"הסיפור שלי הוא קצת מוזר.." (חלק א)

ת ו מ ו ש

New member
"הסיפור שלי הוא קצת מוזר.." (חלק א)

טאמ טאמ טאמ טאמ :).... משינה... טוף לא משנה רציתי לספר את הסיפור שלי... כי נראה לי שהרבה מכם צריכים אותו :) זה התחיל בכיתה ד.. שהתחיל כל הסיפור של המקובלים..... היה ילד אחד שכל הזמן התנכל אלי.... סתם כי היה בא לו... זה התחיל בעור הבהיר שלי... (אני ממש ממש לבן...).. אחרי זה זה עבר לפזילה שהייתה לי... (כבר אין.. עברתי ניתוח
)... אחרי זה זה עבר לשיניים.. (לא יודע מה יש להם.. סתם אמרו שהן עקומות... למרות שהן לא.. אין לי גשר ולא כלום... למרות שלהם היה וזה מה שהיה הכי דפוק), ואז על זה שאני יותר מדי בלונדיני (לכו תבינו, הם מוצאים את הדברים הכי דפוקים) סבבה... סבלתי.. בכיתי... לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. ילדים התעללו בי קשות.... (kids can be so cruel
)... לפעמים אפילו סתם הרביצו לי... כי הייתי רגיש היה נמאס לי... הלכתי לג'ודו, יצא מזה הרבה, הייתי מקום שני בירושלים, (לא שזה עניין אף אחד), אבל זה עזר לי גם בבצפר היה אחד עומר שהוא בן הראשיים שהתנכלו לי... שפעם אחת במגרש ניסה להרביץ לי, לא יכלתי כבר.. תפסתי אותו והעפתי אותו... הוא היה משותק על הריצפה.... ברחתי משם כי פחדתי לחטוף מכות, הוא היה הרבה יותר חזק יום למחרת הוא התעלם ממני... אבל עדיין.. היה מתח באוויר... אני לא ממצליץ לכם ללכת מכות.... זו לא הדרך... אצלי זה שונה כי לי הרביצו :\..... אז אל תנסו. כיתה ה.... המשיך :\... כיתה ו... המשיך...... אבל בכיתה ו היה לי שיפור עצום.... התחילו לרדת ממני קצת... למה? כי התחלתי ללכת עם גב זקוף והפסקתי לקחת ללב כל מה שאמרו לי וכל מה שעשו לי... אמרו לי "יא בן זונה... יא כלב... יא חרא... איזה ילד מפגר... לבקן.... ילד יצור..." התעלמתי, כאילו, מה כבר אני יכול לעשות? להחזיר? יעלו עלי 20 ילדים מהכיתה לפחות, מה עושים? שותקים ומתעלמים. כי.. מה?! אמא של זונה? לא! אז מה אכפת לי לעזאזל מה שהם אומרים לי? אם הם אומרים שאני בן זונה אני בן זונה? לא, אם הם אומרים שאני יצור אני יצור? לא, הם לא מכתיבים את העולם, הם לא קובעים מה אתה ומי אתה, זה מה עושה. ועד שלא תלמדו את החוק הפשוט הזה, ימשיכו לדרוך עליכם. כיתה ז... השתפר.. חטיבה חדשה ילדים חדשים... הכל היה שונה, אבל עדיין היה את כל הבולשיט הזה של מקובלים ולא מקובלים.. הייתה לי קבוצה פיצפונת של 2 ילדים.. איתי ואבי... טוב.. המשיכה השנה... עדיין היו התנכלויות... על העור שלי בדר"כ. (אני לא מבין מה הביעה? מה כלכך רע בעור שלי? אישית אני אוהב אותו! ודוגרי? זה מה שחשוב). אבל בהרבה פחות... סוף שנה... בואו נגיד שבאמת עשיתי breakthrough בתחום החברתי... באמת שהצליח לי טוב. כיתה ח... הכרתי 5 חברים חדשים. יוחנן (allso known as יוחנחנך), אור, בן, מאור, איתי (איתי אחר), אחלה חברים, באמת חברים אמיתיים! הם איתי עד עכשיו. חבל............ חבל שאני לא יכול להגיד אותו דבר על אבי. אבי עבר בית ספר בסוף ח... כלכך כאב לי.. וגם המחנכת שלנו עזבה אותנו.. שכלכך אהבנו אותה... אבל אבי... הייתי כלכך קרוב לבכי.. המחנכת הזמינה אותי לשיחה.. ואמרה לי שהיא יודעת שקשה לי שאבי עוזב, ואני עוד שניה בכיתי... כי זה כלכך נכון... עכשיו כיתה ט... כלכלך חרא... נשבר :| חשבתי שיגמר כל הבולשיט הזה! והוא ממשייייךךךךךךךך! מי שלא כוסון ודומה לדוגמן - אתה אאוט! לך לחפש מי שיזיין אותך! ודוגרי? זה מה שהבנות שלנו עושות, מחפש מי שיזיין אותן, הבנות אצלנו כלכך שרמוטות זה מפחיד, כל אחת יותר מהשניה, וכמו שאמרתי - אתה לא כוסון\דוגמן פוקס, לך תחפש... טוב זה עד לפה בקשר לכיתות.. טוב. ילדה שאני מכיר מכיתה א, כיתה ו הייתי מאוהב בה, זרקה אותי בשביל מישהו אחר.. כאב לי... בכיתי... הייתי מאוהב בה מכיתה ד... מאז שכבר זה נגמר המשכנו להיות ידידם טובים אז הידידה הזו נדבקה אלי כל הזמן בכיתה ז... לא ירדה לי מהזנב. כיתה ח זה היא נדבקה לחבר שלי בן... ועכשיו היא נדבקת ליואב (עוד מעט תדעו על הצבוע :\) וככה זה אצלה... בכיתה ז, אחרי שכבר היה לה נמאס ממני ומהצומי שלי, עברה לבן ושכחה ממני, אחרי זה, עברה ליואב השנה. אני חשבתי שזה משהו שאני עשיתי שגרם לקשר להתרחק.. חשבתי שזה אולי כי היא לא יודעת כמה היא חשובה לי. בקיצור, כתבתי לה מכתב שאני אמרתי לה בו שאני אוהב אותה.. שהיא ידידה ממש טובה שלי וזהו... מכתב קצר אבל בעל משמעות נתתי לה את המכתב... נתתי לה נשיקה וחיבוק.. אמרתי לה שזה מכל הלב.. איך היא הגיבה תנחשו?.... אהא.. נכון. "אני לא רגילה שאנשים אומרים לי מה שהם מרגישים אלי" האאאאאא? o_O... גיו מי א פאקינג ברייק!!!!! נולדתי אתמול תגידי לי?! זה לא הזיז לה בגרוש... לא אכפת לה ממני בכלל יש לכם מושג איך זה שהבת שחשבתם שהיא הידידה הכי טובה שלכם לא שמה עליכם? כה... זה כואף :\ מאוד......... יותר ממה שאתם יכולים לדמיין... טוף. סיימנו איתה :\

ת ו מ ו ש

New member
"הסיפור שלי הוא קצת מוזר.." (חלק ב)

בואו נעבור ליואבבבבבבבבב..... יייייאפ.... צבוע.. במילה אחת :\ הוא גם מכיר אותי מכיתה א... הוא ממש יודע עלי הכל.. הוא היה כמו אח... (לצערי :|)... הוא יודע את כל הסודות שלי... הכל.... כל הדברים הכי פרטיים... מה לא?.. טוב. זוכרים כיתה ד שירדו עלי?.. הוא היה החבר הכי טוב שלי אז, אבל - חבר הכי טוב אחרי בצפר, בבצפר?... הצטרף לכל אלה שירדו עלי.. ירד עלי איתם, ואז שהוא היה איתי בבית הוא שאל אותי למה אני בוכה.... והיה החבר הכי טוב שבעולם... כיתה ו חטפתי עצבים אמרתי לו בפנים שהוא צבוע.. שנמאס לי ממנו, הוא כל הזמן התפרץ והפריע ולא נתן לדבר.... אבל הוא הפנים נראה לי... בקושי :\ אבל עדיף מכלום. התחיל להיות יותר נחמד וסתם יותר ת'פה שלו בעניינים שממש הוא לא היה צריך לדבר ולרוב הוא כן דיבר עליהם... כיתה ז ח הוא היה בסדר. השנה הצביעות חוזרת - big time baby :|... תחילת שנה זה התחיל שוב עם הירידות על העור שלי (דיייייייי עזבו אותי?!!!!) והוא הצטרף... אני התעלמתי.... כי כמו שאמרתי כבר לא הזיז לי ירידות כבר... הגיע היום המכריע......... סיפרתי ליואב סוד.. משהו קטן וטוב.. (שוב משינה?) דבר שעשה לי טוב בלב!... אחרי יומיים.. כל הכיתה ידעה על זה... הם לקחו מספר טלפון של ידידה שלי והטרידו אותה.. התקשרו אליה ושלחו אליה הודעות... זה היה כלכך מעצבן... גאד :\.. מתן ועידן.. לא הפסיקו לשגע אותה.... (מילון: עידון = ילד שמן שדומה לחמוס [אני רציני] שכל היום רק מרביצים לו כי הוא לא מרגיש מכות.... מתן = עוד צבוע, חשבתי שהוא חבר שלי... הזמנתי אותו עוד לבית ולימדתי אותו לנגן בגיטרה.... מפגר שכמותי..) הם הפסיקו אחרי כמה זמן תודה לאל... בקיצור, רציתי שוב להגיד ליואב שהוא חזר להיות מניאק, אבל אמא שלו בניתוח כי היא חולת סרטן... ולא רציתי להקשות את זה עליו, וכמה שאני שונא אותו, הלוואי שאמא שלו תהיה בריאה, לא אשמתה שהבן שלה צבוע... בקיצור.... לא יכלתי יותר, כתבתי לו מכתב, כי ידעתי שזה הדבר היחיד שיכול לעזור והוא לא יתפרץ לי באמצע ויפריע לי... אז כתבתי לו מכתב ארוך ואמרתי לו שהוא התחיל לדבר מעל לרמה שלו ושהוא מתחיל להיות צבוע שוב.. קיצר... לא השפיע עליו בכלל... ממשיך להיות מניאק... אז דיי. מתעלם מכולם. הולך להשקיע בלימודים שלי, ב"ה אני אעבור לבצפר שאני רוצה, בוייאר. הולך להשקיע בעצמי, בגיטרה. חבל להוציא סתם את האנרגיות שלי. התחלתי ללמוד גיטרה בחופש הגדול, גיטרה זה אחד הדברים שתמיד הכי אהבתי... זה דבר כלכך מדהים :).. אני נהנה מכל רגע של נגינה ואני מנווט את כל האנרגיות שאמורות להיות עצבים וכעס לגיטרה.. וזה הופך לאנרגיות חיוביות :)... וזה מרגיע... טוף... נמאס, מתעלם מכל העולם. החברים היחידים האמיתיים שלי הם בן יוחנחנך איתי איתי מאור אור וכמובן..... יפתח :))))) אויייייייייייייי הדוב הזה :)))) מממ.. טוב סיימנו עם יואב נעבור ליפתח
קצת רקע: אני שיחקתי פעם counter strike, כבר לא נוגע בזה, התמכרתי.. נהייתי סוס.. ובלה בלה... משעמם קיצר פירסמתי הודעה באיזה פורום שהייתי בו.. על זה שאני מחפש שחקנים לקלאן שלי, ופתאום יפתח בא.. אומר לי וואלה אני רוצה טסט. אמרתי לו בוא נשחק ונראה מה אתה שווה :).. ככה הכרנו... המשכנו לדבר רגיל. ביקשתי תמונה הוא הראה לי תמונה שלו שהוא דומה לאנורקס חחחח רואים עצמות רק... אז קראתי לו שמן אנורקס, (אל תשאלו למה), והוא סוס מטר 75.. אז סבבה.. המשיך.. עברנו לכינויים דוב ודובון.. הוא דוב ואני דובון.. הוא גדול אני קטן... :)... קיצר... המשיך... גדלתי הגעתי לרמת דוב
... (יאהוו! חח) קיצר.. אין כמו יפתח... בואו נגיד שהוא החבר הכי טוב שלי.. לא יודע מה הייתי עושה בלעדייו... דוב מדהים! פשוט מדדהים. אם הוא לא היה הייתי ממציא אותו :) פשוט דוב... עמד לצידי בכל מצב. אנחנו מכירים קרוב לשנתיים עכשיו... :) טוב... אני לא ממש יכול להרחיב בקשר לנטע.... אבל היא הידידה הכי טובה שלי... בת כלכך מקסימה.... מדהימה :).. נטושששש אני אוהב אותך :)))) מתוקה שלי :) מווווווואההההה! המממ :)... תאמת אין לי ידידות... בכלל..... רק נטוש שלי :(.. אבל היא יותר ממה שכל בן יכול לבקש :) טוב... אתם שואלים את עצמכם... where is the love? :p.... טוף... אס אין לי :((((( אני מחפש אהבה... רומנטיקה... מישהי לאהוב... מישהי לפנק.. מישהי לתת לה את כל העולם... ואת אישתו :\... מישהי להתמסר אליה.. לדעת שאני שלה ושהיא שלי תמיד.. מישהי לחבק על הספה ולהתכרבל בפוך עם שוקו שיורד בחוץ גשם.. וקר.. ואנחנו מחובקים מחממים אחד את השני... :( או סתם להתכרבל במיטה ולהתנשק :( לא.... בחיי לא התנשקתי... יכלתי... אבל לא רציתי :( אני אישית חושב שנשיקה ראשונה צריכה לבוא מאהבה אמיתית ולא מסתם חירמון... זה מה שאני רוצה לזכור כהדבר הכי קסום והכי מדהים בעולם... אווווףףףף..... אני רוצה חברההההההההה................... :((( חברה לאהוב.... חברה לתת לה את כוליייי בלי לפחד שהיא תהרוס אותי, לתת לה את כל הלב ולדעת שהיא לא תמעך אותו.... חברה שאני אוכל לדבר איתה שעות... כל היום להיות איתה.. והיא תאהב את הצומי ואת החברה שלי ולא תחשוב שאני סתם קרציה... כמה שאני רוצה שתהיה לי חברה...... זה פשוט חלום כרגע.... מישהי לאהוב באמת, מישהי שאני אוכל לחבק אותה וללחוש לה באמצע הלילה באוזן "אני אוהב אותך!" מישהי שאני אוכל לתת לה את כל האהבה שבעולם, לכרבל אותה בכל כך הרבה מתיקות ואהבה שהיא תהיה בעננים כל היום... ואם היא תיפול? אני ארוץ ואתפוס אותה ואעלה שוב את כל המדרגות עד לשמה שאני מרים אותה בשני ידי ואחזיר אותה לאיזה ענן... מישהי לכתוב לה מכתבים רומנטים... מישהי לקחת אותה לטיול לילי בפארק שאני מחזיק לה את היד... מישהי להתנשק איתה שאני איתה בים על החוף שיש שקיעה..... ...... בעע... אני לא אתחיל כי זה רק יתפוס את כל ההודעה... וחוצמסה.. זה נושא שונה לגמריי :) יש כלכך הרבה... ולצערי.. אין לי חברה.. אל תשאלו אותי למה, אבל אין לי. הייתי מאוהב ב-לי בכיתה ד-ו... היא זרקה אותי בשביל מישהו אחר... מאז יש לי פוביה כזו.. שאם אני לא מחזיק את הבת "קצר" אז מישהו יבוא ויקח לי אותה... וזה נובע בכך שאם אני פוגש מישהי... אני דיי לוחץ.. וקשה לי להרפות.. כי זה כבר אינסטינקט.. זה פחד...
וזה נורא מפריע לבנות.... וזהו :\... כיתה ח התאהבתי באחת... גרה במרחק של שעתיים ממני... הכרנו מהאינטרנט... התאהבתי בה כלכך... ממש אבל
.... לא יכולתי להרפות ממנה. לצערי זה היה חד סיטרי והיא לא רצתה אותי... הייתי מאוהב בה קרוב ל4 חודשים.. אבל עבר... אני ממשיך בחיים ותאמת?.... כבר שכחתי מזה.. :) טוב מה כל המסר של הקורות חיים שלי?...... אני לא רוצה שתסבלו כמו שאני סבלתי בקשר לכל הבולשיט של המקובלים לא מקובלות, לכו עם הלב שלכם, לכו עם ראש מורם וכתפיים זקופות, אל תפחדו להגיד מה שיש לכם להגיד, את הדעות שלכם, צוחקים עליכם? תתעלמו, שיצחיקו את עצמם, אותכם זה ממששש לא צריך לעניין. ככה גיבורים נפלו. אל תקחו ללב, אתם תסבלו מזה.. זה לא טוב זה לא בריא. קחו את עצמכם בידיים. אבל אל תתעלמו טוטאלית כן? הייתי צ'אבי כיתה ז... הייתי מטר 50 ושקלתי 53.... הייתי דב, עכשיו אני מטר 60 ואני שוקל 43... ומותר להשוויץ שיש לי קוביות
. השקעתי בשחיה, השקעתי בספורט ויצא מזה רק טוב אז אל תתעלמו מהכל, שימו לב... יש ביקורת, יש ביקורת מעליבה, ויש ביקורת בונה. אדם נבון יודע להבחין. אז... שיהיה בהצלחה לכולכם. מקווה שבמאת מישהו קרא את כל זה :)

רק רציתי להגיד שקראתי ../images/Emo13.gif../images/Emo16.gif

כי אין לי ממש מה להגיב..
ניר

gloria23

New member
טוב אני חושבת ששאר התגובות כאן

די מיצו את מה שיש לי להגיד אבל סבבה גם אני קראתי את שתי ההודעות שלך עד הסוף, כן די קשה למצוא חברים אמיתיים היום אבל אתה אומר שמצאת כמה אז בכיף....ואני גם מאחלת לך שתמצא את האחת שלך...אהה וגם אני לומדת על גיטרה! שווה!

*Ginny Weasley*

New member
אתה נשמע אחלה בנאדם.. ../images/Emo142.gif

ואם מה שהיית לא התאים לכולם, שיקפצו. מקווה שתמצא את האחת שלך.

ת ו מ ו ש

New member
טנקס :)))

וזו המסקנה שהגעתי אליה.... :) לא טוב לכם? טוסו מפה, מתאים לכם? סבבה.. תשננו את המשפט את הזה טוב טוב

לתומוש../images/Emo168.gif

גם לי יש עור נורא! לבן.. זה דבר יפה אני לא מבינה מה רע בזה.... ואני נורא בהירה... טוב אין לי עוד מה לכתוב... נ.ב אני נורא רוצה ללמוד גיטרה ויש לי בבית... זה קל ללמוד?
חתולה סיאמית...מיאו!

ת ו מ ו ש

New member
ממממ... זה מאוד תלוי

תראי אישית אני למדתי לנגן לבד לגמריי, אין לי מורה. הכל תלוי בהשקעה שאת מכניסה לגיטרה :) אם תשקיעי כמוני, תנגני 5 שעות ביום מינימום כמוני. זה יעבור לך בצ'יק וזה יהיה דבר הכי כייפי בעולם אבל אם תנגני 5 דקות ביום וימאס לך כי את לא מצליחה ולא תתאמני עד שתצליחי אין טעם. מאיפה את?

ת ו מ ו ש

New member
חחחחחח אז עזבי כבר מראש

גיטרה זה משהו שדורש השקעה... :) ואם את מתעצבנת מהר ואין לך כח אז עזבי כבר... אני מירושלים

ש ו ק ה

New member
תומייייייייי

חמודי גמני אוהפת אותך :)))))))))) מוווואאאאההההההה הלוואי והייתי חזקה ככה.... :)

תום! ../images/Emo24.gif

קראתי הכל, רק שתדע
אין לי ממש מה להגיד, רק שמחה בשבילך שהמצב הרבה הרבה יותר טוב ואני בטוחה שהכל רק ישתפר עוד ועוד ככל שהזמן יעבור

QuEeN oF mE

New member
וואו..

גם אני קראתי הכל.. וברוך הבא..
שתדע שאתה נשמע ממש אחלה..ואני בטוחה שאם הצלחת להסתדר ככה,הכל יהיה בסדר!

ברוכים הבאים!!../images/Emo24.gif

גם אני קראתי.. ואני אגיב בנקודות: * קודם כל ברוכים הבאים לפורום! * הסיפור שלך באמת מדהים ואני שמחה שעכשיו טוב לך ואתה יודע מה אתה שווה ומה אתה רוצה, ושבסופו של דבר דברים הסתדרו לטובה... * בנוגע לחברה- כן זה מוכר לי מאוד הרצון הזה לאהבה.. אבל אין מה לעשות.. צריך לחכות וזה יבוא מתישהוא. מאוד נגע לי לקרוא את מה שכתבת כי אני לא נתקלתי בהרבה בנים שהם מודים שהם כמהים לאהבה. זה מחמם את הלב לקרוא שיש בנים כמוך. אתה מודל לכולם
אתה עוד תמצא מישהי..! שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך ותמשיך להיכנס לפורום שלנו! נשמח מאוד!

למעלה