא אומנותו. אני רוצה לזעוק זעקה - תנו לי ג'קו ! ג'קו ג' ק ו !!!י טפיחה? תנו לי את ג'קו אתן לכם טפיחה על שכם בברכה אסתי --------------------------------------------------------------- ותוך שעות הם גם ענו לי: אסתי שלום, ראשית, תודה על פנייתך לגלגלצ. השיר שביצע ג'קו אייזנברג בגמר "כוכב נולד" שודר בגלגלצ בתקופה שלאחר הזכייה בתכנית, כשם ששודרו השירים של הזוכים בשנים הקודמות. כנראה שזכייה בגמר התכנית אינה ערובה להצלחה מובטחת, כי להבדיל משנים קודמות השיר לא תפס והפך ללהיט, יתכן משום התבטאויותיו של הזמר בכלי התקשורת. כמוך, גם אנחנו בגלגלצ מתייחסים אך ורק למוזיקה ולא למחשבותיו הפרטיות של האמן. לכן, כשיגיעו אל תחנות הרדיו שיריו של הזמר הם ייבחנו רק ורק לפי הפרמטר המוזיקלי בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, ערן אליקים מ"מ מנהל גלגלצ אח' פרומו גל"צ וכתבתי גם לערוץ 24 כתבתי פעמים מספר ו...גם להד ארצי - שיגרתי מכתב (בדואר) - והבטחתי להם שאני הראשונה שאקנה את הדיסק שלו במיוחד אם הם יוציאו אותו. תם אך לא נשלם עכשיו אני פה, ויופי שאני לא לבד במערכה. דעו לכן בנות. כבר מזמן עברתי את גיל הטיפש עשרה. אבל יש פה משהו עקרוני מאוד. עקרוני מידי שיחזירו לי את הכוכב שלי (ושלכן/שלכם) שיתנו להנות ממה שצריך להביא לנו הנאה. שיתנו לנו לשיר בשקט ושיטפלו במה שדורש טיפול באמת...ולא בג'קו.

נילית2

New member
הדברים שלך כאילו ניכתבו על ידינו

כולנו היינו שם.בואי נשים את הדברים מאחורה והנה ניפתח לנו דף חדש.תקופה חדשה של ג'קן ג'קו ועוד ג'קו.

אסתילי

New member
כמובן, נילית2

כמוך וכמו אחרים,ממשיכים הלאה, אבל ממשיכים לדחוף, כל עוד מרגישים שיש צורך... ברגע שתהיה הופעה במקום נגיש ובשעה...סבירה (מבחינתי) אני מגיעה לשם ומיד. אני מאוד אוהבת הופעות של זמרים טובים. אני בטוחה שג'קו יתן תמורה טובה לציפיות ממנו. אני מאוד אוהבת את הדרך בה הוא מגיש שירים. יש לו את זה - בגדול.

reviital

New member
איזה יופי שכל הזמן מגיעים לכאן אנשי

חדשים נוספים שאכפת להם מג'קו. נהנתי מאד לקרוא וכמובן כל הכבוד על המאמצים שלך. אני מקוה שברור לך שהתגובה של גלגלצ - לא משקפת את המציאות. כי עובדה שגם כשיש ביקוש גדול לשירים שלו - הם לא משמיעים אותם. לפני שבוע ביום הולדתו של ג'קו פוצצנו אותם במיילים, כל הבנות כאן, והתוצאה היא 0 אחד גדול! לא השמיעו כלום! לא בגלגלצ ולא בגלצ...

shongold

New member
נכון רויטל הם במענה שלהם סתמו לה את

את הפה ..כדי שלא תוסיף...ל'הציק' להם. זה הרי המדיניות שלהם עד עצם היום הזה. ג'קו אייזנברג - פאסה - לא רלוונטי. מבחינתם הוא עדין "המשתמט העלוב והפאתטי, המסכן את בני הנוער התמימים שלנו, ובדבריו המסוכנים יכול לשלהב ולהתסיס ולגרום להשתמטות המונית מהצבא, מהבחירות, הוא ורק הוא אשם בכל תחלואי המדינה" כל זמן שלא משמיעים אותו, זה בעצם המסר שלהם לאומה! וכל שאר הנימוקים זה חנטריש אחד ענק!

shongold

New member
אסתילי היכן הייתי עד עכשיו זו השאלה

הראשונה שמזדקרת לי אחרי כל הדברים הכל כך נכונים שכתבת? אדם עם אמירות כה טובות כה נכונות יכול היה להוסיף גם לנו כאן כקומונה? את יודעת הפרייה הדדית במסגרת הכאוס הנורא שהתרחש. והרגשנו מעטים מול רבים כל כך מעטים שחשבנו שכל העולם השתגע ..וכל קול שפוי שפורץ החוצה היה גורם לנו להבנות. זה לא חלילה שאני באה אליך בטענות, את עשית רבות על פי שכתבת. אבל בדיעבד מסתבר לנו שחסרת!

אסתילי

New member
איפה הייתי? אז ככה,

מעולם לא השתתפתי באף קומונה. לא היה לי שמץ מושג על מה מתרחש בקומונות הגעתי לכאן במקרה, אחרי שחפרתי בלי סוף בחיפושים אחרי מידע. הגעתי אחרי שנכנסתי לפורום של קשת. עקבתי ועקבתי אחרי מה שנאמר כאן, וראיתי שזו קומונה של אנשים שמדברים בשפה שלי... אז לקח זמן, עד שהבנתי איך זה מתנהל ועד שתפסתי אומץ לקפוץ פנימה. עכשיו אני כאן. נעים מאוד:))

reviital

New member
אם כך, הרבה "ברוכה הבאה"!

גם לי לקח דיי הרבה זמן למצוא את הקומונה, עד שיום אחד החלטתי שאקרא בשקיקה את הפורום בקשת עד שאמצע מקום להניח בו את רגלי. הגעת למקום הנכון, מאחלת לך להנות פה!

אסתילי

New member
תודה

תודה, תודה רבה לכולכן!! שמתי לב הפורום הזה מציף בחיזוקים חיוביים. השהייה כאן מאוד נחמדה.

למעלה